Osobný bankrot a žiadosť o hypotéku?
Ahoj, rád by som sa spýtal či tu niekto má skúsenosti s tým, že dostal hypotéku po ukončení osobného bankrotu? Ďakujem 🙂
@badimeria mrzí ma, ale fakt už neviem.. už ani nie je mužov kolega a nestretávajú sa, tak ani nezistim.. niečo sa mi marí, že vo vubke, ale to len tapam...
Netreba tu čítať príspevky od ludí čo o tom nemajú ani šajnu,som 2,5 roka po bankrote a hypotéku som dostal,dokonca 90% z ceny nehnutelnosti,samozrejme s trochu vyšším úrokom,takže sa tu nevypytujte a skúste,najlepšie cez finančného poradcu.
@timka1978 Konečne niekto k veci komentuje. Jedna otázočka akú výšku sumy ste si brali a mali ste aj spoludlžníka, mali ste rezervu a z akej banky ste si brali hypotéku? Pardon je tých otázok viac.
@nikolsofia smutné ale 5rokov po osobnom bankrote a bez problémov a žiadny exekútor.
@angie11 takze nabrane pozicky niekto nedokaze splacat tak vshladi osobny bankrot ale hypoteku uz spacat bude bez nsjmensieho problemu?? Alebo ako si to mam predstavit??
Zdravím chcel by som sa spýtať ako to je teraz s hypotékou keď som v osobnom bankrote ďakujem
@timka1978 dobrý ako je to s hypotékou keď som v osobnom bankrote viete mi poradiť ďakujem

@mala_katie v akej banke toto rieši moja kamoška a neviem kam? Dakujem