icon

Osobný bankrot konkurzom

saraag
28. apr 2023

Prosim vas kto si tym nedavno presiel ?potrebovala by som sa spytat par otazok....

diamondsspaces
28. apr 2023
saraag
autor
28. apr 2023

@diamondsspaces dakujem toto vsetko mam precitane zaujima ma konkretne otazka ohladom spravcu...

denissi
Autor odpoveď zmazal
saraag
autor
28. apr 2023

@denissi pisem🤗

malalienka85
28. apr 2023

kludne napis pracujem u správcu konkurznej podstaty

esmey
28. apr 2023

@saraag chceš konkurz a pritom určite nemáš takmer žiadny majetok ako to býva u vás špekulantov...spamataj sa a buď férová ku svojim veriteľom a splácaj svoje dlhy

saraag
autor
28. apr 2023

@esmey spamatat by si sa mal/a hlavne ty😉nevies o mojej situacii absolutne nic tak sa neopovazuj ma nazyvat spekulantom!

denissi
Autor odpoveď zmazal
malalienka85
28. apr 2023

@denissi samozrejme

malalienka85
28. apr 2023

@denissi samozrejme

esmey
28. apr 2023

@saraag tvoja situacia je rovnaka ako každého ako si ty...využiť cudzie peniaze a vyhlasiť konkurz na majetok,ktorý ani nemám. Keby si bola fér, dáš si bankrot splatkovým kalendárom. A konkurz len keby hodnota tvojho majetku prevyšuje vyšku dlhov

saraag
autor
28. apr 2023

@esmey svoje komplexy si ries inde.ako pisem o mojej situacii vies velke gulove 🤗nevies preco resp pre koho sa pytam info a ked nemas skusenost stym naco sa pytam tak tu nesnor a neurazaj slusnych ludi zlatko pekny zvysok vecera ti zelam 😚

esmey
29. apr 2023

nazvať niekoho špekulantom nie je urážka...píšeš o slušných ľudoch ale ja nevidím nič slušné na tom, keď chce niekto s niekym vybabrať.
Slušný človek si je vedomý svojich záväzkov, nestrká hlavu zbabelo do piesku a zožralo by ho svedomie keby niekoho okradol. Tak sa tu neľutuj

saraag
autor
29. apr 2023

@esmey presne ako pises slusny clovek nevybabrava.a ja sa nelutujem to je iste.opakujem nevies ci tu hra rolu majetok a akej je vysky tak prosim zdrz sa toho slovicka spekulant lebo naozaj to nieje na mieste.

lussinda19
10. máj 2023

@saraag kľudne mi napis,ja momentálne prechádzam bankrotom