icon

Osobný bankrot konkurzom

saraag
28. apr 2023

Prosim vas kto si tym nedavno presiel ?potrebovala by som sa spytat par otazok....

saraag
autor
28. apr 2023

@diamondsspaces dakujem toto vsetko mam precitane zaujima ma konkretne otazka ohladom spravcu...

denissi
Autor odpoveď zmazal
saraag
autor
28. apr 2023

@denissi pisem🤗

malalienka85
28. apr 2023

kludne napis pracujem u správcu konkurznej podstaty

esmey
28. apr 2023

@saraag chceš konkurz a pritom určite nemáš takmer žiadny majetok ako to býva u vás špekulantov...spamataj sa a buď férová ku svojim veriteľom a splácaj svoje dlhy

saraag
autor
28. apr 2023

@esmey spamatat by si sa mal/a hlavne ty😉nevies o mojej situacii absolutne nic tak sa neopovazuj ma nazyvat spekulantom!

denissi
Autor odpoveď zmazal
malalienka85
28. apr 2023

@denissi samozrejme

malalienka85
28. apr 2023

@denissi samozrejme

esmey
28. apr 2023

@saraag tvoja situacia je rovnaka ako každého ako si ty...využiť cudzie peniaze a vyhlasiť konkurz na majetok,ktorý ani nemám. Keby si bola fér, dáš si bankrot splatkovým kalendárom. A konkurz len keby hodnota tvojho majetku prevyšuje vyšku dlhov

saraag
autor
28. apr 2023

@esmey svoje komplexy si ries inde.ako pisem o mojej situacii vies velke gulove 🤗nevies preco resp pre koho sa pytam info a ked nemas skusenost stym naco sa pytam tak tu nesnor a neurazaj slusnych ludi zlatko pekny zvysok vecera ti zelam 😚

esmey
29. apr 2023

nazvať niekoho špekulantom nie je urážka...píšeš o slušných ľudoch ale ja nevidím nič slušné na tom, keď chce niekto s niekym vybabrať.
Slušný človek si je vedomý svojich záväzkov, nestrká hlavu zbabelo do piesku a zožralo by ho svedomie keby niekoho okradol. Tak sa tu neľutuj

saraag
autor
29. apr 2023

@esmey presne ako pises slusny clovek nevybabrava.a ja sa nelutujem to je iste.opakujem nevies ci tu hra rolu majetok a akej je vysky tak prosim zdrz sa toho slovicka spekulant lebo naozaj to nieje na mieste.

lussinda19
10. máj 2023

@saraag kľudne mi napis,ja momentálne prechádzam bankrotom