icon

Aké máte skúsenosti s OVB?

20. jún 2024

Ahojte dnes sme boli na stretnuti. Prislo mi to zavadzajuce ake mate skusenosti? Ide mi o to ze nam tvrdili ze pri pozicke okrem uplatnenie si v dani na zaplatene uroky a okrem podpory statu co davaju teraz existuje aj niaka ina pomoc. Pytali sme sa aka? Ale ze to nam blizsie vysvetlia ked dame suhlasy a prinesieme nase podklady. Tak sa pytam o niexom neviem? Dalej nam tvrdili ze na dieta sa da vybavit niakyxh 900 eur rocne ( akoze argumentovali sme ze ved dan-ale ze zasa nemysleli na toto) cele strertnutie mi prislo take.....neviem no

em22222
20. jún 2024

Ahoj, neviem o tejto firme veľa. Viackrát som ale počul nie moc pozitívne ohlasy na ňu (aj od môjho bratranca, ktorý má v tejto oblasti vzdelanie).

butterflyeffect
20. jún 2024

Ovb su najvacsi hajzlici vo sfere financnictva. Bohuzial nic pekne na nich neviem povedat 😂 dokonca sami “agenti” co odtial odisli tak vravia aka je to sekta a ako balamutia ludi len pre provizie… ja som za to ze ak clovek chce nieco riesit nech si obeha banky/ poistovne sam a sam si realne porovna…

egonsk
20. jún 2024

moc pozitivneho som na nich zo svojho okolia nepocul, ale osobnu skusenost nastastie nemam, kedze mam poznatky, ze vacsina agentov a poradcov v takejto branzi je tak sikovna, ze to vydrzi robit az par mesiacov a potom sa s nimi mozes pobavit o investovani pri blokovani tvojho tovaru v tesco pokladni...

lonely66
Odpoveď bola odstránená
domiklik
20. jún 2024

Záleží od človeka... Ja mam pozitivnu skúsenosť s osobou, ktorá pre nich robí 18 rokov a som si 100%tne istá, ze v banke by mi toto neponúkli.

butterflyeffect
20. jún 2024

@domiklik banky maju rovnake podmienky pre vsetkych aj pre tych co pridu do banky aj pre tych co idu cez financneho poradcu.. cize tvrdit ze v banke by neponukli to co fin. poradca je nezmysel.

kiki68
20. jún 2024

Od nich nic a nikdy. Mna lanarili pred rokmi na pracu tam, nikdy, Fakt neprofesionalne a podla mna to klientovi moze iba ublizit. Hlavne oni ziadnu zodpovednost nemaju, iba poposuvaju kontakty a pod. Ako ja som po 2 stretkach tomu dala hned stop.

nikdenikto
20. jún 2024

Ja mám pozitívnu skúsenosť, naša finančná poradkyňa z OVB vybaví aj nemôžné. Netlačí nás do ničoho, keď sme chceli niečo navyše poistiť tak vôbec nie čo najviac. Naopak poradila toto nedávajte, zbytočné peniaze a podobne.

esteris
20. jún 2024

Veľmi záleží na jednotlivcovi, resp. danom tíme. Ja som tam pracovala asi 15 rokov dozadu a čo kolega, to odlišný prístup. A áno, sú tam aj naozajstni poctivi poradcovia, ktorí tu prácu milujú a robia ju fakt dobre. Najviac za nich hovorí počet rokov, ktoré sú tam. Tí, čo sa fakt rozumejú, sú tam aj 10 a viac rokov. Tých by som sa nebála, majú väčšinou stálu klientelu a nejaký pravidelný príjem, takže nie sú odkázaní na jednorazové vysoké provízie za 1 klienta mesačne.

maminkadeticiek
20. jún 2024

Nejdem hodnotit kvalitu ich prace,ale podla mna je to fakt cosi ako zamestnancom mozgyvymyvajuca sekta.Znamy tam robi,nebolo s nim k vydrzaniu,museli sme sa uplne odmlcat.

domiklik
20. jún 2024

@butterflyeffect mam osobnú skúsenosť, ze áno. Ale ako hovorím, táto pani je niekde inde.

butterflyeffect
21. jún 2024

@domiklik ja pracujem roky v banke a aj s financnymi poradcami ktory nam nosia spisy klientov na spracovanie tak ti viem veru povedat ze podmienky su rovnake pre vsetkych bez ohladu na sposob uzavretia zmluvy…