icon

Ovplyvňuje tipovanie v Tipos schválenie hypotéky?

Včera o 12:29

Ahojte občas si podám tipos napríklad počas majstrovstiev myslite že mi banka vôbec neschváli hypotéku? :(

barborkabar
Včera o 12:32

a mas to podavane z uctu? asi zalezi aj od toho, aku mas historiu platieb a celkovy prijem.

la_dolce_vita
Včera o 13:04

Kolko € a ako casto znamena občas??

katulienocka999
Včera o 13:29

@anonym_autor ja som si občas podávala a v pohode ale u mňa občas znamenalo max 4x do roka a male čiastky

anonym_30411e
Včera o 14:34

To akoze vazne na tom zalezi? Pokial coviem mas prijem netto 2500 eur a 100e das na tipovanie to niekto v banke riesi??
Akoze ak nemas prijmy a mas vysoke vydavky na to tak to moze byt rizikovy profil mozno ale som udiveny ze by obcasny tiket mal byt problemom

mikasa_ackerman
Včera o 15:17
@anonym_30411e

To akoze vazne na tom zalezi? Pokial coviem mas prijem netto 2500 eur a 100e das na tipovanie to niekto v banke riesi??
Akoze ak nemas prijmy a mas vysoke vydavky na to tak to moze byt rizikovy profil mozno ale som udiveny ze by obcasny tiket mal byt problemom

@anonym_30411e áno banky to riešia, niekomu aj občasný tiket zaváži.

mikasa_ackerman
Včera o 15:20
@barborkabar

a mas to podavane z uctu? asi zalezi aj od toho, aku mas historiu platieb a celkovy prijem.

dneska už sa všetky tieto hazardné veci viažu k občianskemu, či na internete alebo v krčme

anonym_97a0dd
Včera o 15:28

Kupujem loto a platim ho kartou ale s tymto sme nemali problem.Jedine teda ak by sa u Vas jednalo o stavkovanie,tam moze byt problem.

anonym_30411e
Včera o 15:31
@mikasa_ackerman

@anonym_30411e áno banky to riešia, niekomu aj občasný tiket zaváži.

@mikasa_ackerman sorry. Ale nesuhlasim. Si si ista? Odkial konkretne mas tu info? Pracujes v banke ci mas pristup k ich risk manazmentu? To by si musela byt inak na hrane aby to zavazilo. Zalezi napr. Na vzdelani - vs a povolanie. Samozrejme par. Co ked pravidelne vyberas celu vyplatu do cashu alebo ju prevadzas na iny ucet?

anonym_30411e
Včera o 15:31
@anonym_97a0dd

Kupujem loto a platim ho kartou ale s tymto sme nemali problem.Jedine teda ak by sa u Vas jednalo o stavkovanie,tam moze byt problem.

@anonym_97a0dd Imho to je hovadina. Co ked kupujes zreby alebo hras ruletu za cash? Aj tipovat mozes imho. Resp. Musis byt riadne rizikovy profil aby to zavazilo.

anonym_97a0dd
Včera o 15:35
@anonym_30411e

@anonym_97a0dd Imho to je hovadina. Co ked kupujes zreby alebo hras ruletu za cash? Aj tipovat mozes imho. Resp. Musis byt riadne rizikovy profil aby to zavazilo.

@anonym_30411e presne,tak.Sustavne stavkovanie je zavislost a velka.Ked som robila na pumpe,tam jeden po vyplate prisiel v noci raz 200eur,a druhy krat opät 200eur a teda vyplaty tam mali ozaj nizke.Takze polka vyplaty isla do luftu.

anonym_ba42ce
Včera o 16:22

@anonym_autor ach jaj, vyber si výplatu celú druhý deň a môžeš kašľať ich sledovanie, ešte aj kde peniaze, vlastnoručne zarobené míňaš.

tiezjedna
Včera o 16:48
@anonym_ba42ce

@anonym_autor ach jaj, vyber si výplatu celú druhý deň a môžeš kašľať ich sledovanie, ešte aj kde peniaze, vlastnoručne zarobené míňaš.

@anonym_ba42ce míňať môže čo chce, ale je úplne logické, že keď chce míňať cudzie, tak ich "majiteľa" (napríklad banku) jeho finančná gramotnosť zaujímať bude😉

anonym_c093db
Včera o 16:56

ano ovplyvnuje to a vyrazne. ak tipujes a stavkujes banka ti sice prachy da, ale si pre nu riziko a preto casto dostavas menej penazi a vacsie uroky..