Ovplyvňuje tipovanie v Tipos schválenie hypotéky?
Ahojte občas si podám tipos napríklad počas majstrovstiev myslite že mi banka vôbec neschváli hypotéku? :(
@anonym_autor ja som si občas podávala a v pohode ale u mňa občas znamenalo max 4x do roka a male čiastky
To akoze vazne na tom zalezi? Pokial coviem mas prijem netto 2500 eur a 100e das na tipovanie to niekto v banke riesi??
Akoze ak nemas prijmy a mas vysoke vydavky na to tak to moze byt rizikovy profil mozno ale som udiveny ze by obcasny tiket mal byt problemom
To akoze vazne na tom zalezi? Pokial coviem mas prijem netto 2500 eur a 100e das na tipovanie to niekto v banke riesi??
Akoze ak nemas prijmy a mas vysoke vydavky na to tak to moze byt rizikovy profil mozno ale som udiveny ze by obcasny tiket mal byt problemom
@anonym_30411e áno banky to riešia, niekomu aj občasný tiket zaváži.
a mas to podavane z uctu? asi zalezi aj od toho, aku mas historiu platieb a celkovy prijem.
dneska už sa všetky tieto hazardné veci viažu k občianskemu, či na internete alebo v krčme
Kupujem loto a platim ho kartou ale s tymto sme nemali problem.Jedine teda ak by sa u Vas jednalo o stavkovanie,tam moze byt problem.
@anonym_30411e áno banky to riešia, niekomu aj občasný tiket zaváži.
@mikasa_ackerman sorry. Ale nesuhlasim. Si si ista? Odkial konkretne mas tu info? Pracujes v banke ci mas pristup k ich risk manazmentu? To by si musela byt inak na hrane aby to zavazilo. Zalezi napr. Na vzdelani - vs a povolanie. Samozrejme par. Co ked pravidelne vyberas celu vyplatu do cashu alebo ju prevadzas na iny ucet?
Kupujem loto a platim ho kartou ale s tymto sme nemali problem.Jedine teda ak by sa u Vas jednalo o stavkovanie,tam moze byt problem.
@anonym_97a0dd Imho to je hovadina. Co ked kupujes zreby alebo hras ruletu za cash? Aj tipovat mozes imho. Resp. Musis byt riadne rizikovy profil aby to zavazilo.
@anonym_97a0dd Imho to je hovadina. Co ked kupujes zreby alebo hras ruletu za cash? Aj tipovat mozes imho. Resp. Musis byt riadne rizikovy profil aby to zavazilo.
@anonym_30411e presne,tak.Sustavne stavkovanie je zavislost a velka.Ked som robila na pumpe,tam jeden po vyplate prisiel v noci raz 200eur,a druhy krat opät 200eur a teda vyplaty tam mali ozaj nizke.Takze polka vyplaty isla do luftu.
@anonym_autor ach jaj, vyber si výplatu celú druhý deň a môžeš kašľať ich sledovanie, ešte aj kde peniaze, vlastnoručne zarobené míňaš.
@anonym_autor ach jaj, vyber si výplatu celú druhý deň a môžeš kašľať ich sledovanie, ešte aj kde peniaze, vlastnoručne zarobené míňaš.
@anonym_ba42ce míňať môže čo chce, ale je úplne logické, že keď chce míňať cudzie, tak ich "majiteľa" (napríklad banku) jeho finančná gramotnosť zaujímať bude😉
ano ovplyvnuje to a vyrazne. ak tipujes a stavkujes banka ti sice prachy da, ale si pre nu riziko a preto casto dostavas menej penazi a vacsie uroky..

a mas to podavane z uctu? asi zalezi aj od toho, aku mas historiu platieb a celkovy prijem.