Platba odišla so zlým variabilným symbolom: Čo robiť?
Platila som faktúru za internet a až potom som si všimla, že som tam nechala variabilný symbol z minulej platby 🙈 IBAN aj suma sú správne.
Treba tam hneď volať alebo si to vedia spárovať aj podľa mena a účtu? Neviete?
@anonym_autor urcite im zavolaj, lebo moze to trvat a medzitym mozu spustit urgenciu platby...
Aak to nemas nieco jednorazove, tak je hlupost neplatit inkasom alebo trvalym prikazom
dospela osoba nevie, co ma robit? ved poslem doklad prijemcovi, upozornim na zly VS, a poziadam ho o sparovanie platby
Poslem mail s dokladom a vybavene za 2 minuty aj bez modreho konika.
brnkni tam - pokial ide o pravidelnú platbu tak VS by mohol byť rovanký to si pred tým skontroluj.
dospela osoba nevie, co ma robit? ved poslem doklad prijemcovi, upozornim na zly VS, a poziadam ho o sparovanie platby
@anonym_5d5d7e Nie každý nasával všetku múdrosť sveta a sebavedomie už v materinskom mlieku.
Mne sa to už stalo v telecome
Poslat mail s dokladom o platbe a oni si platbu priradia
@anonym_5d5d7e Nie každý nasával všetku múdrosť sveta a sebavedomie už v materinskom mlieku.
@hefo takéto základné veci ovládajú už aj absolventi osobitnej školy.
@hefo takéto základné veci ovládajú už aj absolventi osobitnej školy.
@anonym_0713c9 Ale prdlajs. Tí sú radi, že ovládajú osobnú hygienu a trochu čítať a písať. Všetkých o trochu lepších už integrovali, na zlosť mentálne dostatočných, do normálnych ZŠ.
Ale k veci, verím, že to bola len hyperbola, každopádne ak sa v škole už učia nejaké základy medzibankových prevodov, tak to je veľký pokrok. Ale určite sa tam nepíše odpoveď na autorkinu otázku, to som si istý. Mnoho vecí sa musí (vrátane toho, na čo je dobrá konkrétna školská vedomosť) vydedukovať tak nejak z kontextu a holt, autorka si nebola istá.

Kontaktuj príjemcu aby o tom vedeli.
Zisti aj či sa nedá platiť cez trvalý príkaz aby si mala rovnaký VS a nemusela ručne riešiť platbu.