icon

Plieskanie bičom za 9000 EUR: Je to fér?

28. aug 2024

Neviem ci ste zachytili túto info ale na oslavách SNP, má jeden známy pan plieskat par minút bičom za takmer 9000eur.preboha rozum sa mi zastavil takmer keď som to čítala 🙈🙈🙈
Viem osobne o koho ide, aj keď sa nepoznáme osobne, zdierac najväčšieho zrna, svojim zamestnankynam dáva len polovičné úväzky aby neplatil veľké odvody do štátu, zvyšok vyplatí na ruku... A od štátu dostane takúto sumu za pár minút plieskania
Kde sme sa to dostali😡

Strana
z3
carolynka
28. aug 2024

@biba_18 Kalinak a spol. doslova vytvaraju paralelnu reality tym tvrdenim, ze to organizuju prvy krat. A nielen v tomto pripade, jednoducho ohybaju pravdu a ja nechapem ze im to ich volici zeru.

carolynka
28. aug 2024

@markusrasford no, stat nema peniaze na zakladne veci ale Sutaj Estok ide nakupit pocitace za 318 milionov eur ...

viestta
28. aug 2024

@egonsk a ty na čie zadanie vypisujes to svoje? Nedajbože robíš koalícii PR z vlastnej iniciatívy?

mamalen
28. aug 2024

@egonsk si jeden z tych, co nedovidia dalej ako na koniec svojho nosa…. radsej sa zdrz svojich komentarov. Tu podporu nenajdes… skus klub dochodcov

deti95060810
28. aug 2024

pozrite sa, ak máte niekto záujem , môžte sa dokonca prihlásiť na školu plieskania bičom ... každý sa živí ako vie, čo k tomu dodať. ale aj tak si myslím že pán je asi v tej správnej strane, pretože inak by k toĺkým eurám asi len tak neprišiel...
na jeho stránke nájdete inzerciu

dskjhfdlkdjhl
28. aug 2024

@deti95060810 Mozno by sme sa vsetci mali naucit plieskat bicom, ono by sa to zislo vediet😉

viestta
29. aug 2024

@dskjhfdlkdjhl len ci zrovna ty by si dostala štátnu zákazku. Štátne zákazky teraz dostávajú iba a len naši ľudia. Som zvedavá koľko z tej faktúry bude povinný odvod do tých správnych rúk.

dskjhfdlkdjhl
29. aug 2024

@viestta Nejde o statnu zakazku, staci obcas niekoho vyplieskat😝

dextersk
29. aug 2024

Ja som cital o kuzelnikovi co vystupi 1x za 17k € :D

princezna_bosorka
30. aug 2024

jj, ovecky si zvolili ficka a pelleho, tak to tu takto funguje. Hlavne, ze za vsetko moze Simecka...

zuzanita1609
30. aug 2024

@dextersk tomu sa povie kúúzelnik podľa tejto garnitúry 🤭😁

derdia
30. aug 2024

@martinka13 a hlavne ze sa rozdeli😁😁😁😁

martinka13
30. aug 2024

@derdia tak s niekym určite

yerdna
30. aug 2024

Nahlas na sociálku. Že klame, lenže to sa bojíš nahlásiť ako väčšina ľudí, a žial len tu vyplakava...

hara_vara
31. aug 2024

keď ma máš dôkazy treba na tom robiť (noviny, televízia....)
keď nemáš a je to len také
jedna babka povedala
tak o tom nepíš a nemúť vodu
☺️

Strana
z3