Plieskanie bičom za 9000 EUR: Je to fér?
Neviem ci ste zachytili túto info ale na oslavách SNP, má jeden známy pan plieskat par minút bičom za takmer 9000eur.preboha rozum sa mi zastavil takmer keď som to čítala 🙈🙈🙈
Viem osobne o koho ide, aj keď sa nepoznáme osobne, zdierac najväčšieho zrna, svojim zamestnankynam dáva len polovičné úväzky aby neplatil veľké odvody do štátu, zvyšok vyplatí na ruku... A od štátu dostane takúto sumu za pár minút plieskania
Kde sme sa to dostali😡
@markusrasford no, stat nema peniaze na zakladne veci ale Sutaj Estok ide nakupit pocitace za 318 milionov eur ...
pozrite sa, ak máte niekto záujem , môžte sa dokonca prihlásiť na školu plieskania bičom ... každý sa živí ako vie, čo k tomu dodať. ale aj tak si myslím že pán je asi v tej správnej strane, pretože inak by k toĺkým eurám asi len tak neprišiel...
na jeho stránke nájdete inzerciu
@deti95060810 Mozno by sme sa vsetci mali naucit plieskat bicom, ono by sa to zislo vediet😉
@dskjhfdlkdjhl len ci zrovna ty by si dostala štátnu zákazku. Štátne zákazky teraz dostávajú iba a len naši ľudia. Som zvedavá koľko z tej faktúry bude povinný odvod do tých správnych rúk.
@viestta Nejde o statnu zakazku, staci obcas niekoho vyplieskat😝
Ja som cital o kuzelnikovi co vystupi 1x za 17k € :D
jj, ovecky si zvolili ficka a pelleho, tak to tu takto funguje. Hlavne, ze za vsetko moze Simecka...
@dextersk tomu sa povie kúúzelnik podľa tejto garnitúry 🤭😁
@martinka13 a hlavne ze sa rozdeli😁😁😁😁
@derdia tak s niekym určite
Nahlas na sociálku. Že klame, lenže to sa bojíš nahlásiť ako väčšina ľudí, a žial len tu vyplakava...
keď ma máš dôkazy treba na tom robiť (noviny, televízia....)
keď nemáš a je to len také
jedna babka povedala
tak o tom nepíš a nemúť vodu
☺️

@biba_18 Kalinak a spol. doslova vytvaraju paralelnu reality tym tvrdenim, ze to organizuju prvy krat. A nielen v tomto pripade, jednoducho ohybaju pravdu a ja nechapem ze im to ich volici zeru.