Po koľkých mesiacoch práce dostaneme hypotéku?
Dobry den som tu prvi den Hcem sa opitat priatel robi 7mesiac na dobu neurcitu kolko musi este robit aby mu dali hypoteku dekuju vsem
treba zajst do banky, priniest doklady, ze kolko zarobi a ake mate vydavky. tam vam povedia aku sumu by ste mohli dostat.
niektore banky, ked tam mate ucet, daju nizsi urok ako ked tam nemate ucet.
banke sa dokladuje prijem za pol roka ideal pracovny pomer na dobu neurcitu ... ale presne ako pisali vyssie to este neznamena ze uver dostanete... teraz sa dost sprisnili podmienky.... banka zhodnocuje prijem, ci nie su nejake ine dlzoby, kolko deti mate... a pod. najlepsie ist do nejakej banky nech vas hodia do kalkulacky.... 😉
No teraz je to už trošku ťažšie lebo sa veľmi zvýšil počet ľudí, ktorí majú hypotéku a nemajú ju ako splácať alebo teda aj obyčajnú pôžičku. Takže sa podmienky o dosť sprísnili. Kedysi tuším stačilo vydokladovať príjem za tri mesiace, nie až za pol roka. Ak má zmluvu na dobu neurčitú tak to má dobré, to sa im páči viac ako na určitú alebo hocičo iné a potom to záleží teda od výšky platu, dokonca neviem či sa neposudzuje aj zdravotný stav osoby, no proste je toho viac teraz
@312jankahorvathova
všetko zaleží od príjmu
Ste zaťažení mnohými pôžičkami? Ubíjajú Vás vysoké mesačné splátky? Nie ste schopní ich splácať? Nezostáva Vám dostatok peňazí pre bežný život?
Ponúkam Vám poradenské služby v nasledujúcich oblastiach:
- spojenie existujúcich spotrebných úverov, kreditných kariet a povoleného prečerpania do jedného výhodnejšieho úveru,
- refinancovanie (prenesenie) existujúceho hypotekárneho úveru, úveru na bývanie,
- poskytnutie nových spotrebných a hypotekárnych úverov,
- prepočet splátok refinancovaných úverov,
- finančné poradenstvo v oblasti úverov a bankových produktov zadarmo.
- možnosti vyplatenie exekúcií a iných dlhov za Vás napíšte mi na e-mail janac1920@gmail.com Košice a Košice - okolie

Nejedna sa kolko musi robit ale kolko zaraba aby vobec hypoteku dostal,kolko vyziv.osob,dlhy,pohyby na ucte,kolko ma uctov,danovr priznanie a tak. To je cele na posudeni v banke. Bezny clovek ani nevie podmienky. Treba zajst do banky a tam sa spytat za akych podmienok. Inak mozme hadat