Podpísali ste stabilizačný?
Tak čo podpisali ste? Aj keď je to celé akesi divné Kamoška ma trošku naštvala lebo má doma financmajstra😂 ( finančný poradca ktorý postupil a investuje do nehnutelnosti) a vraj ona tych 2500 tisíc nepotrebuje a tvarila sa ako by bola niečo viac než my čo sme podpísali. Ako ja dostanem na 1/2 úväzku ešte menej ale naozaj neplanujem ísť inam tak predsa to nenechám ministrovi.
Podpísal (člen rodiny)
@pribinak Ja som podpisala len sa mi nepáčila jej reakcia.
Vieš to je take slovenské….každý má plnú hubu okolo tohoto príspevku a nakoniec podpise….je to tak aj u nás…
Ja som nepodpisala (aj ked som chcela) ale kvoli obavam, kedze na mail mi neodpisovali a nikde som sa nemohla dopatrat k tomu co sa stane, ak by som musela ostat na predlzenej rd alebo podobne. A desila ma hlavne to ze vratit viac ako ki daju. Ale keby som zrovna v praci urcite podpisem
Už toľko nemeditujte nad tým, to presne ako u nás v robote. Všetci bedákajú, že z 5tis to bude nakoniec 2,5 tis. Ja by som bola vďačná, keby mi niekto do huby dá tie peniaze. Ja pracujem v zdravotníctve, musím mať zdravotnú školu, ale podľa legislatívy som technický pracovník a popritom s pacientami prichádzam do kontaktu denne. Najviac tu mudrujú staršie kvočky, ktoré tu robia už sto rokov a odchádzajú odtiaľto až na dôchodok, takže ďalšie tri roky tu odkrútia ako nič.

A ty sa prečo riadis podľa kamosky? Veď sa zariad podľa svojich plánov
Ak chceš zmenu, tak nepodpíše, ak planujes zostať 3 roky, tak podpis