icon

Podpísali ste stabilizačný?

18. dec 2022

Tak čo podpisali ste? Aj keď je to celé akesi divné Kamoška ma trošku naštvala lebo má doma financmajstra😂 ( finančný poradca ktorý postupil a investuje do nehnutelnosti) a vraj ona tych 2500 tisíc nepotrebuje a tvarila sa ako by bola niečo viac než my čo sme podpísali. Ako ja dostanem na 1/2 úväzku ešte menej ale naozaj neplanujem ísť inam tak predsa to nenechám ministrovi.

pribinak
18. dec 2022

A ty sa prečo riadis podľa kamosky? Veď sa zariad podľa svojich plánov
Ak chceš zmenu, tak nepodpíše, ak planujes zostať 3 roky, tak podpis

aurorastone2
18. dec 2022

Podpísal (člen rodiny)

autor
18. dec 2022

@pribinak Ja som podpisala len sa mi nepáčila jej reakcia.

vevapeto
19. dec 2022

Vieš to je take slovenské….každý má plnú hubu okolo tohoto príspevku a nakoniec podpise….je to tak aj u nás…

1mina
19. dec 2022

Ja som nepodpisala (aj ked som chcela) ale kvoli obavam, kedze na mail mi neodpisovali a nikde som sa nemohla dopatrat k tomu co sa stane, ak by som musela ostat na predlzenej rd alebo podobne. A desila ma hlavne to ze vratit viac ako ki daju. Ale keby som zrovna v praci urcite podpisem

hellwant
19. dec 2022

@1mina ale ved to je tak, ze to odpracujes potom po rd, ci sa mylim? Boli pri inej diskusii ohladom tohto prefotene podmienky. Nerata sa to do toho casu. Cize rok napr. odrobis, ides na RD a po navrate dorobis 2 roky.

1mina
19. dec 2022

@hellwant ja som sa k tomu nevedela dopracovat. Pisala na stranke ministerstva aj na ten mail. Ja som momentalnr na rd, ale bojim sa ze si budem musiet predlzovat. A nevedela som najst co sa stane v pripade ze budem musiet ostat dlhsie na rd ci pockaju :/

sheila121
Odpoveď bola odstránená
littlefiona
20. dec 2022

Už toľko nemeditujte nad tým, to presne ako u nás v robote. Všetci bedákajú, že z 5tis to bude nakoniec 2,5 tis. Ja by som bola vďačná, keby mi niekto do huby dá tie peniaze. Ja pracujem v zdravotníctve, musím mať zdravotnú školu, ale podľa legislatívy som technický pracovník a popritom s pacientami prichádzam do kontaktu denne. Najviac tu mudrujú staršie kvočky, ktoré tu robia už sto rokov a odchádzajú odtiaľto až na dôchodok, takže ďalšie tri roky tu odkrútia ako nič.