Poistenie "Moji blízki"
Ahojte.mate niekto skusenosti s poistenim "moji blizki" ?
@veronikas1985 Mňa o ničom uisťovať nemusíte. Všetky životné poistky a sporenia sú jeden veľký podvod na ľuďoch - kontrolovaný presne takými inštitúciami o akých píšete. Ale na to musí prísť každý sám, že uzatvárať tieto poistky sa neoplatí a treba si zabezpečiť život investíciami úplne do niečoho iného a nie vyhadzovať peniaze "do luftu".....
@emilia25 aha dakujem. To som chcela vediet. No pol roka tak to by bolo akotak normalne pri tej poistke.ale 2 roky tak to by bolo co? No to dufam ze neni naozaj ze az po dvich rokoch? Toby ani normalne nebolo.ked predsa sa stat moze hocico ked sa chce niekto dat poistit predsa nemoze vediet kedy zomre a dat ultimatum ze az po dvoch rokoch bude mat narok na vyplatenie pohrebu ak zomre.tak to je uz pritiahnute za vlasy fakt. A este by ma zaujimalo ze na co sa to poistenie vztahuje. Ked niekto co sa dal poistit zomrie vinou niekoho ineho .alebo si sam siahne na zivot .tak to ako pizostalym nevyplatia? Tomuto nerozumiem. Ci tam je stanovene ze musi umriet len prirodzenou smrtou.a vtedy sa pozostalym naklady spojene s pohrebom vyplatia.alebo je jedno akou smrtou zomrie a vzdy a za kazdych okolnosti topoistenie Moji Blizky pribuznym vyplati?
@zdenickaopavska Milá Zdenka, presný názov firmy je 4Life Direct Slovensko
@zdenickaopavska svagrina mi hovorila len tolko ze vratia ale iba to co do tej doby zaplatili neviem presne tieto podmienky to sme sa o tom bavili velmi davno a len tak zbezne.
@richardhudec neverím a nové? Ani byt neverím ale vravim o BA a vieme ake su tu ceny bytov a auto núkali manželovi za 150 len PZP nie havarijné a ukradnutie
@richardhudec áno dá sa lacnejšie,ale neodporúčam,lebo nebude mať klient všetky riziká.Preto pri poistení by som si vybrala najvyšší modul,kde sú poistené všetky riziká,vtedy sa klient nemusí obávať čo ak sa stane práve to čo nemám v poistení,práve preto,že som to chcela mať lacnejšie.
@katulienkax 3-izbový byt v BA 80m2 s PS 55000€, plus 10 000€ PS zariadenia, spoluúčasť 160€ = ročné poistné 36€.
Nehovorím že ide o dobré poistenie. Určite by som ho nikomu neodporučil, kto chce mať poistený byt. Ale určite ide o násobne lepšie poistenie ako žiadne. A 36€ ročne = 3€ mesačne za veľký 3-izbový byt v BA si môže dovoliť platiť každý za to, aby keď mu byt vyhorí, tak nemal problém 🙂
A čo sa auta týka, tak ako píše @frapper, ide o čiastočné KASKO bez havárie za takú cenu, aj keď už som videl plnohodnotné KASKO na Opel Corsa za 125€ ročne, ale za cca 150€ je možné poistiť si Octaviu v hodnote cca 10 000€ na všetky riziká okrem havárie. Lebo veľa ľudí nechce platiť veľa za KASKO lebo si myslia, že sú neomylní a oni nehodu nespôsobia. Ale za 150€ môžu mať kryté živly, krádež, čelné sklo, vandalizmus a všetko ostatné, čo oni nespôsobia priamo 🙂
Ale toto je diskusia k úplne inej téme, tak to tu ďalej nerozvíjajme 🙂
Áno ako píše pani emilia25 jasne ze musi nejake obdobie plnit cca 2r neviem presne ale mne sa paci tato poistka ....
@emilia25 Dobrý deň,
Prípade Vášho záujmu o detailnejšie informácie o tejto poistke Moji Blízki nám pokojne zavolajte na 02 20 922 555 a kolegovia Vám radi zodpovedajú akékoľvek Vaše otázky
@evittam: Naše poistné produkty určite podvodom nie sú. Poistenie je individuálna záležitosť a pre niekoho je menej a pre niekoho viac dôležitá.
@zdenickaopavska: Prípade Vášho záujmu o detailnejšie informácie o tejto poistke Moji Blízki nám pokojne zavolajte na 02 20 922 555 a kolegovia Vám radi zodpovedajú akékoľvek Vaše otázky týkajúce sa tohto produktu. Ďakujeme
@180519816: V prípade Vášho záujmu o detailnejšie informácie o tejto poistke Moji Blízki nám pokojne zavolajte na 02 20 922 555 a kolegovia Vám radi zodpovedajú akékoľvek Vaše otázky týkajúce sa tohto produktu. Ďakujeme
@veronikas1985 Este raz-mna tu presviedcat o Vasich "uzasnych" produktoch nemusite. Ja som svoj nazor vyjadrila jasne a zrozumiteľne. A ziadny "agent s teplou vodou" ma nepresvedci o opaku.
A uz to tu nespamujte a reklamu si zaplaťte ako kazdy slusny clovek. A nie tu nahanat klientov.
Nikto vam nekaze aby ste si uzavreli poistku...
@evittam táto pani tu uvádza iba ľudí do omylu.Asi nerozumie poisteniu.Veď sú rôzne situácie a riziká z ktorých ľudia majú obavy,poprípade nie sú pripravený finančne ak by sa niečo stalo,alebo s ich príbuznými.Nie každý má finančnú rezervu v prípade úmrtia,úrazu,invalidity,choroby,trval.následkov po vážnom úraze atď.
@richardhudec Jaj tak potom sa da ale ide o neúplne poistenie, lebo my chceme komplet auto a aj byt nemá hodnotu 55000, teda v BA aspoň 100000.
Ja vobec nechapem o com sa tu toci. Pytala som sa na poistenie moji blizky a citam a citam a polovica informacii co si tu poniektori vymienaju sa toho vobec netyka a nic s tym nema spolocne.
@evittam Dobrý deň, nikoho nepresviedčam. Reklamu v TV máme. Možno ste ju mali možnosť vidieť.
@veronikas1985 Jasnééé, videla a nie raz - hneď to však prepnem. Už som svoj názor vyjadrila. Takže ešte raz - Vaše poistky ma nezaujímajú - je to len a len podvod na hlúpych ľuďoch, ktorí Vám uveria - ako od Vašej spoločnosti tak aj od ostatných a na tom Vy ako zamestnanec nič nezmeníte a samozrejme, že sa budete vyjadrovať len pozitívne - je to Vaša práca, za ktorú Ste platená.😉
@evittam : Nie je to podvod a naši klienti nie su hlupi ludia. Ďakujem za Váš názor
@veronikas1985 Nemate za co. A pravda je taka ako som uz napisala.😉
Len to treba pochopit a otvorit konecne oci a hlavne pouzit rozum.
Ja som mala tiež poistku vo vraj serioznej poistovni pod dohladom NBS a sudim sa s nimi uz 2-hy rok, pretoze su platobne neschopny... Takze argument, ze je niektora poistovna pod dohladom nie je zarukou plnenia - NBS ani po niekolkych setreniach v mojom pripade si poistovnou rady nedala a nakoniec mi odporucila obratit sa na sud. Ak vsak poistovna nebude mat majetok nepomoze vam uz nikto. Radsej si setrite sami, to je ta najlepsia istota - poistovne uz davno nie su to naco boli povodne zriadene.
@evittam: Nie sme žiadna banda. Sme seriózna spoločnosť pod dohľadom NBS. Máme množstvo spokojných klientov, a riadne vyplácame poistné plnenia v súlade so všetkými zákonmi a pravidlami. Ďakujem
@veronikas1985 Samozrejme.
@veronikas1985 Aj Rapid life bola pod dohladom NBS a ako skoncila? uz len to ako sa branite a argumentujete svedci iba o jednom a ja lutujem tych starych ludi ktorych poblaznite.
Garantujem Vám že nejde o žiaden podvod. Naša spoločnosť má aj kamennú pobočku, ktorá sa nachádza na Štetinovej 4 v Bratislave a pokojne nás môžete navštíviť od pondelka do piatka v časoch od 8 do 17.00 hodiny.

@evittam: Ubezpečujem Vás, že sa nejedná o žiaden podvod. Sme serióznou spoločnosťou a sprostredkovateľom poistenia a pod kontrolou Národnej Banky Slovenska