Poistenie nehnuteľnosti
Ahoj máte niekto poistenú nehnuteľnosť ak áno tak kde a aká je mesačná splatka
mesacna? coviem, tak sa plati rocne, polrocne alebo stvrtrocne, najviac sa oplati to rocne. ak chces vediet porovnanie, tak si sprav tu https://www.netfinancie.sk/poistenie-domov-doma...
Novostavba, 2 izbový byt, poistenie nehnuteľnosti aj domácnosti (sú to 2 rôzne veci), hodnota nehnuteľnosti 170 000 eur, poistenie domácnosti 25 000, poistenie zodpovednosti za škodu 25 000, pripoistenia okrem bežných na vandalizmus, dym a pár ďalších, ročná platba 150 eur.
Záleží od hodnoty a stavu nehnuteľnosti, lokality a samozrejme od toho, aké pripoistenia chceš. Môžeš mať poistenie ročne za 50 aj 200 eur, len čím lacnejšie, tým menej pripoistení a teda tým menej udalostí vieš reálne z poistenia riešiť.
@lenuska333 ja mám nehnuteľnosť, plus domácnosť, ročne 160 eur platím.
@lenuska333 a v Union mám poistenie. A už som riešila poistnú udalosť, čo sa týkala nehnuteľnosti a bez problémov, vyplatili mi dokonca dvakrát viac ako som očakávala.
Union je dobra poistovna. Tu zvazujem teraz aj ja. Samozrejme, cena poistky sa odvija od krytia + zalezi ci chces poistit len nehnutelnost alebo aj domacnost.
Dom.alianz.1x ročne
dobrý deň, v prípade ak by ste potrebovali nejaké info ohľadom poistenia nehnuteľnosti kľudne mi napíšte. pracujem v tejto oblasti a viem Vám zodpovedať otázky prípadne spraviť aj poistenie po nejakom prepočte.

Mesacna splatka zalezi hlavne od hodnoty, na aku je nehnutelnost poistena.