icon

Poistenie nehnuteľnosti

lenuska333
25. nov 2020

Ahoj máte niekto poistenú nehnuteľnosť ak áno tak kde a aká je mesačná splatka

zuzanaete
25. nov 2020

Mesacna splatka zalezi hlavne od hodnoty, na aku je nehnutelnost poistena.

kiwi3
25. nov 2020

mesacna? coviem, tak sa plati rocne, polrocne alebo stvrtrocne, najviac sa oplati to rocne. ak chces vediet porovnanie, tak si sprav tu https://www.netfinancie.sk/poistenie-domov-doma...

ivkazba
25. nov 2020

Novostavba, 2 izbový byt, poistenie nehnuteľnosti aj domácnosti (sú to 2 rôzne veci), hodnota nehnuteľnosti 170 000 eur, poistenie domácnosti 25 000, poistenie zodpovednosti za škodu 25 000, pripoistenia okrem bežných na vandalizmus, dym a pár ďalších, ročná platba 150 eur.

Záleží od hodnoty a stavu nehnuteľnosti, lokality a samozrejme od toho, aké pripoistenia chceš. Môžeš mať poistenie ročne za 50 aj 200 eur, len čím lacnejšie, tým menej pripoistení a teda tým menej udalostí vieš reálne z poistenia riešiť.

littlefiona
25. nov 2020

@lenuska333 ja mám nehnuteľnosť, plus domácnosť, ročne 160 eur platím.

littlefiona
25. nov 2020

@lenuska333 a v Union mám poistenie. A už som riešila poistnú udalosť, čo sa týkala nehnuteľnosti a bez problémov, vyplatili mi dokonca dvakrát viac ako som očakávala.

hopsadobrandejsa
25. nov 2020

Union je dobra poistovna. Tu zvazujem teraz aj ja. Samozrejme, cena poistky sa odvija od krytia + zalezi ci chces poistit len nehnutelnost alebo aj domacnost.

janinah
25. nov 2020

Dom.alianz.1x ročne

najkolka
7. dec 2020

dobrý deň, v prípade ak by ste potrebovali nejaké info ohľadom poistenia nehnuteľnosti kľudne mi napíšte. pracujem v tejto oblasti a viem Vám zodpovedať otázky prípadne spraviť aj poistenie po nejakom prepočte.

dominikavab
Odpoveď bola odstránená