icon

Poistenie v Kooperatíve

meminka
28. jún 2022

Prosím vás o recenzie, prípadne skúsenosti s touto poisťovňou. Ďakujem

Strana
z2
babovka2321
28. jún 2022

@meminka nie nie nie a este raz nie.

jakubvojcik
28. jún 2022

@meminka dobrá poisťovňa ak chcete čo najlacnejšie poistenie a nejde vám o krytie a samotnú kvalitu produktu. Odporúčal by som ju napríklad pri základnom PZP ak ho chcete mať čo najlacnejšie. Na druhú stranu, poistenie iného majetku s pripoisteniami alebo životné poistenie cez ňu si neodporúčam uzatvoriť kvôli viacerým negatívnym skúsenostiam pri poistnom plnení.

alenamihal
28. jún 2022

MOja osobna skusesnost -NIE !!!

keiko33
28. jún 2022

Ja mám zlé skúsenosti a to sme mali len jeden rok poistku. Kupovali sme auto cez AAA auto a automaticky nám spravili PZP aj havarijnu. Po roku sme to chceli zrušiť. PZP zrušili, no havarijne nie, že je na dva roky, ale prišlo to spolu a takými malými písmenkami, že som si to nevšimla a medzitým sme spravili novú poistku. Poslali nám šek, tak som zašla do poisťovne, že akotože je to na dva roky, keď to nikde v zmluve nepíšu. Že v zmluve je dodatok, ktorý si mám vyhľadať na internete, že zmluva je na dva roky. Chcela som ju zrušiť, no že u nich na pobočke to nieje možné, že výpoveď mám poslať do centrály v Bratislave. Tak som to poslala a čakala, že poistka bude zrušená a pošlú mi šek s alikvitnou čiastkou. No to sa nestalo, oni to poslali na súd a musela som zaplatiť aj súdne trovy. A to som hneď riešila. Moja prvá a posledná skúsenosť s Kooperativou. Nikdy viac.

meminka
autor
28. jún 2022

Ďakujem. Tiež som sa chcela len uistiť. Žiadnu poistku nemám v pláne u nich robiť, počula som na nich samé zlé recenzie, myslím, že oprávnene. Tiež som chcela zrušiť poistku, ktorá bola uzatvorená na môjho otca, ktorý žiaľ zomrel. Nechcú mi tú poistku zrušiť, už na druhýkrát mi poslali list, aby som doložila dokumenty, z ktorých bude zrejmé, že majú poistku zrušiť. Keď už nestačí úmrtný list, tak neviem, čo ešte mám doložiť. Možno ani tak nejde o jej zrušenie, ale nechcú mi vrátiť alikvotnú časť. Z tejto mojej negatívnej skúsenosti tiež nikomu neodporúčam túto poisťovňu!!!

zuzanka.zuzu
28. jún 2022

fantasticke ked sa nic nedeje, akonahle treba plnit tak jedine allianz - za par eur navyse je to uplne ina forma komunikacie... my uz sme presli so vsetkym k nim, auta, byty, dom, zariadenie, poistky

meminka
autor
28. jún 2022

@zuzanka.zuzu v Allianz sme tiež nemali problém. Otec tam mal uzatvorené dve životné poistky, jednu čerstvú, jednu viac ako 30 rokov. Vyplatili bez problémov obe. Dokonca mi sami volali z poisťovne, že tam má aj tú 30 ročnú poistku, kde je nárok na plnenie...

roomaa
28. jún 2022

Tak ale myslím si, že allianz je v tomto najlepší, aj keď teda možno drahší, no nepočula som o nikom, kto by mal s nimi nejaký problém pri prípadnom plnení

jakubvojcik
28. jún 2022

V prvom rade je dôležité uvedomiť si, že poisťovňa je firma a cieľom firmy je dosahovať zisk. Ak má firma malú maržu, teda v tomto prípade lacné produkty, je isté že sa bude chcieť pri plnení viac vykrúcať aby dosiahla čo najväčší zisk. Allianz to robí najmenej pretože cena za ich produkty je najvyššia a môže si dovoliť "stratiť" viac v prípade poistnej udalosti.

angel993
28. jún 2022

@meminka ja som mala 2x poistné plnenie v Kooperative zo životnej poistky. Vždy vyplatili bez problémov.
Záleží aj či mal otec určenu osobu ktorej v prípade smrti vyplatia poistnú sumu, alebo to pôjde do dedičského konania.

meminka
autor
28. jún 2022

@jakubvojcik samozrejme. Len sa treba na to pozrieť z pohľadu obyčajných ľudí. Keď uzatvárajú poistku, pani na pobočkách vykreslia poistku ako najlepšiu na svete za najlepšiu cenu (čo ani nie je často pravda). Je to úmyselné zavádzanie ľudí. A recenzie na internete im veru dobré meno nerobia, prichádzajú o zákazníkov, čiže aj o potenciálny zisk.

meminka
autor
28. jún 2022

@angel993 nejde o životné poistenie...

meminka
autor
28. jún 2022

Ja sa im môžem na niekoľko desiatok EUR vykašlať...vždy mi ide iba o princíp.

jakubvojcik
28. jún 2022

@meminka áno s tým súhlasím. Na druhej strane.. nikde to tak nefunguje že pracovník na pobočke bude negatívne rozprávať o tom čo predáva a to je na tom tá celá hlúposť.. ideálne je preto sa pýtať nestranných ľudí, ktorí s tým majú skúsenosti a pozrieť si recenzie aby ste presne vedeli do čoho idete tak ako ste to urobili vy.

jozefmatej
5. júl 2022

@meminka Kooperatíva celé zle osobná skusenost 2x odrb v žiadnom prípade Kooperatíva 🤮🤮🤮

meminka
autor
12. júl 2022

@jozefmatej po dlhej dobe sa mi podarilo poistenie zrušiť. Len ma zarazilo, že poslali mail s textom: PZ zrušená slečne na pobočke. Ona mi tento mail preposlala...žiadny oficiálny list o zrušení. Tak som ho vyžiadala, doteraz nič neprišlo. Otrasná skúsenosť s Kooperativou. Pán na pobočke sa mi začal vyhrážať exekúciou a otvorením dedičského konania...otrasný prístup...

denisao223
11. aug 2023

Nikdy viac Kooperativa,sú to obyčajný užernici. Chcel som zmeniť PZP a musel som zaplatiť starú aj novú dokopy,lebo slečna z koop. spravila chybu. Plus ak majú nieco vyplatiť nad 100eur,majú stým obrovský problem.

ferih
12. nov 2023

Ja mám s Koopertivou veľmi zlú skújsenosť.
Po 6 ročnom bezskodovom aj havarijnom poisteni bez spoluúčasti som zistil, že v uzavretej záhradkárskej lokalite mi bolo rozbité okno na zadných dverách auta, ktoré pravdepodobne nastalo pri odskoceni kameňa pri kosení trávy niektorého záhradkára škodova udalosť c.9572018717 zo dňa 8.10.2023 kedy sa pravdepodobne udalosť stala.Rano dňa 9.10. som sa viackrát pokúšal dovolať do agentúry Košíce
Čajakova 1 ale nikto mi nedvíhal.Kedze vonku pršalo tak som zavolal zmluvnému servisu poisťovne , že mi škodovú udalosť s poisťovňou vybavia kedy donesiem auto na obhliadku aj havarijnu poistku kde mi sklo vymenili až 13.10.lebo náhradné sklo nemali na sklade.Na druhý deň po vyzdvihnutí autá mi zo servisu volali, že poisťovňa im odmietla výmenu skla v cene 103 eur vyplatiť.Nasledne mi prišiel list z Kooperativy, že plnenie zamietaju lebo , že poškodenie bolo úmyselným konaním a ja som neprivolal policajné orgány.Usudil som z tejto skúsenosti, že som 6 rokov platil drahú poistku neserioznej poisťovni.V
doporučenom liste som im poslal výpoveď havarijnej poistky a zákonnú tiež mienim s Koopertivou ukončiť.

maryn969
12. nov 2023

Urcite NIE.....zdrzuju cely proces, klamu, dokonca vymenili a prepisali tlaciva, pripadne sa tvarili, ze sa 'akosi stratili' .... dakujem, uz nikdy viac....

ferih
19. nov 2023

Písomne som reklamoval nepreplatenie škodovej udalosti, kde likvidátor na diaľku rozhodol, že rozbitie bočného sklana zadných dverách

ferih
19. nov 2023

rozbitie skla na zadných dverách auta v uzavretej záhradkárskej osade bol vandalizmus.Na reklamáciu som nedostal odpoveď.

nataly246
14. feb 2024

Ahojte, nechala som sa raz nahovorit do kooperativy a nikdy viac. Chcem odtiaľ odísť čo najskôr. Mesiac a pól čakám na vyjadrenie udalosti čo mám u nich životnú poistku a keď čítam na internete všetky recenzie tak ani necakam že niečo dostanem. Počkám na to vyjadrenie a odchádzam. Komunikácia 0 bodov a poistovacka je v telefóne príjemná jak tŕň v päte. Otras.

milkan
17. feb 2024

Najhoršia poisťovňa na slovensku.Bol som upozorňovaný na ňu.Pokial som platil PZP všetko O.K. Keď mi nabúraly auto nie z mojej viny zistil som že je to pravda.Obhliadajuci technik podĺa tabuliek vyčíslil škodu.Lenže poisťovňa mi zaplatila len polovicu.Keď som sa pýtal kde zobrali oni tú sumu veď technik išiel podla tabuliek nevedeli mi to vysvetliť.S pani chrenkovou ktorá to riešila som sa to chcel opýtať a posunula ma k podriadenej.Nepomohol som si.Ludia pokial môžte oddíte odtial.Ak sa niečo stane bude neskoro.Doslovne Vás okradnú.Týmto chcem pozdraviť pani Chrenkovú že okráda obyčajných ludí.Pri velmi drahých autách by si to nedovolila lebo by sa bála.Dobre spite pani Chrenková raz sa Vám to vráti.Karma je zdarma.

cyklers
17. mar 2024

@milkan
@milkan Ja svami suhlasí mne bola sposobená škoda na drahom bicykli škoda bola stanovená na 11tisic eur bolo to aj v policajnej sprave ale ja som žiadal od poistovne KOOPERATIVA opravu a to vymenu poškodenych veci rám riadidla a predné koleso čo bola suma 70000€ a likvidator že je oprava nerentabilna a vyčislili sumu na 4000€ a že je to totalka a v pobočke trepali nezmisli.Je to podvodnicka poistovna.

cyklers
17. mar 2024

@meminka prepačte za vyraz radej by som stupil do lajna ako poistit v tej poistovni presne na nich plati keď vtačka lapajú pekne mu spievajú.

cyklers
17. mar 2024

@milkan Mate pravdu s tou poistovňou mne zničil vinik pri havarii drahi bicykel cene nad 10tisic eur ja som dal poisťovni požiadavku na vymenu ramu riadidel aj kolesa a oni to neuznali a poslali prepis len 4000€ pritom za to nekupim ani ram inak osobne som im v pobočke i likvidatorovi vulgarne vynadal inak ked to neopravia davam stažnosť na narodnu banku i ministerstvo financii.

cyklers
17. mar 2024

@meminka Viete zakonu poistku si tu dalen ten človek čo chce neštasnikovi sa pomstiť je to podvodnicka poistovna.

cyklers
19. mar 2024

@jozefmatej I ja mam zlu skusenosť pracovničky boli arogantné ako k osobe postihnutej pri dopravnej nehode sposobene ich klientom.Ďalej ja som chcel opravu aj bola nacenena odvolanim sa na predacov a poistovna hned dala totalku pritom bez problemou by to šlo spravit.Poisť povine vozidlo je lacne ale prave obeť havarii je poisťovnou riadne obabrany.

cyklers
24. mar 2024

@jakubvojcik ano ale dobre odrbete stim postihnuteho ha varkou ta poistovňa by male byť zlokvidovana v šedkich ľudi poslať na nutené prace na plantaž neh vedia skutočnu hodnotu ako ťažko zarabaju peniaze a nie odrbať ľudi čo si ťažko zarobili peniaze a spravili niakou vecou radosť.

cyklers
25. mar 2024

Kooperatyve sú uradnički riadne arogantné žiadna spolupráca z obeťou nehody svojvolne dali že oprava nerentabilna vyhovarajú sa na niakich technikou tam neni spojenie žiadne.A navrh ceny nekrije škodu ani z polovice.Obeti nehody ostanú len oči pre plač.Inak ja i dakedi nebol tam poisťovať nič I ten čo uzavrel tam poistku je bezcharakterny človek PZP

Strana
z2