icon

Poistná udalosť v škôlke: Aké doklady potrebujete?

2. sep 2024

Ahojte
Mam taku otazku, syn uraz v skolke zaciatkom juna, ostal doma do konca juna, mal dlahu. My sme ale neboli ocr. Manzel robi z homeofficu. Chceli sme dat papiere do poistovne ako uraz -skolka ma poistenie. A otazka je - treba nieco dokladovat okrem lekarskych sprav? Napriklad aku ujmu sme mali (napriklad nasa ocr ktora ale nebola)
Doktor chce za vypisanie papiera 30 eur. Tak ci to vobec mam riesit. Aka suma sa tak bezne dostava? Je to komunalna poistovna.
Ďakujem

Strana
z2
lenkaviki48
17. júl 2025
@poleva

@lenkaviki48 to je rôzne...mne v komunalnej zaplatili este pocas liecby...a raz do dvoch tyzdnov...velmi rychlo

@poleva škôlka má komunálnu tiež. Drôty mu vyberú až v októbri keď má voľný termín lekár, takže až vtedy bude ukončená liečba.

poleva
17. júl 2025
@lenkaviki48

@poleva škôlka má komunálnu tiež. Drôty mu vyberú až v októbri keď má voľný termín lekár, takže až vtedy bude ukončená liečba.

@lenkaviki48 tak zrejme az potom dostanete po ukonceni..Asi to mate zlozitejsie..Nam vyplatili teraz 1.krat hned pocas liecby..a este to nemame ukoncene..Takze som velmi spokojna..Komunalna vyplaca rychlo🙂mali sme uz 2 krat

lenkaviki48
17. júl 2025

@poleva lekár vravel že papier vypíše po ukončený liečby. Uvidím koľko dostane. Má v ruke drôty, mal zlomené obe kosti predlaktia

veveli
17. júl 2025
@anonym_autor

@kaktusik007 tak myslite, ze mala by som to podat? Bolo to podvrtnutie podla správy. Doktor je stary pan, tak hadam to vypise dobre

@anonym_autor samozrejme ze ano!dcera mala takto clenok zlomena kost , v skole v druzine sa jej to stalo a dostali sme peniaze z poistovne…. treba to urcite riesit

poleva
17. júl 2025
@veveli

@anonym_autor samozrejme ze ano!dcera mala takto clenok zlomena kost , v skole v druzine sa jej to stalo a dostali sme peniaze z poistovne…. treba to urcite riesit

@veveli ano len statne skoly maju vraj poistky o nicom

6mia6
17. júl 2025
@poleva

@6mia6 a kolko platite poistne v skole?? Dakujem

@poleva to netuším, peniaze som na to nedávala. Škola mala asi svoje

poleva
17. júl 2025
@6mia6

@poleva to netuším, peniaze som na to nedávala. Škola mala asi svoje

@6mia6 tak to mate zodpovednu školu🙂

kaktusik007