Pomôžete mi s daňovým priznaním?
Potrebovala by som danove priznanie urobit.vie mi s tym niekto pomoct?dakujem
Ja som potrebovala len pomoct s vypracovanim danoveho a nakoniec sa tu este pobijete.☹
@fatamorgana1 z toho si nic nerob 🙂 to sa tu sem-tam stava 🙂)
ale aj tak. teoria je od praxe tak strasne daleko. a bohuzial, vela ludi prave so vsetkymi statnicami, certifikatmi a neviem cim si to neuvedomuje a potom sa tu takto dotahujeme na sprostostiach...
teraz tu napríklad na stole mám účtovníctvo , ktoré robila jedna pani , pôvodne povolaním kuchár , čašník a má rekvalifikačný kurz a hneď po tom rekvalifikačnom kurze za lacný peniaz zobrala účtovanie firmy ktorá nakupuje a predáva akcie, CP ....no čo na to povedať odvaha neskutočná 🙂.
@evittam asi pred 2 rokmi som robila rekonštrukciu účtovníctva jednej firmy , kde ju účtovala firma ktorá má na to živnosť a aj poistku , majiteľka tejto účtovnej firmy učí na VŠ účtovníctvo ..a presne ako si povedala 311 a saldo a kniha pohľadávok sa robila na odchýlky , rovnako aj 321 a ostatné saldokontné účty, majetok je OC a oprávky ani len omylom sa nestretli s HK , o opravných položkách a rezervách sa ani nechyrovalo , bum daňová kontrola a vyjadrenie k protokolu doslovne dvoma vetami ..
@maminuska to verim 🙂 inak ja som minule riesila s kamoskou, ze teraz uz pomaly ani nieje kde sa poriadne naucit a ziskat prax a prehlad. velke firmy - tam dostanes len uzku oblast, takze nejake prepojenie celeho ucta nehrozi a zase vela uctovnickych firiem je len o kvantite nahodenych dokladov... a male firmy chcu hotoveho cloveka, tie nemaju ani cas, ani prostriedky na to, aby si niekoho "vychovali"

@maminuska @evittam ja vas obdivujem 🙂 ale je fakt, ze uz davno tu nebol nejaky expert na ucto 🙂