Poplatky za číslo 8844 FITLANDCLUB: Ako ich zrušiť?
Minuly mesiac som platila za mobil o 12 eur viac. A aj tento mesiac mam tam taku sumu. Vraj som sa prihlasila na odber ale ja o nicom.takom neviem.
. Mate tiez s tym skusenost?
našla som toto
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-zivot...
Mne sa to stalo a to som mega opatrna,bolo nieco zaujimave kde som vyplnila svoje udaje,ale na 1000% som to nedokoncila,teda neodklikla suhlas...musia ti chodit sms s poznamkou ze to mozes vypnut,teda odpis CLUB STOP
mam sto chuti ich zalovat,lebo som nevyuzila z ich sluzieb an8msekundu a urcitensom nedokoncila tunregistraciu
Som zvedava,ci nas je takych viac
Sms chodia z cisla 8844
Ahojte, ja mám tiež skúsenosť s týmto číslom 8844, akurát dnes som si všimla , že už druhý mesiac mám naúčtovane v mobilnej faktúre 12 EUR, a netuším , ako som k tomu prišla. Nespomínam si, žeby som čo i len pozerala tu stránku “ fitlandclub”. Musí to byt riadny podvod,.
Stalo sa mi to isté, minulý mesiac mi prišli dve SMS z čísla 8844, ani som ich neotvárala, že podozrivé číslo a SMS sú podvodné. Prišla mi vyššia faktúra a samozrejme v zhone som ani rozpis poriadne neprešla a myslela som, že hovory do zahraničia s deťmi to boli. Cez víkend znovu SMS 8844 jeden deň a druhý deň ďalšia. Už som začala čítať a hneď spätnou SMS zablokovala, bola tam aj SMS akože moja prvotná prihlasovacia a tú som určite neposlala vedome. No a dnes faktúra a samozrejme 12 € za služby tretích strán.

Nie,nemám.Ak niečo platím,tak viem,za čo.
Niekde si kliknúť musela,samé od seba ti strhať peniaze nebude.
Možno tam bola ponuka prvý mesiac zadarmo a ďalšie za 12eúr a ty si prečítala len to zadarmo.Alebo si nečítala vôbec
Neprišla ti nejaká smska s linkom?