Poradíte dobré životné poistenie?

rena9382
17. aug 2013

Manžel pracuje v zahraničí,potrebovala by som prenho dobrú životnú poistku. Kooperatíva sa mi nezdá moc seriozna,takže okrem nej! Poradte prosím....Vopred dakujem.

monikarachel
21. aug 2013

Poistka musí byť primeraná rizikám a hlavne platu, teda keď budeš mať aj modrinu, bolesť, malý úraz, musíš z toho vybrať čo najviac a platiť čo najmenenj, ak si mala poistku od finančného poradcu, prípadne klasickej poisťovačky, určite ti povedala, že je najlepšia...ale opak je pravdou, dala ti tam zbytočné riziká, preto si platila dosť, poistné plnenie minimálne ale provízia pre toho človeka najvyššia možná, akú od teba vydrnkali. Ak chceš serióznu poistku, napíš mi príjem manžela na aký účel by si ju chcela, teda či na úraz hlavne a šetrenie, alebo na invaliditu...ja ti to rozdelím, pošlem ti ponuku...ale zo skúsenosti pokiaľ nemáte nejaký veľký úver a záväzky, nedávala by som to na smrť, ide o zbytočné preplácanie a pri úraze je potom minimálne plnenie, aj keď platíš mesačne dosť.

Pekný deń, Monika

evka_85
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
domenique
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zuzca55
21. aug 2013

Ahoj,tiez som s manzelom nedavno riesila zivotne poistenie a sme velmi spokojni. Povedali sme im nasu situaciu,naco to potrebujeme a kolko sme ochotni platit a oni nam vsetko vysvetlili a nastavili podla nasich predstav a aj so sumou sme spokojni,ocakavali sme viac 🙂 pisem ti do IP

03babicka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
johnnyf
Odpoveď bola odstránená
Zobraz