Poraďte skúseného investora pre rady v investovaní
Ahojte, volám sa Sebastian Habinský. Chcel by som začať investovať do akcií, ale mám v tom chaos, lebo každý investor mi povie niečo iné.
Rád by som sa spojil s niekým, kto sa v investovaní do akcií naozaj vyzná a má s tým reálne skúsenosti - ideálne niekto, kto aktívne investuje alebo je investor. Nehľadám žiadne platené služby, skôr normálnu radu a vysvetlenie, aby som si v tom spravil jasno.
Ak by sa tu našiel niekto taký a bol by ochotný si so mnou popísať na Messengeri, budem veľmi rád. Momentálne ma to dosť brzdí v tom, aby som začal investovať, leho neviem ako si to mam nastaviť. 😏
@sebastian88 Čauko. Roman Kružliak alebo Milan Dubec ti radi poradia. Stačí kúpiť nehnuteľnosť na hypo, prenajať,nakúpiť ďalšiu nehnuteľnosť a budeš milionár za 20 rokov. Je to tak ľahké.
@sebastian88 Čauko. Roman Kružliak alebo Milan Dubec ti radi poradia. Stačí kúpiť nehnuteľnosť na hypo, prenajať,nakúpiť ďalšiu nehnuteľnosť a budeš milionár za 20 rokov. Je to tak ľahké.
@anonym_13b508 🤣🤣🤣🤣
@anonym_13b508 hej úplne ľahké ešte dnes to založím a budem milionár 🤣🤣🤣🤣
@sebastian88 stiahni si brožúru o investovaní od Milana Dubca, veľmi dobrý je aj investični brambora na YouTube.
Tak by ma zaujímalo, koľko agentov s teplou vodou ti už poslalo súkromnú správu
Nebudem nikoho konkrétneho odporúčať lebo to riešime sami, muž to študoval a sledoval pár rokov kým pochopil ako to funguje, teraz už len kupuje a predáva podľa uváženia, len od začiatku roka sme zarobili okolo 1400 eur a to tie vklady nemáme nejaké vysoké. Takže ti do začiatku poradím, najprv tomu porozumieť a naučiť sa základy, tak sa následne nenecháš oklamať rôznymi špekulantmi.
@sebastian88 napis sem otazky (idealne aj "rady" - ked sa ti zdali protichodne, co si dostal). Za dalsie, urcite MK nie je uplne najvhodnejsia platforma, skus FB skupiny, ktore sa tomu venuju (https://www.facebook.com/groups/153103769598208/), stranku Blue numbers, skupinu Forum Zlata minca (https://www.facebook.com/groups/1819282001547785) a ako-investovat.sk/diskusia...
Usmernenie mozme aj tu prebrat (otvorene)...
Nebudem nikoho konkrétneho odporúčať lebo to riešime sami, muž to študoval a sledoval pár rokov kým pochopil ako to funguje, teraz už len kupuje a predáva podľa uváženia, len od začiatku roka sme zarobili okolo 1400 eur a to tie vklady nemáme nejaké vysoké. Takže ti do začiatku poradím, najprv tomu porozumieť a naučiť sa základy, tak sa následne nenecháš oklamať rôznymi špekulantmi.
@anonym_d45ffc 3-týždňová výnosnosť je extrémne krátky ukazovateľ - žiadny ukazovateľ, napíš po 20 rokoch, koľko máte priemer.😄
@anonym_d45ffc ved aj tu mu zeny poradia. Je mnoho diskusii na tu temu a vsetky prispevky, ako im to sype 😄
@anonym_d45ffc ved aj tu mu zeny poradia. Je mnoho diskusii na tu temu a vsetky prispevky, ako im to sype 😄
@anonym_2a1f1c ale žiadna ti neporadí konkrétne ako na to. Lebo reálne o tom nevedia nič a spravuje im to nejaký človek z pyramídy
@anonym_2a1f1c ale žiadna ti neporadí konkrétne ako na to. Lebo reálne o tom nevedia nič a spravuje im to nejaký človek z pyramídy
@anonym_d45ffc a tebe to kto spravuje? 😄

pozri si na IG dvekorunky, tam mas uvod