icon

Posielajú vás ženy, čo máte invalidný dôchodok do práce?

8. apr 2026

Mám ID 630 eur a aj tak mi môj pripomína že máme málo peniažkov, no lenže ja nemám poriadnu školu keďže mám ĽMR cize mám len strednú s Ledva maturitou a ID na psych.diagnozu a Stredne až vysoko funkčný autizmus

Strana
z6
anonym_38c504
10. apr 2026
@anonym_autor

@lienka.7 tak niesom z bohatej rodiny, som za to aby tí čo sú z bohatych rodín aby nemali nárok na ID tak by to bolo spravodlivé a štát by ušetril ...a ja mám ID za svoje choroby ja nemôžem robiť naozaj skúšala som kadejake roboty brigády ale jednoducho a mojím postihom to nejde ...kto by zamestnal človeka ktorý má bludy hlasy a nevie dobre počítať a robiť v rýchlosti ? Keby boli také roboty čo akceptujú spomalených a postihnutých ľudí tak kľudne tam pôjdem pracovať,ale ja nemôžem robiť ani za kasou spravila som 300 eurové manko ktore musel platit mama a manžel proste som nemožná a áno aj takí ľudia sú medzi vami aj keď vyzerajú úplne normálne ako ja viem sa aj namaľovať aj obliecť ale v praktickom živote som nepoužitelná nepraktická.... napr rezne viem ich poobalovat ale vyprazit už neviem , segedínsky spravím lebo to len mäso oprazim v hrnci dám kapustu smotanu a je to ale napr . Mäsko kuracie na panvici si neviem spraviť lebo nechápem tomu princípu a vždy musí byť so mnou mama v kuchyni aby som vypla sporák rúru .... Takisto s peniazmi neviem narabat musí mať moje peniaze mama a ona mi vydeluje čo mozem a čo nie kúpiť inak by som celý dôchodok pomíňala ...a jednak už som sa natrapila v živote dosť od základnej prečo vyzerám normálne ale ruky mám ľavé prečo by som sa mala trápiť len preto že má tak boh stvoril ??? Určite nie, už sa chcem usmievať a nie sa trápiť takže ja neojebavám tento štát v žiadnom prípade ako poniektoré socky cigáni .

@anonym_autor a prečo ti vydeľuje peniaze z dôchodku mama, keď máš manžela? ak nevieš hospodáriť ty, nech to robí on. Nie tvoja mama. Nebude tu ten hlavný dôvod, že ťa posiela do práce? kde vlastne bývate?

lienka.7
10. apr 2026
@anonym_autor

@lienka.7 tak niesom z bohatej rodiny, som za to aby tí čo sú z bohatych rodín aby nemali nárok na ID tak by to bolo spravodlivé a štát by ušetril ...a ja mám ID za svoje choroby ja nemôžem robiť naozaj skúšala som kadejake roboty brigády ale jednoducho a mojím postihom to nejde ...kto by zamestnal človeka ktorý má bludy hlasy a nevie dobre počítať a robiť v rýchlosti ? Keby boli také roboty čo akceptujú spomalených a postihnutých ľudí tak kľudne tam pôjdem pracovať,ale ja nemôžem robiť ani za kasou spravila som 300 eurové manko ktore musel platit mama a manžel proste som nemožná a áno aj takí ľudia sú medzi vami aj keď vyzerajú úplne normálne ako ja viem sa aj namaľovať aj obliecť ale v praktickom živote som nepoužitelná nepraktická.... napr rezne viem ich poobalovat ale vyprazit už neviem , segedínsky spravím lebo to len mäso oprazim v hrnci dám kapustu smotanu a je to ale napr . Mäsko kuracie na panvici si neviem spraviť lebo nechápem tomu princípu a vždy musí byť so mnou mama v kuchyni aby som vypla sporák rúru .... Takisto s peniazmi neviem narabat musí mať moje peniaze mama a ona mi vydeluje čo mozem a čo nie kúpiť inak by som celý dôchodok pomíňala ...a jednak už som sa natrapila v živote dosť od základnej prečo vyzerám normálne ale ruky mám ľavé prečo by som sa mala trápiť len preto že má tak boh stvoril ??? Určite nie, už sa chcem usmievať a nie sa trápiť takže ja neojebavám tento štát v žiadnom prípade ako poniektoré socky cigáni .

@anonym_autor si zbavená svojpravnosti? Nie. Tak potom tu neklam. Na prácu mozog v poriadku nemáš, ale tu na vypisovanie hlúposti ano.
Za mňa si tu jeden obycahny troll. Len kvôli diskusii

natalka13
10. apr 2026

Neverim ze si vydata a nevies varit. Stara sa mama a muz co?

natalka13
10. apr 2026
@lienka.7

@natalka13 a koľko by tak podľa teba mala mat? 1000€? 2000€? Na osobu. Este aj dovolenku chuderke s tulenimi ručičkami by zaplatiť bolo treba, nie?
Akože sorry, ale toto je už sila. Stat tu nie je na to, aby sa on o teba staral. Ma muža, ktorý sa o ňu starať. Ma rodinu, ktorá sa má o ňu starať. Alé nie tento stat!!!
Ma 24 rokov, v živote nerobila a ani robot nebude. Len naťahovať ruky. A pritom ľudia s oveľa horšimi diagnozami robia. Tento stat je raj pre povalacov a kadejake socky.

@lienka.7 nech ma tych 650 ja tvrdim ze ma mat viac-mzdu. Nie ID. Oskvarka pise ze to je v pohode vyzit zo 650e ze naco by sla chuda do prace.
Ako vydata, nechape princip panvica a kuracie maso ako pripravit a mama jej vydeluje peziaze.😂 pobavila.

drahomirrra
10. apr 2026

Ale baby, nekŕmte trolla.

natalka13
10. apr 2026

Som zvedava ako budes usmievat ked budes sama bez rodicov zit zo 650e.

autor
10. apr 2026
@natalka13

Neverim ze si vydata a nevies varit. Stara sa mama a muz co?

@natalka13 tak my varíme spolu s mamou aj preňho

autor
10. apr 2026
@natalka13

@natalka13 veď mám manžela ...

autor
10. apr 2026
@natalka13

@natalka13 len je to málo no peňazí na dnešnú dobu

bosorkabb
10. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor takže tebe chuderke ID štát platiť musí ale človeku ktorý je podľa teba z bohatej rodiny nie.
Si lenivá s tým tvoje diagnózy nemajú nič spoločné.
Klameš až sa práži. Ale neboj aj na teba príde.

natalka13
10. apr 2026
@anonym_autor

@natalka13 veď mám manžela ...

@anonym_autor teraz mas manzela, zajtra ho mat nemusis. Preco by ta nadarmo zivil?
Zdravy chlap niekoho s iq65. To rozpravaj sliepkam na dvore.

anonym_38c504
10. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor lenže na tých 650€ pre teba musí niekto chodiť do práce! niekto, kto sa má možno zdravotne ešte horšie ako ty a nečaká, že ho bude živiť oklamaný manžel, či mama. Máš pred sebou ešte 30, 40, možno aj 50 rokov života. Čo budeš robiť, až tieto príspevky nebudú? už len tu na MK vidím, koľko špekulantov využívajúcich systém pribúda, lebo im PATRÍ. Čo myslíš, odkiaľ bude mať štát peniaze pre ľudí ako si ty? pre ľudí, čo nemajú ani najmenšiu snahu urobiť niečo pre seba? nezvládla by si ani brigádu? moja dcéra je stredoškoláčka a chodí upratovať 3 predajne do nákupáku. Za dve hodiny je doma.

lienka.7
10. apr 2026
@anonym_38c504

@anonym_autor lenže na tých 650€ pre teba musí niekto chodiť do práce! niekto, kto sa má možno zdravotne ešte horšie ako ty a nečaká, že ho bude živiť oklamaný manžel, či mama. Máš pred sebou ešte 30, 40, možno aj 50 rokov života. Čo budeš robiť, až tieto príspevky nebudú? už len tu na MK vidím, koľko špekulantov využívajúcich systém pribúda, lebo im PATRÍ. Čo myslíš, odkiaľ bude mať štát peniaze pre ľudí ako si ty? pre ľudí, čo nemajú ani najmenšiu snahu urobiť niečo pre seba? nezvládla by si ani brigádu? moja dcéra je stredoškoláčka a chodí upratovať 3 predajne do nákupáku. Za dve hodiny je doma.

@anonym_38c504 a načo by madam niekde chodila, keď sa môže cez deň hrať človeče? Ak má toto co tu píše IQ 65, tak ja som brunejska sultánka

lienka.7
10. apr 2026
@drahomirrra

Ale baby, nekŕmte trolla.

@drahomirrra táto je mozno troll, ale verím, ze takéto lemry s vybavenymi dávkami a vymyslenými psycho diagnozami naozaj sú a bude to len horšie

natalka13
10. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor malo? Ved pises ze uplne v pohode. Ze nepotrebujes pracovat. Ved manzel pracuje. 🙈
Do kelu ked je to malo tak chod pracovat. Budes mat viac.

anonym_592620
10. apr 2026
@anonym_1f8e3e

a LMR urcite nezvladaju bezchybnu gramatiku....pracujem 20r v specialnom skolstve

@anonym_1f8e3e Chceš povedať, že autorka má bezchybnú gramatiku? 😳

anonym_1f8e3e
10. apr 2026
@anonym_592620

@anonym_1f8e3e Chceš povedať, že autorka má bezchybnú gramatiku? 😳

@anonym_592620 nafotim Ti aku gramatiku maju ludia s IQ 65?

anonym_85f964
10. apr 2026
@anonym_1f8e3e

@anonym_1f8e3e presne tak a určite nemajú takéto argumentačne schopnosti ako na tú prezentuje autorka. Takto by sa človek s lmp ,,hájiť" nevedel. Možný autizmus alebo schizu nemusíme úplne popierať ale mentálne postihnutie? No tak. Ak áno tak sa tiež pridávam k zboru sultanov a kráľovien 😂

anonym_592620
10. apr 2026
@anonym_1f8e3e

@anonym_1f8e3e Píšeš bezchybnú.

Strana
z6