Potrpíte si na značke auta?
Caute baby. Nerada by som rozprudila vasnivu diskusiu, len ma zaujima ci si potrpite na to na akom aute jazdite. Vdaka za kazdy nazor.
nepotrpim ale je rozdiel ist 1200 km v peugeote 207 a v audi vyssej rady.... jo a mam VW POLo na vozenie do prace a po okoli uplne postacuje... plus pre mna auto bud ide alebo nejde...
@saskia_98 vsak prave. Ze velke suv za ro nekupis. A ostatne mi dojde znudze cnost za vela penazi
ked je to take sci-fi, preco nepises pod oficialnym profilom?
No moj ma tlaci do kodiaqa kedze ja som skodovkarka a od kedy mam vodicak, sa mi najlepsie len na tom jazdi, lenze ten kodiaq co sa mi paci s manualom ma obsah len 1.5 a to take auto si mozu nechat.. Ja vela jazdim a dlhe trasy a ked chcem obehnut, stlacim plyn a idem a ne este rozmyslam ci stihnem abo ne 🙄
@saskia_98 inak. Kodiaq RS je fakt cool. Zozenies medzi 45 a 50
Hej len ten, co sa mi paci stoji 48 tisic ale je len 2 litrovy 7 stupnovy automat a ja automat nechcem. Je mi proti srsti a s manualom nove auto je problem kupit..
Mame dva auta.Ja jazdim na fieste a muz na C-max grand sedemmiestne.Mna velke auta nelakaju a staci mi bohato moja fiestica ktora este nesklamala.Za dva tri roky si budem kupovat nove a to znova fiestu.Tyzden jazdim len na desat euro.Takze spotreba je uplne perfektna.Ten grand som raz soferovala a viac ma ani nelaka.Velke auto ako lod.Preferujem male auta.

😅 Inac ja ta s tym autom chapem. Mna manzel tiez tlaci do noveho auta za 50 litrov, len ja zas si neviem najst auto v takej cene s manualom a este aby sa mi pacilo. 🙄 A ked si aj najdem, ma nizky obsah, cize ani tak ani tak.. Ja asi nadalej zostanem pri mojom 5 rocnom superbovi a nedam si ho... Ved ked ti to auto vyhovuje po vsetkych strankach, nechaj si ho a manzel nech kupi druhe ale tebe toto necha...