Požiadavky správcu pri oddlžení
Dobrý deň, prešla som oddlžením bez majetku teda len budem splácať 25 eur. Pridelená mi bola správkyňa, čo všetko bude požadovať? Cez bonato som doložila snáď všetko.
@chrobak7 Niekto asi mal skúsenosti už, tak by mohol vedieť chlapče.
@nelka2023 Takí, čo majú s exekúciami, osobnými bankrotmi a správcami skúsenosti, sem prídu len keď potrebujú radu. Oni sem nechodia radiť. Takže neverím, že sa tu niekto nájde, kto ti niekto napíše svoju skúsenosť s osobným bankrotom.
Ale opýtať sa môžeš. Informáciu dostaneš skôr od toho správcu, ako tu.
@nelka2023 nevypisuj mi súkromné správy, už chápem, prečo si na tom tak, ako si. IQ veľa nebude
@luliu IQ? Ďalšia úbohá slovenská vlastnost, hrat sa na odborníčku na IQ 😅. Už sa nestrápnuj a chod predávať veci namiesto toho aby si ich darovala. Myslela som si, že som na tom zle, ale jak vidím ty si na tom horšie. Takže pohoda ja ti asi aj požičiam keď chceš aj napriek bankrotu som na tom lepšie ako ty.
@luliu IQ? Ďalšia úbohá slovenská vlastnost, hrat sa na odborníčku na IQ 😅. Už sa nestrápnuj a chod predávať veci namiesto toho aby si ich darovala. Myslela som si, že som na tom zle, ale jak vidím ty si na tom horšie. Takže pohoda ja ti asi aj požičiam keď chceš aj napriek bankrotu som na tom lepšie ako ty.
@nelka2023 veľa šťastia, snáď situáciu zvládneš a v budúcnosti budeš mať viac rozumu i stastia, aby si sa nedostala opäť do nepríjemnej situácie ako je bankrot. Finančná gramotnosť je veľmi dôležitá, človek by sa mal učiť na vlastných chybách 😉

@nelka2023 A prečo sa nespýtaš jej? Ako máme my vedieť, čo od teba bude ona požadovať?