icon

Požičanie si peňazí od súkromného človeka alebo na zmenky

all10
15. sep 2023

Ahojte, už ste si požičiavali peniaze od súkromného človeka či investora a bolo to na zmenky alebo ako ste to prípadne riešili? Všetkým ďakuje za odpoveď.

nafka0483
•
15. sep 2023

@all10 Nie a neodporucam to ani tebe.
Ak je dovod pre ktory ta odmietnu banky a nebankovky, tak treba riesit ten dovod ir skusat ine pochybne cesty.

alickapusinka
•
15. sep 2023

Ja som požičala veľkú sumu známej ale našťastie som mala papier. Prvé dve splátky vrátila potom súd musel vydať platobný rozkaz. Nikdy v živote viac nikomu nepožičiam peniaze mám ponaučenie .Ak TI nedajú banky tak asi niekde bude problém. Ten kto požičia s užerníckím úrokom a môžeš prísť aj o bývanie alebo auto. Mojej známej dcéra potrebovala peniaze požičala si od nejakého chlapa s tým že ak za 2,5 roka nevráti všetko tak mu da auto. A musela z radosťou dala na papier podpísala možno ani nevedela a nečítala to videla peniaze peniaze minula a prišla krutá reality o auto lebo bolo to tam riadne napísane. Dnes TI len tak hoci kto nepožičia. Načo tak nútné potrebuješ peniaze.

krissk
•
18. júl 2024

@alickapusinka neviete pozicat?

alickapusinka
•
18. júl 2024

@krissk nie aj keby že mám nikdy viac nikomu nepožičám .Nie určite ani na 30 papierov od notára ani na zabezpekú dom ani nijako nikdy by som nikomu nepožičala.