Pôžička 100 eur
Ahojte, súrne potrebujem požičať 100e do výplaty, viete mi prosím poradiť kde by mi požičali. Od rodiny a priateľov nechcem žobrať peniaze, príde mi to veľmi nepríjemné😖 ďakujem za rady, blbé komentáre si odpustite..... doba je zlá a nie každý má
Nebat sa muzovi priznat, ze sa ti nepodarilo tento mesiac vyjst, vydiskutovat si dovody..stava sa. No v manzelstve su aj tak peniaze spolocne. Ak si minula na nieco vacsie, mal by o tom muz vediet, lebo si minula aj z jeho penazi, na druhu stranu aj peniaze na jeho ucte su tvoje. Tema peniaze by nemala byt v manzelstve tabu a uz vobec by si nemala brat uver (to je aj precerpanie) bez toho, aby o tom vedel.
Nezadlzovat sa v ziadnom pripade, a urcite nie kvoli darceku pre muza a posedeniu pre svokrovcov. Tiez som za rozhovor s manzelom ze uz nemas na ucte ziadne €€, a ked chce pohostit navstevu tak treba ist na nakup ktory zaplati on 🙏👍 a ze darcek neskor, kedy ma nasral nejakym pindanim preco mi nevyslo tak by nedostal ziaden!
A prečo by ti mal muž nadávať, že nemáš stovku? Veď sú to vaše spoločné peniaze, čiže aj on je zodpovedný za vaši finančnú situáciu. A ak nie, že ty si pokladník, tak potom si treba priznať, že hospodáriť nevieš a treba, aby ste hospodárili spolu. Ale určite nie požičiavať si poza chrbát muža. Ako ti potom môže veriť? Takže treba ísť s pravdou von, oslavu preložiť alebo nech doloží muž tých 100 eur na oslavu. A čo sa darčeka týka, tak snáď tomu bude rozumieť.
Ahoj ja som tiež veľmi prežívala zle tieto veci ako sú oslavy atď ja som s tým skončila je to finančne dosť a nech sa urážajú alebo nie robím oslavu pre deti pre seba nepotrebujem môjmu partnerovi kúpim
@majkalenpalinkova kúpim mu keď mám peniaze vždy to je tričko tepláky kraťasy ponožky trenky 😁😁 vždy darček do 20 e
Doba je naozaj zlá a terajšie náklady sa zvýšili tak že výplaty to už skrátka nezvládajú. Chápem že každý má iné vzťahy či s rodinou alebo s partnerom a v mnohých prípadoch chýba pochopenie či z jednej alebo z druhej strany. Preto viem poskytnúť určitú pomoc...
Ako to dopadlo?
hoci vidim ze prispevok je stary, neda mi nespytat sa, co ma muz 10 rokov? nehovorim ze by ho autodraha alebo playstation a pod. nepotesili, ale vsak narodeniny vies vyriesit cokoladou alebo pivom alebo pod. a dobrou fajkou, chlapi su v podstate vdacne stvorenia 😀 snad si si tu 100 nepozicala...

A čo keby si skúsila ešte narýchlo predať nejaké veci, ktoré máš doma a nepotrebuješ, nepouzivas? Napr. Topánky ktoré už nenosis, oblečenie, hračky s ktorými sa už deti nehrajú, prípadne šperky? Možno by to pomohlo.