Pôžička 100 eur
Ahojte, súrne potrebujem požičať 100e do výplaty, viete mi prosím poradiť kde by mi požičali. Od rodiny a priateľov nechcem žobrať peniaze, príde mi to veľmi nepríjemné😖 ďakujem za rady, blbé komentáre si odpustite..... doba je zlá a nie každý má
Nebat sa muzovi priznat, ze sa ti nepodarilo tento mesiac vyjst, vydiskutovat si dovody..stava sa. No v manzelstve su aj tak peniaze spolocne. Ak si minula na nieco vacsie, mal by o tom muz vediet, lebo si minula aj z jeho penazi, na druhu stranu aj peniaze na jeho ucte su tvoje. Tema peniaze by nemala byt v manzelstve tabu a uz vobec by si nemala brat uver (to je aj precerpanie) bez toho, aby o tom vedel.
Nezadlzovat sa v ziadnom pripade, a urcite nie kvoli darceku pre muza a posedeniu pre svokrovcov. Tiez som za rozhovor s manzelom ze uz nemas na ucte ziadne €€, a ked chce pohostit navstevu tak treba ist na nakup ktory zaplati on 🙏👍 a ze darcek neskor, kedy ma nasral nejakym pindanim preco mi nevyslo tak by nedostal ziaden!
A prečo by ti mal muž nadávať, že nemáš stovku? Veď sú to vaše spoločné peniaze, čiže aj on je zodpovedný za vaši finančnú situáciu. A ak nie, že ty si pokladník, tak potom si treba priznať, že hospodáriť nevieš a treba, aby ste hospodárili spolu. Ale určite nie požičiavať si poza chrbát muža. Ako ti potom môže veriť? Takže treba ísť s pravdou von, oslavu preložiť alebo nech doloží muž tých 100 eur na oslavu. A čo sa darčeka týka, tak snáď tomu bude rozumieť.
Ahoj ja som tiež veľmi prežívala zle tieto veci ako sú oslavy atď ja som s tým skončila je to finančne dosť a nech sa urážajú alebo nie robím oslavu pre deti pre seba nepotrebujem môjmu partnerovi kúpim
@majkalenpalinkova kúpim mu keď mám peniaze vždy to je tričko tepláky kraťasy ponožky trenky 😁😁 vždy darček do 20 e
Doba je naozaj zlá a terajšie náklady sa zvýšili tak že výplaty to už skrátka nezvládajú. Chápem že každý má iné vzťahy či s rodinou alebo s partnerom a v mnohých prípadoch chýba pochopenie či z jednej alebo z druhej strany. Preto viem poskytnúť určitú pomoc...
hoci vidim ze prispevok je stary, neda mi nespytat sa, co ma muz 10 rokov? nehovorim ze by ho autodraha alebo playstation a pod. nepotesili, ale vsak narodeniny vies vyriesit cokoladou alebo pivom alebo pod. a dobrou fajkou, chlapi su v podstate vdacne stvorenia 😀 snad si si tu 100 nepozicala...

A čo keby si skúsila ešte narýchlo predať nejaké veci, ktoré máš doma a nepotrebuješ, nepouzivas? Napr. Topánky ktoré už nenosis, oblečenie, hračky s ktorými sa už deti nehrajú, prípadne šperky? Možno by to pomohlo.