icon

Pôžička a skúšobná doba v práci

laska555
12. nov 2022

Ahojte ,prosím vás viete kde by môjmu priateľovi mohli dat menšiu pôžičku stačilo by cca 400€.Len je v skúšobnej dobe ešte mesiac v práci výplatné pásky ma už 2.
Dakujem za každú radu.

Strana
z2
janajajka
13. nov 2022

v takejto situacii mu daju pozicku nebankovky ale za velmi vysoky urok a teda je otazne ci nakoniec nebude dlhodobo splacat len uroky a preplati pozicku aj o 100%

janajajka
13. nov 2022

@dadis nie kazdy ma priestor nasetrit ale ty asi mas nejaky patent na to ako sa to da

dadis
14. nov 2022

@janajajka Vtipne

kiki234
14. nov 2022

@janajajka no to mate pravdu, ale pokial si dotycny nevie nejake to euro nasetrit, ako cgce nejake to euro splacat?

laska555
autor
14. nov 2022

@dadis ma 2 deti tak sa to len tak ľahko nedá keďže bývame v prenájme a platíme vysoký nájom. Ale tebe nemám čo vysvetľovať 🙂

mondolina
14. nov 2022

@laska555
myslím, že @dadis má pravdu, treba myslieť na príjem každý mesiac,
teraz si požičiate 400€ a o mesiac už budete mať? aj vrátiť aj splátky?
pochybujem.

dadis
14. nov 2022

@laska555 tak to je smutne, drzim palce

janajajka
14. nov 2022

@dadis ja ze nam prezradis ako zit bez toho aby sme sme si museli pozicat...

janajajka
14. nov 2022

myslim, ze mame malo informacii na to aby sme vedeli objektivne posudit ci by mal dostat pozicku alebo nie a v podstate to je jedno ale aj keby sme sa zhodli tak nas nazor neovplyvni rozhodnutie banky...
V kazdom pripade viem len poradit, ze si treba spocitatat ci v konecnom dosledku pozicla este viac neskomplikuje zivot nakolko sa bude len nabalovat a nakoniec clovek strati este viac ako keby si ju nezobral.
Drzim palce nech to dobre dopadne

dadis
14. nov 2022

@janajajka Si trapna

janajajka
15. nov 2022

@dadis ty si kto ze ma hodnotis??? Nikto sa ti o to neprosil.
Ty si si urcite nikdy nepoziciavala peniaze, ze...

vierasvarcova
Odpoveď bola odstránená
martinapn
3. feb 2023

@vierasvarcova Toto vyzera velmi dôveryhodne. 😂

lubkavargova1
3. feb 2023

@laska555 velmi tazko, skor skuste nejaky splatkovy kalendar, a tak. Pokial mu chodi vyplata na iny ucet lebo ma npapr. exekutora na krku, tak to je este horsie a tazsie riesenie...chapem, ze laska je slepa, ale ty si rob financnu rezervu bez jeho vedomia a od neho postupne utekaj, taky chlap ta skor-neskor stiahne ku dnu ani nevies ako...

martul
3. feb 2023

@vierasvarcova asi nemáte mozgovú kapacitu na to aby ste si prečítali podmienky tejto skupiny, že?

Strana
z2