icon

Pôžička pre mamičku na materskej

dominicka23000
17. mar 2015

Maminy neviete poradit ci v slovenskej sporitelni poskytuju pôžicku aj pre maminy na materskej,chcela by som si s tade zobrat,bez toho aby bol manzel na zmluve ako spoludlznik.

Strana
z2
alana1
9. apr 2015

no citam tuto diskusia a nestacim sa cudovat....mne volali z banky a nutili predrazeny uver...rada - vyhnite sa uverom velkym oblukom

stlienka
22. apr 2015

veľmi rada ti poradím, napíš správu

stlienka
22. apr 2015

rada poradím, ak máš záujem napíš správu

babulka1978
22. apr 2015

@dominicka23000 dala si otazku aj na nebankovku tak ti napisem aj tu 🙂 znama ma pozicku z nebankovky vo vyske 2000 € ....splatka 80€ .....des......v banke ti pozicaju, ale pokial si na materskej, musis rucit nehnutelnostou....myslim, ze postova banka ma teraz taku akciu.......

tendergirl1224
22. apr 2015

@babulka1978 a tu požičku má z tej nebankovky ako sama na materskej alebo ako?

camacama
22. apr 2015

@senka111 aj my by sme chceli brat uver...tiez je mm v registri,ja som momentalne na rodicovskej,ale od augusta idem na matersku...este splacame,ale koncime v juni...potom chceme zobrat,ale bojim sa,ze nam t nedaju...my len nejakych 20000

babulka1978
22. apr 2015

@tendergirl1224
ano, je na materskej....ked to brala, bola na rodicovskej.....overili si prijem, a bolo im to jedno......

senka111
23. apr 2015

@camacama nám pomohol finančný poradca, stará sa nám o financie celkovo.Vlastne máme plán analýzu kam sa chceme posunúť a pomáha nám v tom.predtým sme minuli všetko a nič nešetrili. Teraz sme brali 25t.keď sa potrebujete niečo spýtať kľudne do ip.

sasula3
25. máj 2015

Ahojte. Čakáme na vyplatenie úveru zo stavebného sporenia. Mali sme ho dostať už v máji, ale zmenili sa podmienky, tak to vychádza nejako na august.Dlhodobo a pravidelne si už vkladám na stavebko, tak sa už u mňa neskúma výška príjmu, len zdroj príjmu. Ale práve som zistila, že som tehotná 🙂. Neviete mi povedať, či mi tie peniaze aj tak vyplatia?

tendergirl1224
25. máj 2015

@sasula3 Ahoj viem ti to povedať uplne presne. áno teraz sa podmienky menili my sme to mali presne tak isto práve teraz,navyšovali sme stavebný uver ktorý mame vo výške 25.000 eur, ten sme rok splacali aby sme mali narok na navyšenie o 5000 eur. No kedže sa teraz menili podmienky tak nam tam vznikol problem nakolko ja som na materskej,mame dve deti a z prijmu by nam to nevyšlo takže pánbožko pri nas stal a nakoniec nam udelili vynimku (máme velmi ochotnu obchodnu zastupkynu) no a popritom čakame tretie babo to už by nam ale nedali :D a išlo to cez moju zmluvu ktoru mam len uzatvorenu a nič tam nevkladam takže ja si myslim že vy problem mať nebudete určite a tým že čakate bábo sa chvaliť stavebke nemusite no nie?

sasula3
25. máj 2015

Ďakujem tendergirl1224. Takže myslíš, že vôbec nebudú skúmať môj príjem? Manžel totiž to nepracuje, ale to ich zatiaľ nezaujímalo. Určite im nebudem hovoriť, že čakáme bábo, len tá pani, s ktorou to riešime pochádza od nás, tak sa bojím, aby sa to nedozvedela, a aby z toho potom neboli problémy.

tendergirl1224
25. máj 2015

@sasula3 No tak budem vám len držať palce aby vám to vyšlo tak ako nám a aby vám neskúmali príjem lebo potom by ste to nedostali určite...My máme uplne super obchodnu zastupkynu pretože jej možeš povedať všetko aj či máš inde uver,či si v registri, či čakáš štvorčatá :DDD a táák....ona sa snaží ludom pomocť ako vie a nie ich potopiť..tak vám len budem držať palce až si budete mocť vydýchnuť tak ako my pred mesiacom :D

jolly84
31. máj 2015

@senka111 aj ja mám predschvalenu, tiež na rp som. Je ťa za minulosť. Lenže ona asi taký klient nebola 😉

Strana
z2