Pôžička pre ženy na materskej
Ahojte neviete kde mi poskytnu uver len 300 € s dobou splatnosti 1 rok alebo 2 roky
.Som na Md manzel pracuje ale nechcem ho do toho zatahovat.A najlepsie by bolo to vyriesit cez internet,lebo do bank mam 30 km a nemam kde nechat maleho.
ja nechcem jeho zatazovat nakolko plati už hypoteku.
@denulienkad Len aby sa ti to nevymklo z rúk, poznám jednu takú, čo namiesto toho, aby povedala manželovi, že potrebuje viac penazí na domácnost, si zobrala požičku a nebola ju schopná splácat z rodičáku tak si potom zobrala druhú požičku, aby splatila tú prvú...manžel neskor na to prišiel a mala si vidiet to rodeo u nich doma. Už sú rozvedení, manžel to nezvládol. Začalo to naozaj banálne a skončilo katastrofou. Bud opatrná.
@denulienkad Moznosti:
- v banke si vypytat kontokorent (povolene precerpanie) s nechutnym urocenim
- nebankovka s este nechutnejsim urocenim
Sledovat treba RPMN, resp. si vypocitat, kolko si poziciavas a kolko splatis aj s poplatkami.
Nie je to vobec dobry napad, v oboch pripadoch preplatis velmi vela penazi.
Na co potrebujes 300e? Ci sa neda vyuzit nakup na splatky napr.
Nie neda sa to vyuzit na splatky.A co poviete na qautro?
@denulienkad ak je to nieco velmi urgentne,tak staci prbehnut net,vsade sama reklama na pozicky. Aj na tychto strankach som nejaku zahliadla.
@denulienkad Na quatro ti pozicaju minimalne 600 eur, mesacne platis 57 pri jednom roku, 32 pri dvoch rokoch. V oboch pripadoch budes navyse platit cca 6% z mesacnej splatky ako poistenie splacania uveru. Ako vravim, nechutne drahe. Ale ved si poziadaj a uvidis, co ti povedia. Len si treba uvedomit, ze mate bezpodielove spoluvlastnictvo, takze aj ked to manzel nepodpise, aj tak bude do toho zatiahnuty a bude prvy, koho budu hladat ak prestanes platit.
@bosoriak no a kedze to chce platit poza chrbat manzela,tak takych 60 eur,je dost,osobne neviem,ako by som to z rozpoctu "vytiahla".
A nevie ti niekto pozicat napr.z rodiny..popripade priatelka?.. mozte na to podpisat nejalu dohodu splacania.. furt lepsie ako z banky -nebankovky
@anatalia77 No k tomu sa vobec nevyjadrujem, nesudim, len taketo je uplne mimo mojho chapania. Len som chcela, aby zakladatelka mala realnu predstavu, kolko sa splaca, ze je to velmi vela a ze sa to neoplati.
Osobne som hlboko proti nezmyselnym uverom, nabrat si ich vela je cista financna samovrazda. Tu maly uver, tam kreditka, tuto kontokorent, tam na splatky a clovek je v dlhovej pasci ani nevie ako. Je nieco ine vziat si hypoteku, aby mal clovek strechu nad hlavou a nieco ine taketo malinke sumicky, co sa postupne nabaluju. Ale nech si kazdy robi co uzna za vhodne, ani nevieme, naco to chce, takze neriesim.
ahoj. no co sa tyka takychto poziciek, tak treba velmi opatrne. ak je moznost ziskat v banke, tak by som to riesila radsej tam, napriklad cez mbank.sk sa to da aj cez internet. druhou moznostou su nebankovky. tam sa da pozicat aj mensia suma, napriklad tych 300 eur ako spominas. tu vsak pozor na poskytovatela, treba si vyberat len takych, co su registrovani v nbs a dlhodobo s nimi ludia maju skusenosti a poznaju ich. napriklad na www.123pozicky.sk/sms/detail/ je taky prehlad alebo potom aj na samotnej nbs.sk je zoznam, ale nie tak detailne...
Pôžičky pre ženy na MD
mne dali cez finzo, ale ak by si chcela viem ti poradiť ako by ti mohli dať cez banku a podstatne viac
@laurennela
@laurennela blizsie info?
Ďalšia možná alternatíva: www.zltymelon.sk
@stlienka ja by som tiež chcela vedieť ako získať cez banku pôžičku, keď som na materskej

@denulienkad
nech si beries akukolvek pozicku, malo by to byt rozhodutie aj tvojho manzela. Zatajovat mu niečo a riesit veci poza jeho chrbat je neferove voci nemu. V manzelstve ludia sa uz rozhoduju spolocne, riesia veci spolocne...