Pôžička pre ženy na materskej. Kde si požičať?

brare
17. aug 2008

neviem, ci topatri do tejto temy, ale nevedela som to kde zaradit, tak sa vopred ospravedlnujem. chcem sa opytat, ci neviete, kde poziciavaju peniaze aj pre zeny na materskej. ci sme diskriminovane?
dakujem

jaduska
17. aug 2008

Dosť všeobecná otázka, to či dajú pôžičku aj žene na MD záleží od veľa faktorov. Mne napr.dali v sporiteľni, ale manžel je samozrejme spoludĺžnik. Ak je žena napr.sama a iný príjem okrem materskej/rodičovského príspevku nemá, tak určite nemá šancu pôžičku dostať. Jedine u nejakej podvodníckej spoločnosti, ktorá takýchto klientov vyhľadáva a potom ťa oberú aj o to,čo nemáš.
Takže si musíš sama zvážiť, či ju budeš mať z čoho splácať, či máš aj iné príjmy, či máš napr.čím ručiť a podobne. A potom o tom musíš presvedčiť aj tetušku alebo uja v banke 😉 Veľa šťastia

brare
autor
17. aug 2008

problem je v tom, ze manzel nie je slovak a nema trvaly pobyt tu na slovensku, preto mi nemoze pomoct byt spoludlznikom...skoda...takze to asi nepojde...

nikol_79
17. aug 2008

banky dnes už dávajú pôžičky aj občanom iných štátov, sme v EU. Moja sestra žije v španielsku a viem že si overovali tuna na slovensku či im dajú hypotekárny úver keďže obaja pracujú v španielsku, a vraj to nieje problém. Dokonca aj sestra ako slovenska občianka si vzala úver v španielsku

jaduska
17. aug 2008

Na tvojom mieste by som do banky zašla, oni ti odpovedia najlepšie.... Myslím, že väčšina bánk má podobné podmienky na poskytovanie pôžičiek....a možno ani nevadí, že manžel nemá trvalý pobyt v SR, ak nemáte zrušené bezpodielové spoluvlastníctvo manželov, tak by to až taký problém byť nemal. Ale to je iba môj názor, potvrdiť to neviem

otrivinkajanka
18. aug 2008

daju ti ale len 5000 sk mne takto pozicala pohotovost a provident neviem kolko ty potrebujes

kika_anonym
19. aug 2008

odporucila by som ti provident, neviem kolko by ti dali, ale dali by ti na 100%

martinko22
17. júl 2013
Používateľ martinko22 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od martinko22.

Ahoj, a koľko potrebuješ ak sa smiem opýtať? Ak iba pár stoviek EUR, možem odporúčiť napríklad Požičkomat (napísal som o tejto požičke recenziu na blogu: http://www.pozicka.sr/pozickomat-sk-kompletna-recenzia/) alebo potom Triangel požičku (http://www.pozicka.sr/triangel-pozicka-recenzia-hodnotenie-vyhody/). Záleži na výške čiastky. V pôžičkách sa orientujem celkom dobre a preto Ti poradím iba jednu vec: nepožičiavaj, ak si si není istá, že to nemožeš vrátiť!

slavka034
17. júl 2013

@martinko22 a pánkovi ušlo že téma je skoro 5 rokov stará? 😀 😀 😀 😀

martinko22
19. júl 2013
Používateľ martinko22 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od martinko22.

@slavka034 aha, tak to už asi aktuálne nebude, čo? :D :D :D

biba04
30. júl 2013

ahojte, usetrit sa da napriklad aj na splatkach...ak mate pozicku ci pozicku z nebankoviek, hypoteku, ci ine spotrebitelske uvery s vysokymi urokami ? 8 a viac % ? Viete, ze by Ste mohli mat uroky pod 8% ? Hypoteku pod 4% ?
Alebo Ste vlastnikmi nevyhodnych poistnych zmluv a peniaze, ktore setrite nie su zhodnotene tak ako by Ste si zelali ? Vlastnite leasing ?
Vlastnim licenciu NBS, t.z. ze viem kombinovat produkty roznych bank, cim dokazeme vytvorit ovela lepsie podmienky a Vam tak usetrit desiatky, stovky ci az tisice eur na
na Vasich uveroch. Staci, ak mi napisete. Ja Vam zavolam spat, prip. pridem az k Vam domov a spolu zhodnotime Vase zavazky a ak sa Vam to bude pacit, zadarmo pre Vas vypracujeme projekt, s ktorym usetrime Vase peniaze

martinko22
16. sep 2013
Používateľ martinko22 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od martinko22.
ykul
20. nov 2013

DoorFinancial- požičiava aj ženám na MD.

izabela123
29. jan 2014

🙂

kiaraj
9. feb 2014

@biba04. Ahoj potrebovala,by som poradiť ohľadom splatiek,ktore nestiham splácať,ak možeš tak sa mi ozvy na mail jana,mazurikova@centrum.sk ďakujem.

lucy2008
31. mar 2014
lucy2008
31. mar 2014

@kiaraj
@kiaraj Ahoj,ako si dopadla s bibou04?Pomohla ti?

kiaraj
1. apr 2014

Žiaľ nikto sa mi neozval takže nijako

skvelynavrh11
1. apr 2014

@brare ahoj a maš partnera, alebo si slobodna mamička?

radko23
28. apr 2014

mate niektoru poskitnutu?

marika_pb
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lenoci88
1. máj 2014

Neviete mi pomôcť??? Nutne a hlavne rýchlo potrebujem požičať 200 eur , mám 3malé detičky manžel zarába ale nechcú mu dať zálohu, skúšali sme všetko ale nikde nám nedajú, môžte mi nejako pomôcť???
Prosím dajte mi vedieť , budem čakať
​Dakujem krásne

bupi22
8. jún 2014

@lenoci88 Skuste smscredits tam si mozte požičať.

kvetka_horvatova
11. sep 2014

Hlavne pozor na podvodníkov. Nie je nič horšie, ako naletieť keď je človek vo finančnej tiesni. http://www.pozickomania.sk/pozicky/pozor-na-pod...

ramzes1980
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bpostale007
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
fields
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zabka88
6. okt 2014

@bpostale007
@fields Budte takí dobrí a prestaňte spamovať.. a keď už, tak si aspoň tie drísty poriadne preložte do slovenčiny

lejka12345
16. dec 2014

Ja takisto odporúčam smscredits. Teraz tam majú akciu , že prvá pôžička je zadarmo bez poplatku. Odporučila mi ju známa a som spokojná. Zobrala som si prvú pôžičku a zaplatila som len to čo som si požičala. Ešte uvidím, či to využijem aj naďalej, ale nikdy neviete kedy vám budú chýbať peniaze a budete nútení využiť takúto službu, aspoň ale teraz vidím že nemajú skryté poplatky a mám rezervu.

lilka32
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
duun
29. jan 2015

Zvážiť možnosti a zvážiť, na ČO si to potrebuješ požičať. Toto, prosím neber osobne: Ak na hračky, televízor, playstation pre deti a podobne, to je totálna BLBOSŤ! ale žiaľ aj takí sú a potom plačú, že im za rok dá nebankovka exekúciu na byt. A pozor, exekútor môže siahnuť na všetko v bezpodielovom spoluvlastníctve manželov, teda nielen na tvoj príjem - plat, ale aj na manželov plat, na jeho sporenia, auto, byt.. Len zistíte, že máte zablokované účty (a z čoho platiť nájom, stravu?), kým nesplatíte exekúciu.

Pôžičky sú neskutočne nebezpečné a najmä.. drahé 😖 😨 . Teraz potrebuješ povedzme 100€ a v konečnom dôsledku zaplatíš zhruba 200-350€ aj ak to vrátiš načas a bez problémov. A tých 100-250€ si mohla mať pre rodinu..

Vždy si treba pozrieť NIELEN úrok, ale najmä ročnú percentuálnu mieru nákladov. Povedané po lopate.. darmo má pôžička úrok 5% ak spolu s poplatkom za vybavenie, poplatkom to a ono to výjde na povedzme 30%. Na tých krásnym tlačených letákoch so šťastnými rodinami, čo si u nich požičali je vždy veľkých, obrovským písmom len ten relatívne malý úrok. RPMN je napísaná zvyčajne malilinkým šedým písmom niekde dolu.

http://www.finance.sk/uvery-a-pozicky/informaci...

Konkrétny príklad? Aj ten smscredit. Na reklame v časopise je veselý chlapík s hrčou peňazí v ruke a s mobilom. Veľkým písmom je - vrátite len to, čo si požičiate! A keď si vezmete lupu a pozriete sa na svetlomodré tričko toho chlapíka z fotky, tak možno uvidíte, že je tam šedým malilinkým písmom napísané: platí len pre prvú pôžičku! Áno, splnili náležitosti zákona a informovali klienta, ale smrdííí to na hony špekuláciou.

A u niektorých sa RPMN vyšplhá aj na 1900% - čo stručne znamená požičaj si euro, za rok dlžíš 1900€. Čím kratšia doba splácania - požičania, čím nižšia požičaná suma, tým viac rastie RPMN.