Pôžička Raiffeisen bank
Ahojte založila som si účet v Raiffeisen bank. Majú teraz ponuku 1000€ s 0% úrokom . Splátka okolo 10€ na 8 rokov
Peniaze plánujem investovať do akcií . Dobrý nápad ?
kebyze povies do realitneho , alebo do zmiesaneho portfolia.. ale kazdy je inac rizikovy
Ahoj, ta banka je ako tatra banka. Ja som zložila živnostenský účet v tatra banke, a bez môjho SÚHLASU mi poslali Business kartu s 1000e. Co mi banka aktivovala, už mi zrazali všeliaké pokuty sankcie, zhruba toľko, že som na nich podala trestné oznámenie co so mnou robili..
ak je to bezurocna pozicka, preco nie 🤷♀️ pripadne ju splatis skor ak by cosi
aj ked teda 1000€ investovanych nie je ziadne terno ale lepsich ako 0€ investovanych
ja osobne by som si urcite nebrala 1000€ na 8 rokov 🙂 ale okej
@petamich preco nie na 8 rokov? Je tam nulovy urok, takze nic nepreplati. Plus vzhladom na inflaciu, tych 10€ co bude mesacne platit, tak bude mat nizsiu realnu hodnotu.
A 1000€ je taka suma, ze by jej nemala ovplynit nejako zasadne ani uverovy ramec, ak by casom potrebovala iny uver. A ak by potrebovala, tak to vie vyplatit aj skor ako za 8 rokov.
@alenocka0802 tak pride mi to trosku absurdne to je jediny dovod 🙂 inak so vsetkym co pises suhlasim
Investičný horizont 8 rokov môže byť pre akcie krátky, toto treba mať na pamäti.
1000 eur by som investovala aktívnejším spôsobom, pomocou rebalansovania v 3. pilieri, kde sa dá klesajúcemu trendu vyhnúť a zviezť sa len na raste. Po 10 rokoch od založenia je možné vlastné úspory aj so zhodnotením vybrať. Toto by som však radšej robila s väčšou sumou peňazí.
Lepším spôsobom, ako zhodnotiť zadarmo požičaných 1000 €, je požičať ich za 7% ročne cez automatizovanú platformu.
Úroková sadzba má len informatívny charakter, výsledné hodnoty sa môžu zmeniť v závislosti od výšky výslednej úrokovej sadzby, ktorá bude určená bankou na základe posúdenia schopnosti klienta splácať Pôžičku.
tolko k tomu a ci splnas podmienky verejneho ake to su to je ta otazka

Ja by som povedala, ze investovanie je na to, ked mas peniaze a chces ich zhodnotit. Nie brat si na to pozicku…