icon

Pre pôžičku sa mi vyhráža exekútorom, sociálkou a právnikom

fetykovci
23. nov 2015

Dobry den, som na rodicovskoma a chcem sa spytat . Mam pozicku vo vyske 300€ s coho mam splatit 330€ u jedneho znameho na zmluvu ktora nieje notarsky overena a ani podpisy ... Tato zmluva je platna ? Asi hej . No moja otazka sa tyka toho , ze bohuzial mam teraz nejake problemy koli ktorym som nevedela uhradit splatky a on sa mi vyhraza ze posle na mna exekutora, pravnika a socialku . Co sa tyka toho pravnika a exekutora to viem ze mooze , ale co ma s tym spolocne socialka ?? .. Tak mi napisal ze mam cakat, ze ma nastivi exekutor, pravnik a socialka ....

Strana
z4
pravoxx
25. nov 2015

@moni244 môj nick je len pravoxx... aj za krátku dobu som našla dosť tvojich neprimeraných reakcií na tomto fóre, nepáčilo sa mi to a tak som reagovala... takže ako som už tiež písala, nebudem sa ďalej k Vášmu klanu v tejto téme vyjadrovať...

pravoxx
25. nov 2015

@moni244 môj nick je len pravoxx... aj za krátku dobu som našla dosť tvojich neprimeraných reakcií na tomto fóre, nepáčilo sa mi to a tak som reagovala... takže ako som už tiež písala, nebudem sa ďalej k tebe a Vášmu klanu (tvojim faninkám) v tejto téme ďalej vyjadrovať...

moni244
25. nov 2015

@pravoxx hlavne že ty reaguješ vecne, bez emócii a bez urážania 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

pravoxx
25. nov 2015

@moni244 prepáč, no žiaľ na takýchto ľudí ako si ty a tvoje faninky sa inak nedá...

moni244
25. nov 2015

@pravoxx jasné, choď plakať do kúta, aké sme nemorálne, chladné a zlé, lebo ty si pani dokonalá a končím s tebou, taká ako ty mi za ten čas nestojí, zbohom a hádaj čo? určite kvôli tebe neprestanem písať tak, ako píšem

pravoxx
Odpoveď bola odstránená
mawka
25. nov 2015

jezis uz zas? sak tu bolo teatralne lucenie sa a tot, zapnem kona a su tu akurat velke navraty 😅

pravoxx
25. nov 2015

@mawka 😀 neboj, už bude pokoj, ešte som sa musela rozlúčiť aj s moni244 🙂

mihula
25. nov 2015

@pravoxx bozeee,zasa dalsia strana

Strana
z4