icon

Prečo Bitcoin masívne stúpa? Máte ho zakúpený?

12. nov 2024

Dievčatá čo hovoríte na bitcoin ? Extrémne stúpa, máte niektorá zakúpené ?

Strana
z3
namornicka
14. nov 2024

@82peter82 “skončia akonáhle si to nebudú môcť finančne dovoliť” pre mňa neznamená dobrovoľne, ale že musím, lebo mi nič iné neostáva. Že budú mať (niektorí) ľudia menej peňazí a tým pádom budú menej kupovať, budú mať menej veci, to beriem. Avšak nenazvala by som to, že skončí konzumný spôsob života. Ľudia majú z čoho uberať, najprv budú kupovať lacnejšie, menšie množstva, ale zatiaľ si myslím, že konzumný spôsob života neskončí, jedine že by nič nebolo v regáloch. A ešte by ma zaujímalo, aký nový ekonomicky model očakávaš, keďže tento sa podľa teba zmení. S tými investíciami treba diverzifikovať a každý máme tendenciu si vybrať svoj spôsob, niekto drahé kovy, niekto nehnuteľnosť, niekto kryptomeny. Ľudia sú niektorí konzervatívni, ini odvážnejší. Vždy je tam isté riziko, pri každej možnosti.

82peter82
14. nov 2024

@yosi Ale trápi, neboj nič, na každého dôjde.

yosi
14. nov 2024

@82peter82 Ja len nechápem prečo práve USA všetci riešia ohľadom dlhu (nehľadiac na to, že majú priaznivú štruktúru dlhu). Majú síce najvyšší nomimálny dlh na svete, ale vzhľadom na výkon ekonomiky to nie je žiadna katastrofa. Dokonca ani v prvej desiatke nie sú v pomere k HDP. Také Japonsko má dlh cez 250% v pomere k HDP a to netrápi nikoho.

romino
14. nov 2024

@maranco ja tu nenarazam na vojnu, ale odpovedam na komentar kde bol spomenuty Brics, ktoreho sucastou je aj Rusko, .... a teda rozoberame tu ekonomiku .. ako zapad vraj skolabuje, a naopak prave to Brics vraj robi nejake tie spravne kroky.
Inak ked pises "množstvo majetku ťa nezachráni, ale bude rizikom pre život" ... je to zaujimave, v prikrom rozpore s tym v co veri @82peter82 , ... ten tiez sice caka kolaps, ale zaroven veri ze v tom kolapse si pomoze majetkami vo forme nehnutelnosti, zlata, striebra ... a ono si vlastne tym ohrozi zivot ...

simca06022011
14. nov 2024

@sevrin a to kde sa take pise? lebo v praxi som citala jedine, ze sa zdanuje kryptomena pri predaji

romino
14. nov 2024

@82peter82 Ja len preto, ze som myslel ze existuje nejaky pud sebazachovy. Ze ak veris na taky kompletny kolaps, aky tu vykreslujes .. nuz tak to by malo za nasledok obcianske nepokoje, extremnu chudobu, hlad az vojnu, ... ked ti nejake gangy v obcianskej vojne vstupia na pozemok alebo do domu, asi neuspejes s tym ze:
moment, toto je moj majetok, moje aktivum ktore chcem vyuzivat vo svoj prospech, tu mam list vlastnictva

maranco
14. nov 2024

@romino ešte môže zlato vyhádzať na ulicu a dúfať, že ho gang obíde keď si pozbiera čo vyhodil

namornicka
14. nov 2024

@simca06022011 máš pravdu, krypto sa zdaňuje iba pri predaji alebo použití. Kým ju len niekde “drzíš”, či už v krypto peňaženke alebo na úcte, tak sa nezdaňuje, aj keď rastie na hodnote.

namornicka
14. nov 2024

@maranco niektorí dôchodcovia to už začali praktizovať, že vyhadzujú igelitky s peniazmi z okna. Tak asi sa už tá apokalypsa blíži 😄

romino
21. nov 2025

Dievcata, co hovorite na bitcoin, masivne klesa, stihli ste predat ?

anonym_3b08eb
21. nov 2025
@romino

Dievcata, co hovorite na bitcoin, masivne klesa, stihli ste predat ?

@romino nie :/ , musim drzat do dalsieho bull runu

Strana
z3