Prečo mi neprišla PN počas tehotenstva?
Ahojte som na rizikovom tehotenstve PN , minuly mesiac mi prišlo naraz v jednej sume aj PN aj tehotenské , a tento mesiac mi prišlo len v piatok tehotenské a PN nemám ešte ani teraz a už je 15 teho poobede , neviem sa tam ani dovolať , nemá niekto rovnaký problém ?
@tanyan volala som s doktorkou na konci mesiaca ako každý mesiac , takze malo by to byt okej , snáď nezabudla 😳😳😳😳
Moja zabudla a ja čakám ako blbá
@melissa_19 volala som doktorke a vraj mám všetko v poriadku , nechápem prečo mi neprišla PN …
Véd PN ma 2 výplatné termíny nemusí ti prísť dnes môže ti prísť predsa v 2 termíne ved je to normálne
@zuzika87 ale potom prečo tehotenské už poslali v piatok a PN nie , keď stále to posielajú spolu dokopy ?
Toto isté sa stalo mne pred dvoma mesiacmi, tiež som PN ( tehotná), prišlo mi tehotenské a PN nie, doktor mi tvrdil, že je všetko ok,tak som volala na socialku a tam mi povedali, že doktor nepotvrdil, že som stále PN, čiže si zavolaj radšej na sociálku, oni ti povedia.
@dida2311 a čo potom ďalej v takom prípade ?
Sociálka kontaktovala ešte v ted deň doktora a PN mi prišla v druhom vyplatnom termine

Ahoj, bola doručená prechodka na konci/začiatku mesiaca, aby mala sociálna poisťovňa informáciu, že PN pokračuje?