Prečo nám neprišiel druhý šek energoponoci?
Ahojte, prvy šek nam prišiel v januari a mali sme dostať aj druhy, potvrdili mi to po infolinke aj na okresnom urade.Nedoslo vsak nic..Chodia aj teraz šeky? Ďakujem
ja som bola na OÚ, podala som námietku a prišlo nám, že nemáme nárok a pritom prvý šek sme dostali. Bolo to iba 40 eur, ale ja tak.
Majú v tom bordel. Mojej mame prišiel prvý šek týždeň pred druhým. Jej susede druhý ešte neprišiel hoci nárok má. Myslím že podala niekde na stránke námietku či čo to ( neviem presne ) .
Mne na infolinke povedali, ze este neboli vsetky seky vytlacene a distribuovane. Mam cakat do konca augusta a ak nepride, tak potom to riesit.
mne prisli zaciatkom jula
Mne na infolinke povedali, ze este neboli vsetky seky vytlacene a distribuovane. Mam cakat do konca augusta a ak nepride, tak potom to riesit.
@anonym_93d247 povedali aj ako to riesit? Dakujem
Načo energopomoc, veď tu má každá investičné byty.
@anonym_6377bb veď energopomoc dostanú aj na tie.
@anonym_6377bb veď energopomoc dostanú aj na tie.
@anonym_05a2cb Tie nepotrebujú energopomoc.
Ja som zvedava vo fakture,ako to bude vypisane.My mame len elektrinu,na pomoc mame narok,platili sme 51eur,tak som zvedava.Za par dni mame vyuctovanie.
@anonym_05a2cb Tie nepotrebujú energopomoc.
@anonym_6377bb nepotrebujú,ale dostanú,tak ako dostali poslanci so svojimi tisícovými platmi
@anonym_6377bb ved aj na tie chodi energopomoc...
Prvé nám prišli v Máji a druhé minulý týždeň.
@martinka13 dakujem za info...a ktory kraj ste? My sm vychod
Kto sa v tom vyzná, prosím o radu. Rodičia bývajú v dome, nárok na energopomoc majú, to som overila cez tú stránku, ide som zadala 24ZSS... Ale neprišiel im sek ani prvý ani druhý. Či to je za elektriku a tá je zohľadnena v zálohových platbách? Či za čo a ako dostávajú rodinné domy energopomoc?
Ďalej ja, bývam v byte, nárok mám, dostala som prvý sek, pomery sa nemenili, druhý neprišiel. Tie šeky v bytoch chodia vlastne za kúrenie či elektrinu či za čo?
Ďakujem

Nie