icon

Prečo som nedostala podporu z úradu práce?

13. jún 2025

ahojte

od 5.5 som evidovana na urade prace a mala by som mat narok na podporu, no ziadna mi dnes nedosla a PN z maja mi dosla
tak teraz neviem co sa deje :/

moze byt ze dostanem ten druhy vyplatny termin?

melanta
13. jún 2025

Na rozhodnutie majú 60 dní, takže kľudne môžeš dostať prvú podporu až v júly. V takom prípade dostaneš za máj aj jún naraz.

veroniak12
13. jún 2025

Ono to zase nejde tak rýchlo. Majú nejaký čas, kým sa k tomu dostanú a spracujú to. Vieš, že ti isto podporu priznajú?

autor
13. jún 2025
@veroniak12

Ono to zase nejde tak rýchlo. Majú nejaký čas, kým sa k tomu dostanú a spracujú to. Vieš, že ti isto podporu priznajú?

@veroniak12 ano mam odpracovane

autor
13. jún 2025
@melanta

Na rozhodnutie majú 60 dní, takže kľudne môžeš dostať prvú podporu až v júly. V takom prípade dostaneš za máj aj jún naraz.

@melanta aha aj to je mozne? dakujem

melanta
13. jún 2025

Keďže majú na rozhodnutie 60 dní, tak áno, aj to je možné. 60 dní uplynie až začiatkom júla. Ale môže sa stať, že ťi príde v tomto mesiaci v druhom výplatnom termíne a rozhodnutie ti príde až potom. Aj to sa stáva, že podpora príde skôr, ako ti doručia rozhodnutie.

autor
13. jún 2025
@melanta

Keďže majú na rozhodnutie 60 dní, tak áno, aj to je možné. 60 dní uplynie až začiatkom júla. Ale môže sa stať, že ťi príde v tomto mesiaci v druhom výplatnom termíne a rozhodnutie ti príde až potom. Aj to sa stáva, že podpora príde skôr, ako ti doručia rozhodnutie.

@melanta dakujem

zalka
13. jún 2025

Autorka a šla si na UP po skončení rodičaku? Alebo normálne si pracovala a skončil ti PP?

autor
13. jún 2025
@zalka

Autorka a šla si na UP po skončení rodičaku? Alebo normálne si pracovala a skončil ti PP?

@zalka normalne pracovala a ukoncila PP
ale uz som prave volala do SP ze im sefka neposlala daky vykaz za jun, kedze teraz som mala poslednu vyplatu za maj. preplacali mi dovolenku zbytkovu., tak asi im chybala tato posledna vyplata ci co.

zalka
13. jún 2025

Určite to chyba k výpočtu... Lebo z výkazov, zo šum tam uvedených ti vyratavajú podporu

autor
13. jún 2025
@zalka

Určite to chyba k výpočtu... Lebo z výkazov, zo šum tam uvedených ti vyratavajú podporu

@zalka mna to nenapadlo ze vlastne teraz som mala poslednu vyplatu. som na podpore takto 1 raz

zalka
13. jún 2025

Stáva sa... Len ak ste mali výplatu koncom mesiaca tak aj výkaz sa tak posiela... V deň výplaty

autor
13. jún 2025
@zalka

Stáva sa... Len ak ste mali výplatu koncom mesiaca tak aj výkaz sa tak posiela... V deň výplaty

@zalka mala som teraz vyplatu. v juni poslednu. dakujem ti za odpoved a pomoc

letfenixa
13. jún 2025
@melanta

@melanta júli

melalex
13. jún 2025

Mne prišla a tiež som na úrade od 1.5.

autor
13. jún 2025
@melalex

@melalex a kedy si mala poslednu vyplatu. za april ze? k 30.4 si koncila?

autor
13. jún 2025
@melalex

@melalex ja som koncila v maji, som mala preplatene, takze teraz dosla ''vyplata''

autor
13. jún 2025
@melalex

@melalex ty si mala poslednu vyplatu v maji asi ze?

rasty37
14. nov 2025

Zdravým chcem sa spýtať ze zatiaľ som.nedostal podporu,keďže do 19 som bol vedený, a od 20 som začal na seba makať,viete mi ,povedať ci dostanem za tých 19 dni