icon

Prečo v appke nevidím detský sporiaci účet v Prima banke?

9. feb 2026

Ahojte, zriadili sme synovi detsky ucet v primabanke aj so sporenim. Uz druhy mesiac mu odisli peniaze na sporenie, no v appke ten sporiaci ucet nevidim. Neviete preco? Popripade, tie co to takto mate, vidite aj ten sporiaci ucet?

anonym_aee58b
9. feb 2026

Ani vidím takto

autor
9. feb 2026
@anonym_aee58b

Ani vidím takto

@anonym_aee58b dakujem, ale to mas ib. Vidis to aj priamo v mobilnej aplikacii?

anonym_aee58b
9. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_aee58b dakujem, ale to mas ib. Vidis to aj priamo v mobilnej aplikacii?

@anonym_autor appku nemám,

leni1977
9. feb 2026

Vidím všetko v aplikácii, moje a aj synove účty a sporenia, taktiež termínované vklady.

autor
9. feb 2026
@leni1977

Vidím všetko v aplikácii, moje a aj synove účty a sporenia, taktiež termínované vklady.

@leni1977 dakujem, myslela som si. Zajtra skusim zavolat a zistit preco to nevidim

anonym_4e5dc1
Včera o 07:46
@anonym_autor

@leni1977 dakujem, myslela som si. Zajtra skusim zavolat a zistit preco to nevidim

@anonym_autor vidno asi len, ak si to zakladala v banke.

leni1977
Včera o 16:27
@anonym_4e5dc1

@anonym_autor vidno asi len, ak si to zakladala v banke.

@anonym_4e5dc1 v aplikácii vidno všetko, je jedno či to zakladáš na pobočke v banke alebo cez aplikáciu online

anonym_4e5dc1
Včera o 19:33
@leni1977

@anonym_4e5dc1 v aplikácii vidno všetko, je jedno či to zakladáš na pobočke v banke alebo cez aplikáciu online

@leni1977 neviem teda, len si pamätám, ze ak som chcela vidiet synove vklady ap., musela som to pripomenúť v banke, aby to urobila, ak som to urobila sama doma v penazenke, tak to v mojom účte nevidím.

leni1977
Včera o 20:41
@anonym_4e5dc1

@leni1977 neviem teda, len si pamätám, ze ak som chcela vidiet synove vklady ap., musela som to pripomenúť v banke, aby to urobila, ak som to urobila sama doma v penazenke, tak to v mojom účte nevidím.

@anonym_4e5dc1 ja som mu sporiaci robila sama doma a mám ho v peňaženke. Mala som tam aj jeho platobnú kartu, no tá mi odtiaľ nedávno zmizla, neviem prečo.