Ako úspešne predať byt a kúpiť nový?
Ahojte, ak ste isli z bytu do bytu kolko vam trvalo kym ste nasli vhodny byt? Moja situacia: potrebujem vacsi byt a zmenit mozno lokalitu. Predtym vsak nez zacnem s predajom svojho bytu si robim prieskum ake byty su v ponuke a mne sa ani 1 byt nepaci.
@minesasubu a uz mas konkretny byt vyhliadnuty? Ja mam nieco usetrene plus ratam peniaze z predaja, ale byty ktore by som si mohla dovolit tak su na 12tom poschodi alebo na prizemi-ani jedno nechcem. Idealne poschodie su v cene 300 tisic co nieje myslitelne tolko dat za byt
@autor mám zatial cca 32 bytov uložených a pojdeme ich pokukať a uvidíme ako to bude , treba proste vidieť inak to nejde kedže niektoré fotky sú dosť naprd
máme nejaké kritéria
dokonca jeden byt je na prvom poschodí balkon je zrušený a je o ten kus zväčšená kuchyňa za mňa super nápad , muž vraví že byt na poslednom poschodí je bez hluku od susedov avšak ja sa bojím aby bola strecha v poriadku aby nám náhodou nezatekalo alebo niečo (ale ak bude bytovka zrekonštruovaná tak problem vyriešený )
300t za byt záleží v akom stave, metráž a tak
my chceme byt do max 250 000 3izbák alebo 4izbák a určite budem chcieť zľavu 🙂 je kopu bytov v ponuke a ak nám ju proste niekto nedá tak ideme ďaľej kedže v našej lokalite sú byty väčšinou rovnako dispozične riešené ( 3 druhy - chceme len jeden z nich) takže rozhodne stav bytovky, vybavenosť v byte a celkový stav bytu ak mám pravdu napísať poschodie neriešime celkom lebo chceme bytovku s výťahom
@minesasubu tak to mas uplne super ja v kosiciach 3-4 izbovy neviem najst do 250 tisic :(
@autorka Košice hmmm asi zaleží akú štvrť pozeráš lebo len tak som preletela nehnuteľnosti.sk a za mňa uplne v pohode aj za menej ale asi máš iné kritéria
cena za meter je podobná ako v Ba
a mne dosť pomáha realitymap.sk super stránka
https://www.realitymap.sk/?filter=Košice%2Cpred...
@minesasubu jee dakujem ozaj super mapa takto mam prehlad v akej cene sa pohybuju byty ktory mam ja
boli sme pozriet presne styri ponuky, do dvoch tyzdnov odkedy sme to zacali riesit sme podpisovali rezervacnu zmluvu

my aktualne predavame byt , uz viem konečnú sumu takže hladame niečo v nižšej alebo približnej cene do konca juna budeme mat vsetko vyrovnane a planujem ze do konca septembra budeme byvat uz v novom
kedze mame cash a aj kupujuca ide to rychlo ale papiere dlho trvajú
byty pozeram uz cca pol roka aby som vedela aka je cca cena za meter a lokalitu len jednu , viem ze byt nebude dokonaly ale vsetko sa da casom spravit aby sme boli spokojny