Preplácajú vám rozdiel pri zvýšení úroku?
Ahojte
V marci mi konci fix,budem platit o 150€ viac hypo a tym padom budem chciet poziadat o vratenie rozdielu,kolko vracaju %? A kedy sa o to ziada?priklad k 15.3 uz budem mat zvysenie o 150€,kedy mozem ziadat upsvr o preplatenie,co k ziadodti treba? Obaja mame minimalku na paske ,vdaka
Autirka, pomoc s úvermi pokračuje určite aj v ďalšom roku 🙂
Si velmi negativne naladena. To ze si vyplatila zadlzenu rodinu je tvoj problem. Mala si zostat na zapade a vyplatit ju, viac by si zarobila, alebo nevyplatit. Kto si dlzobu narobil, nech sa postara. Teeaz len utocis na vsetkych akoby za tvoje sracky mohli. Na vase dlhy sa poskladame my vsetci ked to budes pytat od statu. Uz je neskoro toto rozdavanie stopnut.
@majlo1234 Cast dani ako prijem statneho rozpoctu bude alokovana na tieto hypo, co nam tom nechapes? Niekto to zaplatit musi.....Bolo by lepsie, keby to slo na skolstvo ci zdravotnictvo, ako na niekoho hypo. To, ze je to blby zakon, to je druha vec. To, ze sa prikryvam takou perinou, na aku mam, to tiez
Robila najprv v zahranici, potom odrbava na daniach a odvodoch aj so svojim zamestnavatelom, ale peniazky od statu su ok. Statu dala skoro nic, ale nech stat plati
Absurdne.
Pomali ale isto v kazdej diskusii ktoru si otvorim na precitanie vidim ,,ludskost, empatiu, slusnost,, akoze ja nemam slov.
@sasa1310 Mozno mysli zapad Slovenska, nie zapad, netusim
Kazdopadne je x slovakov, ktori klamu pri ziadosti o hypo, su naoko zamestnani vacsinou u rodiny, realne zamestnani nie su.
Kazdy, kto podporuje to, ze zamestnavatel klame na daniach a odvodoch, co ona podporuje, kedze u taketo robi si nezasluzi empatiu asi sucit. Je mi jedno v akej je situacii, vzdy sa da najst riesenie a iny job, ak sa chce
Dokolecka skorumpany a zle nastaveny stat, zaklad je vyzmykat stat kde sa da a klamat, kde sa da. Ja som mala takeho zmestnavatela, okamozite som odisla po mesiaci a to som bola este mlada a naivna
@14petulka88 ľudskosť, empatiu a slušnosť máme práve my, ktoré sa skladáme na takéto príspevky pre tých, ktorí okrádajú štát a zároveň aj nás
@sasa1310 Ale ved je v poriadku povedat si svoj nazor, z mojich dani sa to tiez plati, ale mnohe to uz vazne prehanaju.
@14petulka88 Ved je to absurdne, robit u podvodnika, odvadzat menej na odvodoch a daniach, lebo mam viac na ruku a chciet od statu dalsie peniaze. Ale mnohym ludom tu to nevadi, su tak nastaveni, ze kradnu ini, budem aj ja. Nemyslim, ze tam je nejake prehananie. Ja nemam problem, ked je niekto chory atd nech stat pomaha, ale toto nie
Je mi luto, ako sa tu zeny odpisaju, proste sa mi to zle cita 😟 je mi luto, ze ziadny sucit, dobro sa tu necita, no cely modry konik ide dole s vodou! Drzim ti palce ❤️
@netti87 Reakcie su tu ostré ale popravde ja sa nečudujem. Ludia uz maju toho dost. Kazdy normalne financne gramotny clovek maka a snazi sa zarobit co najviac aby sa mal dobre aby sa nemusel spoliehat na stat atd. Odvadzame nemale dane a nic z nich pomaly nemame spat. Nemocnice nam padaju na hlavu. Pretoze drviva penazi ide na ludi co vyuzivaju system. A tento nezmyselny prispevok na hypoteky su uz posledna kvapka. Pretoze aj ked sa to hrozne tvari ako pomoc ide ludom tak tie peniaze realne ludom nejdu. Idu bankam. Nikto nerefinancuje lebo naco stat to za mna plati. Banky nemaju pomaly ziadnu motivaciu uroky znizovat lebo ludia platia aj vysoke uroky neodchadzaju do inych bank. Takze peniaze co odvadzame statu pekne koncia v bankach a ludia sa z toho este tesia aka super pomoc pre ludi.
Jasné, všetky sme zlé a ty najjasnejšia hviezdička. Keď ste žili a pracovali na západe, tak i hypo mate na nehnuteľnosť na západe, keď teraz žijete na východe, predajte to, vyplatiť hypo, pripadne kúpite niečo menšie a omnoho lacnejšie. A o starosť menej.
@miroslava2710 Davno som tu citala taku rozumnu odpoved, suhlasim s tebou. Keby aspon polovica reakcia by bola taka jasna, a chapava, nebola by tu tolko konflikotov
@mircalla ja ti rozumiem, preco ta konkretne tento a podobne prispevky vytocie. Iba argumentujem, ze i ked je to smutne, tie peniaze by nikde alokovane neboli, proste by sa dalej rozkradali. Ten prispevok lwn nazenie buducich volicov nasej sprostej vlade. A schopni ludia sa furt budu snazit, aby sa v nicom nemuseli spoliehat na stat. A tak dookola.
@miroslava2710 len trocha upresnim,ze uz rozsirili od jula pomoc aj na refinancovanie,takze neplati ze banky nemaju motivaciu,ze by ludia nechceli refinancovat.ale so zvyskom suhlasim

@mircalla byvali sme na zapade ,mali sme super platenu pracu,zial z rodinnych dovodov sme museli prist na vychod,vyplatit dlzoby za rodinu a zadlzit sa,zial ina moznost nebola a giac ti tu rozpisovat nebudem.....je to moja osobna vec ok?taktiez som robila na chudobnejsich,a to ako sa vyjadrujem je len to ako si zasluzite ....
@ekira1 moje spravanie je take ake si vsetky navazajuce do jednej zasluzite
@miroslava2710 skusim pozistovat a dakujem za jednu z normalnych odpovedi