Prestravujú sa 4 ľudia do 200 - 250 eur?
Ahojte, prestravujem za 200-250 € 4ľudi v domácnosti ? Dieťa 4ročne, 2rocne a chlap, ja. Ak áno,dajte tipy.
@bessie12 vidíš,ty si sa naučila ,aj on by sa.
lebo ja som vyrastala na dedine a mali sme kopec zeleniny, takze ja som zeleninu mala rada od malicka. Zjem to aj v surovom stave ( redkovky, paradajky, papariky a pod. ) priatel ani za svet. Jeho deti detto. Ked je to uvarene napr. a je este aj maso, tak zje.
My sme 4, vystavujeme sa do 300€,ale záhrada je plná,dva mraziaky mäsa, plná pivnica zavaranin. Za 200€ bez zásob sa nevystravujete. Chcete 400€ odkladať a deťom odoberať od úst, hmm? Nehovorím, že treba robiť prehnane nákupy, ale 200€ je ozaj malo .
400€ mesačne na poistku na dom????
To je úplne nereálne. Len ten chlap zje za 250€ minimálne... Jedine, že by ste celý mesiac žili na suchých rozkoch
Ja sa trosku čudujem, ze nemusíš tak uťahovať opasok, ale chceš. Tak ides šetriť na jedle.. Ano da sa aj to. Mna niekedy poráža doma. Muz hundre niekedy, ze vyhradzujeme, ald na druhej strane sa postaví ku sporáku ze ide varit a v chladničke z predošlého dna ešte 2porcie jedla.. I ak radsej by som na inom šetrila v tvojom pripade. Pride mi to smiešne... Mat dom, ale na ukor stravy...
My sme sa 4 pred pol rokom najedli za 250. Teraz je to uz fakt tazke 😏
@babatko17 nie, v Tom je uhlie,drevo,raz ročne poistka 100 eur, a iné čo s platí ročne ,len si nespomeniem, prípadne s dačo pokazí a treba kupit
@luciajass tak v dome si musíš odložiť na kúrenie, odkladáme každý mesiac aby sme v lete minuli mali na zimu. Pred rokom nás vyšlo dokopy oboje 1200 eur n zimu a ešte aj ostalo na ďalšiu, ale teraz ako všetko drazie, že uhlie už stojí dvojnásobok čo predtým tak už asi aj 2400 ti bude treba,možno j viac žiaľ.
Preto mame elektricky bojler. Byvame v dome. Tento rok sme ho menili, lebo sme mali stary asi 13 rocny. Odkladat si priatel odklada, ale len na to, aby sa to dalo kedykolvek pouzit ak by sme potrebovali. Dnes ideme do obchodu, tak som zvedava kolko € tam nechame.
Prosim, kde mate mobily, internet a tv, ked len 9e mesacne spolu?
My sme jeden dospelý a deti 8 a 2 roky a na stravu miniem pre nas troch 250 eur mesacne
@katka253111 internet máme tu miestny,najlacnejší program a mobil máme kredit. Ja miniem cca 50 centov mesačne, muž trochu viac . Tv cez net čo sa dá bezplatne ale moc nekukame aj tak. Ale keby chceme dá sa priplatiť k internetu 2 eura a máme aj tv stanice,taký základ.
@nikijezikova čo také nakupujete a varíte ?

Nejedol by. Ver tomu, ze by to do ust nedal. A uz vôbec nie take takzvane vega "mäsa". On je masovy typ. Ja som kedysi tiez chcela len maso, ale naučila som sa jest zeleninu.