Priateľ má dieťa v Brazílii. Môže žiadať daňový bonus?
Ahojte, baby, potrebujem sa vyrozprávať a možno aj poradiť.
Môj priateľ bol pred pár mesiacmi na služobnej ceste v Brazílii – pracovná vec, nič zvláštne. Vrátil sa domov, darčeky, úsmevy, všetko ako má byť.
Lenže... pred pár dňami sa mi priznal, že mu prišla správa od nejakej slečny z Ria. Píše mu, že sa mu narodilo dieťa, má tri mesiace a vraj je celý on. Vraj spolu mali uz niekoľko videohovorov a priateľ si je istý, že to dieťa je jeho.
Vraj to bol „úlet“, vraj „nič to pre neho neznamená“, vraj „ho to zaskočilo“. A mňa ešte viac.
No a teraz poradiť, Môže si uplatniť daňový bonus na dieťa ked jeho matke posiela mesačne peniaze na dieťa, ale je to iba ich dohodou?
bol pred par mesiacmi v brazilii, teraz ma dieta tri mesiace. cize musel byt v tej brazilii pred rokom, to je par mesiacov? niekto sa opat nudi? 😀
bol pred par mesiacmi v brazilii, teraz ma dieta tri mesiace. cize musel byt v tej brazilii pred rokom, to je par mesiacov? niekto sa opat nudi? 😀
@rk123 rok nie je az tak dlha doba, to ze bol v brazilii som riesila v prispevku pred rokom
A to ze mal nieco s inou ho nezaskocilo? :DDD by som ho pobalila a nech ide za nimi :D co tam po danovom bonuse... A nie narok nema nan, kedze dieta musi zit s otcom v jednej domacnosti, samozrejme...
Pane Bože udri. 🤦🤦😂😂😂
Som cakala, ze sa bude riesit, ci s nim zostat alebo nie. A nie, tu sa riesi danovy bonus. Aj ked tie udaje o par mesiacoch a 3mesacnom dietati akosi nesedia.
Nech si dá spraviť test otcovstva.
Vskutku podivuhodná situácia ale obávam sa že daňový bonus asi mínus 🥲🤣
Daňový bonus? No moje nervy.... 🤦🏼♀️
A aby som odpovedala aj na otazku. Nema narok na danovy bonus. Ten by mal, ak by zil s dietatom v jednej domacnosti. Staci prestahovat brazilsku rodinku k sebe a bude aj danovy bonus.
Nech si dá spraviť test otcovstva.
@sablinka to nechce lebo aj on aj slečna zhodnotili, že to je jeho dieťa
Ako vtip dobré.
Je to troll, ale musim povedat, ze som sa pobavila😃😃
@luccys Ja som si tiez myslela, ze za tie roky co som tu som uz videla vsetko..ale nie...toto je top topov 😂😂😂
@muchotrafka298 Lepsie ako kopce, zakruty a auta na ceste😃😄

Tak toto som este nevidel/necital, podvedie ta, ma dieta a ty mu zistujes danovy bonus, čo tak riesit prispevok na to, ze opatruje teba, lebo viditelne mas diagnozu - nieco s hlavou. To ma tu na Svk a to by mozno preslo
Hej a ty máš nárok na materskú
A v inom prispevku pises, ako sa tvoja neter citi ako macka a vykonala potrebu u teba doma na koberec... Jasne, a malemu mozes byt rovno krstnou mamou, sak zostane to v rodine.
A v inom prispevku pises, ako sa tvoja neter citi ako macka a vykonala potrebu u teba doma na koberec... Jasne, a malemu mozes byt rovno krstnou mamou, sak zostane to v rodine.
@hopatko prosim, ako sa k tomuto skvostu dostanem? :D
😂😂😂😂😂😂😂😂 ten bol dobry, konecne poriadny troling
@hildeberta ty si v skupine oktobrovky 2024 čiže vaše spoločné dieťa má pol roka a jeho úlet s nejakou brazilcankou má tri mesiace čiže on ťa reálne podvádzal v čase keď si bola tehotná a naraz vás obidve nabuchal a ty verejne zisťuješ či si môže uplatniť daňový bonus? Buď si blázon alebo troll inak to snáď nie je ani možné
@hopatko prosim, ako sa k tomuto skvostu dostanem? :D
@crazy_cat_lady dnesna diskusia o 9.19 hod Ako rodič reagovať na furry a femboy identitu? Vyzivne citanie.
@hildeberta 😂😂😂😂 Made my day today 😂😂😂

Zistíš ze tvoj priateľ má dieťa z toho ze ta podviedol a ty riešiš daňový bonus? 😂