icon

Priateľ má dieťa v Brazílii. Môže žiadať daňový bonus?

hildeberta
15. máj 2025

Ahojte, baby, potrebujem sa vyrozprávať a možno aj poradiť.
Môj priateľ bol pred pár mesiacmi na služobnej ceste v Brazílii – pracovná vec, nič zvláštne. Vrátil sa domov, darčeky, úsmevy, všetko ako má byť.
Lenže... pred pár dňami sa mi priznal, že mu prišla správa od nejakej slečny z Ria. Píše mu, že sa mu narodilo dieťa, má tri mesiace a vraj je celý on. Vraj spolu mali uz niekoľko videohovorov a priateľ si je istý, že to dieťa je jeho.
Vraj to bol „úlet“, vraj „nič to pre neho neznamená“, vraj „ho to zaskočilo“. A mňa ešte viac.
No a teraz poradiť, Môže si uplatniť daňový bonus na dieťa ked jeho matke posiela mesačne peniaze na dieťa, ale je to iba ich dohodou?

Strana
z3
janka_23
15. máj 2025

Zistíš ze tvoj priateľ má dieťa z toho ze ta podviedol a ty riešiš daňový bonus? 😂

luccys
15. máj 2025
@janka_23

Zistíš ze tvoj priateľ má dieťa z toho ze ta podviedol a ty riešiš daňový bonus? 😂

@janka_23 Teda citala som uz vselico, ale toto ma realne dostalo do kolien. Loooool🤣🤣

ewwe
Autor odpoveď zmazal
janka_23
15. máj 2025
@luccys

@janka_23 Teda citala som uz vselico, ale toto ma realne dostalo do kolien. Loooool🤣🤣

@luccys ze? Ten koniec zabila 😂

rk123
15. máj 2025

bol pred par mesiacmi v brazilii, teraz ma dieta tri mesiace. cize musel byt v tej brazilii pred rokom, to je par mesiacov? niekto sa opat nudi? 😀

hildeberta
autor
15. máj 2025
@rk123

bol pred par mesiacmi v brazilii, teraz ma dieta tri mesiace. cize musel byt v tej brazilii pred rokom, to je par mesiacov? niekto sa opat nudi? 😀

@rk123 rok nie je az tak dlha doba, to ze bol v brazilii som riesila v prispevku pred rokom

simca06022011
15. máj 2025

A to ze mal nieco s inou ho nezaskocilo? :DDD by som ho pobalila a nech ide za nimi :D co tam po danovom bonuse... A nie narok nema nan, kedze dieta musi zit s otcom v jednej domacnosti, samozrejme...

koniarova
15. máj 2025

Pane Bože udri. 🤦🤦😂😂😂

zuzanaete
15. máj 2025

Som cakala, ze sa bude riesit, ci s nim zostat alebo nie. A nie, tu sa riesi danovy bonus. Aj ked tie udaje o par mesiacoch a 3mesacnom dietati akosi nesedia.

sablinka
15. máj 2025

Nech si dá spraviť test otcovstva.

muchotrafka298
15. máj 2025
@luccys

@luccys Ja som si tiez myslela, ze za tie roky co som tu som uz videla vsetko..ale nie...toto je top topov 😂😂😂

silvastaana
15. máj 2025

Vskutku podivuhodná situácia ale obávam sa že daňový bonus asi mínus 🥲🤣

bielasovicka
15. máj 2025

Daňový bonus? No moje nervy.... 🤦🏼‍♀️

zuzanaete
15. máj 2025

A aby som odpovedala aj na otazku. Nema narok na danovy bonus. Ten by mal, ak by zil s dietatom v jednej domacnosti. Staci prestahovat brazilsku rodinku k sebe a bude aj danovy bonus.

bielasovicka
15. máj 2025
@koniarova

Pane Bože udri. 🤦🤦😂😂😂

@koniarova ale poriadne 🤣🤦🏼‍♀️

hildeberta
autor
15. máj 2025
@sablinka

Nech si dá spraviť test otcovstva.

@sablinka to nechce lebo aj on aj slečna zhodnotili, že to je jeho dieťa

thereisabear
15. máj 2025

Ako vtip dobré.

luccys
15. máj 2025

Je to troll, ale musim povedat, ze som sa pobavila😃😃

luccys
15. máj 2025
@muchotrafka298

@luccys Ja som si tiez myslela, ze za tie roky co som tu som uz videla vsetko..ale nie...toto je top topov 😂😂😂

@muchotrafka298 Lepsie ako kopce, zakruty a auta na ceste😃😄

bielasovicka
15. máj 2025
sticker
hellwant
15. máj 2025

Tak toto som este nevidel/necital, podvedie ta, ma dieta a ty mu zistujes danovy bonus, čo tak riesit prispevok na to, ze opatruje teba, lebo viditelne mas diagnozu - nieco s hlavou. To ma tu na Svk a to by mozno preslo

gubcikova
15. máj 2025

Hej a ty máš nárok na materskú

hopatko
15. máj 2025

A v inom prispevku pises, ako sa tvoja neter citi ako macka a vykonala potrebu u teba doma na koberec... Jasne, a malemu mozes byt rovno krstnou mamou, sak zostane to v rodine.

crazy_cat_lady
15. máj 2025
@hopatko

A v inom prispevku pises, ako sa tvoja neter citi ako macka a vykonala potrebu u teba doma na koberec... Jasne, a malemu mozes byt rovno krstnou mamou, sak zostane to v rodine.

@hopatko prosim, ako sa k tomuto skvostu dostanem? :D

maciatkoe
15. máj 2025

Pripomenulo mi to tento vtip

vanilkovazmrzka
15. máj 2025

😂😂😂😂😂😂😂😂 ten bol dobry, konecne poriadny troling

silvastaana
15. máj 2025
@maciatkoe

Pripomenulo mi to tento vtip

@maciatkoe Funny.sk je precítené 🤣

nin12345
15. máj 2025

@hildeberta ty si v skupine oktobrovky 2024 čiže vaše spoločné dieťa má pol roka a jeho úlet s nejakou brazilcankou má tri mesiace čiže on ťa reálne podvádzal v čase keď si bola tehotná a naraz vás obidve nabuchal a ty verejne zisťuješ či si môže uplatniť daňový bonus? Buď si blázon alebo troll inak to snáď nie je ani možné

hopatko
15. máj 2025
@crazy_cat_lady

@hopatko prosim, ako sa k tomuto skvostu dostanem? :D

@crazy_cat_lady dnesna diskusia o 9.19 hod Ako rodič reagovať na furry a femboy identitu? Vyzivne citanie.

hopsas
15. máj 2025

@hildeberta 😂😂😂😂 Made my day today 😂😂😂

Strana
z3