Približná cena prerábky kúpeľne
Ahojte, viete mi poradiť , koľko približne stojí komplet kúpeľňa 6,1m²? Podlaha, obklady, vaňa (nie rohová),2umyvadlá a Geberit wc závesné,sprchový kút?
Podlahové kúrenie je už urobené aj s poterom.
Materiál klasika obklady z Mercury, Obi...žiadne talianske drahé..
@brna1989 my máme všetko z KAMI v Leviciach, jedine, čo mame z Merkury je zrkadlo, aj to len preto, lebo som chcela úplne obyčajne bez svetiel a iných vymoženosti 😂 a spokojnosť veľká aj kvalitou aj cenovo, len jedna rada, dlažbu si nedávajte drsnú, len hladkú, lebo drsná je za trest pri umývaní 😂😭
@danmag nie je to to isté, tak na rýchlo pridávam link kde je to fajn popísané https://www.aquatermkupelne.sk/blog/porovnavame... ja som používala drahé výrobky ktoré nám odporučili priamo na liaty mramor a napriek tomu je umývadlo doškriabané (nepoužívam nikdy nič abrazívne), nie je vôbec také pekné lesklé, zafarbí sa naozaj od všetkého (namočila sa mi krabička z domáceho mydla a ten nápis tam teda zostal pekne dlho kým sa šetrne umyl), nemôžu sa tam umývať nafarbené vlasy ak náhodou si farbíš, pred časom sa mi z umývadla len tak v strede plochy odštiepilo (pravdepodobne mi tam niečo padlo, ale nie som si vedomá takže to muselo byť niečo menšie no vylúpilo sa to aj tak) 🙄 oproti klasickej keramike fakt nie 😞 možno aj liaty mramor má rôzne kvality, my toto máme z Ikey a druhy krát by som si to proste nekúpila...
@brna1989 my sme minulý rok prerabali kupelnu, wc máme zvlášť, 3000 celá prerabka, a obklad máme Rako, som.velmi spokojná, kupovali sme v Ptáček, a to sme akurát vystihli v zľave a ešte nám dala zľavu na mieste a doprava zdarma. Čo som bola prekvapená. A máme murovaný sprchový kut, dvere do kúta roltechnik.spokojná som. 😊
Nejaky velkosklad a dat si zalezat na navrhu, vybere obkladu, vane, typu sprchoveho kuta (sklo ci plast, vanicka / bez vanicky, podomietkova alebo horna bateria). Baterie, nabytok, zrkadlo, umyvadlo .. sa daju vymenit, Obklad (typ/farba) a ci bude vstavana/volne stojaca vana sa tak lahko vymenit nedaju, bude na 10-20 rokov.
My sme robili pred mesiacom, 3500 robota 1500 materiál a 2500plynovy kotol
Ahojte a ako dlho trvalo Vašim majstrom keď vám obkladali wc a kúpeľňu. Lebo nám za deň spravia 2 rady do kúpeľne ☹ a to sme v nájme, tak nevieme už ako to riešiť a veľmi sa to naťahuje a vyplatili sme už aj☹
@arabela55 jeden deň dali dole všetko, vaňu, obklad, WC, dlazbu... Druhý vyrovnali podlahu a dali stierky kde nešiel obklad, tretí dali celý obklad a časť dlažby, štvrtý osadili vanu, umývadlo, WC, dorobili dlažbu a piatok dali sparovacku a namalovali ešte tam kde dávali stierky. Potom prišiel ich šéf, skontroloval, spýtal sa nás či môže byť a dal faktúru na zvyšok sumy
Prosím prerabal niekto v blízke dobe bytovú kupelnu? Jedna sa sa záchod a kuplnu už murovanú, ale po prestahovaní nám nevyhovuje sprchový, ani 2x umývadlo, nie je tu žiadna skrinka, tak sme sa rozhodli, že to musí íst preč. Dostali sme cenovú ponuku na 3500eur na prácu, odvoz materialu, v cene je zachod geberit atd. My máme kupit - obklad, dlažbu, umývadlo, sprchovú vaničku a baterie. Tak neviem či sa máme pozriet po niekom inom. Práca by mala trvat 2-3 týzdne (podla mna je to dost dlho). Nejaké skúsenosti východné slovensko Košice. Dakujem Ivet
@alianan ahoj. uz ste sa niekam posunuli v rozhodovani? v realizacii? my to iste prave ideme riesit. Ja rozmyslam ist si dat spravit ponuku do Siko na material, majstra este en zhaname, v Ziline. Mne ta cena na dnesne pomery pride fajn a my sa celkovo obavame ze slubia nejaku lehotu a bude sa to natahovat, aj ked tiez sa mi zda ze co tam chcu robit tri tyzdne. Ked sa niekam posunieme mozem sem dat info, zatial len takto. Vela stastia 🙂
@frantisska Nejak sme sa neposunuli nikam, obklad už asi mame aj dlažbu - hornbach, budeme brat, pekne nam pan poradil. Musíme mat bielku + dlžba biela so šedým. Ale potrebujeme kupit sprchovu vaničku, naša kupelna je na pomery maličká a teraz riešime sprchovu vaničku hlboku, ale tam kde sme chceli objednat nevieme čo to všetko obnaša, či aj nožičky na tu vaničku, alebo čo k tomu, Priznam sa nikdy som prerabku nerobila. https://www.kupelna.shop/Sprchovaci-kut-Polysan...) ale na strankach nie je čo je k tomu potreba ešte. Našla som ešte tuto: https://www.heavenshop.sk/sapho--deep-hlboka-sp... ale tu je aj pekne popísané čo všetko k tomu potrebujeme... tak sa nevieme rozhodnuť. Dalšia veci je bateria, sprchové baterie je len sprcha, vaňová bateria je vana a može aj sprcha, ale su také o ničom. Takže určite chcem takú aby som dokázala napustit vodu aj do vedra nie? :D Tak toto vidim fakt problém, ktorú bateriu. Neviete jak sa vyberá ?

@brna1989 my mame kachlicky z Keramika Soukup. Velka spokojnost. Wc z Hornbachu. Nabytok a umyvadla z Ikea. A sprchac zo Svet kupelni. Vsetko mame cca 10 rokov. Uplne bez problemov.