icon

Prihlasovanie do Fio banky

chrobacik41
Dnes o 16:13

Ahojte, prosím vás kto má túto banku ( fio) ako ste sa prvýkrát prihlásili do IB? Dnes mi kuriér doniesol zmluvu, prihlasovacie meno tam je ale heslo je napísané že bude zaslané sms po aktivácii služby. Co to znamená? Ze mi pošlú to heslo? Ďakujem za informácie. 🙏

maranco
Dnes o 16:18

@chrobacik41 ako si zriaďovala účet cez kuriéra, alebo aplikáciu?
heslo ti príde do SMS a po prvom prihlásení si ho zmeníš

chrobacik41
autor
Dnes o 16:22
@maranco

@maranco cez web fio banka som zakladala ucet , a dnes mi kuriér doniesol zmluvu

chrobacik41
autor
Dnes o 16:24
@maranco

@maranco čiže banka mi pošle heslo do sms? Mam tomu rozumieť ze este nie je IB nie je aktivny keďže mi dnes len doniesol kuriér zmluvu?

maranco
Dnes o 16:28
@chrobacik41

@maranco čiže banka mi pošle heslo do sms? Mam tomu rozumieť ze este nie je IB nie je aktivny keďže mi dnes len doniesol kuriér zmluvu?

@chrobacik41 pravdepodobne keď dostanú podpísanú zmluvu od kuriéra ti aktivujú IB a pošlú SMS s heslom

Počiatočné heslo na prihlásenie do Internetbankingu Vám po potvrdení žiadosti zašleme v SMS. Platnosť tohto hesla je obmedzená, preto Vás poprosíme čo najskôr sa prihlásiť na webe www.fio.sk do Internetbankingu a vytvoriť si vlastné heslo, najlepšie aspoň z 12 znakov.

maranco
Dnes o 16:30
@chrobacik41

@maranco cez web fio banka som zakladala ucet , a dnes mi kuriér doniesol zmluvu

@chrobacik41 účet si zakladala v mobilnej aplikácii, tam fotila OP, alebo na webe vyplnením formulára? lebo na webe už ten formulár na kuriéra ako mali kedysi nevidím

chrobacik41
autor
Dnes o 16:35
@maranco

@chrobacik41 účet si zakladala v mobilnej aplikácii, tam fotila OP, alebo na webe vyplnením formulára? lebo na webe už ten formulár na kuriéra ako mali kedysi nevidím

@maranco cez web som to písala, nefotila som OP, to fotil kuriér, je to tam na ich stránke

doriiis
Dnes o 16:38

No ja neviem. Ja som si zakladala fio rok a pol dozadu a žiaden kurier si nič nefotil. Ani zmluva mi neprišla. Všetko je online a poprípade si to vieš vytlačiť

chrobacik41
autor
Dnes o 16:41
@maranco

chrobacik41
autor
Dnes o 16:42
@maranco

@maranco inak z banky mi poslali email, ze mam čakať kuriéra so zmluvou

chrobacik41
autor
Dnes o 16:44
@maranco

maranco
Dnes o 17:01
@chrobacik41

@chrobacik41 tú stránku si asi cez google našla lebo odkaz na ňu už nie je na hlavnom webe, to bol starý spôsob založenia kým to nedali do mobilnej aplikácie, teraz je tam https://www.fio.sk/zalozte-si-ucet-z-mobilu
Založte si Fio účet z mobilu

Stiahnite si aplikáciu
Vyfoťte dva doklady totožnosti
Overte sa pomocou krátkeho videa
Zvoľte si užívateľské meno a ďalšie údaje
Účet máte založený, vitajte u nás!

tak teraz počkáš a pošlú ti SMS, tento spôsob cez kuriéra je pre tých čo nechcú používať smartfón