icon

Prišiel vám príspevok na dieťa, ktoré nebolo prijaté do spádovej škôlky?

13. okt 2023

Prosim vas prislo vam to? Alebo aspon papier? Dakujem

sara07
13. okt 2023

žiaden papier nechodí, pridu € na učet

autor
13. okt 2023

@sara07 nepride ziaden papier typu: evidujeme vasu ziadost/ziadost bola prijata? mne neprislo ani ani.

mogaa
13. okt 2023

a malo dieťa v septembri 3 roky? ono sa to netýka detí čo ešte 3roky nemali a rovnako ani 4 ročných detí

autor
13. okt 2023

@mogaa mam to nastudovane, vsetko splnam

sara07
13. okt 2023

a žiadost na urad na poberanie + rozhodnutie o neprijatí dietata do spádovej škôlky si podala ?

autor
13. okt 2023

@sara07 samozrejme. dieta je letne, ziadost do spadovej skolky bola podana v riadnom termine, odovzdane vsetky tlaciva ktore sa dali vytlacit, napr aj potvrdenie o bydlisku. vsetko podane.

ketrint
14. okt 2023

Na Tvojom mieste by som ešte pockala, niektoré dávky/príspevky sú, myslím, až neskôr… týka sa to septembra, bude to poslane v októbri, ale ten výplatný termín môžu mat až 20teho napr…

misinka0611
14. okt 2023

Pozri si akú lehotu majú na spracovanie žiadosti. Asi zo bude 60 dní ako pri klasickom. Mne aj klasicky rodicak vyplácali 2 mesiace spätne aj napriek tomu, že som všetko podala včas tak rýchlo ako sa dalo. Teraz tých vecí majú viac, ešte aj príspevky pre prvákov..

Ak je po lehote tak volat ci je všetko OK.

autor
14. okt 2023

Dakujem, je to este v lehote. Tak pockam. Len ma zaujimalo ci to uz niekomu prislo.

autor
24. okt 2023

otvaram znova temu, prosim vas prislo niekomu uz nieco?