Prišla už všetkým energopomoc?
Ahojte, prisl uz vsetkym co mate narok energopomoc? Nasej bytovke podla tej kalkulacky vychadza zenpomoc mame, ako rodina tiez, no neprislo este nic.
minuly tyzden napisali email od ZSE, ze nemam narok a vcera mi prisla energopoukazka na postu 10 euro 🙂 , toto je parodia na stat
Mne napísali, že nárok mám a neprišlo nič. Nakoľko mám byt prenajaty, tak podľa mňa vôbec nárok nemám, takže ani ďalej riešiť nebudem.
do konca mesiaca vraj posielaju... takže treba este cakat a potom bombardovať CALL centrum
minuly tyzden napisali email od ZSE, ze nemam narok a vcera mi prisla energopoukazka na postu 10 euro 🙂 , toto je parodia na stat
@anonym_1f6340 prišla ti pomoc na teplo, s elektrinou nesúvisí.
@anonym_autor ano 40€
@anonym_1f6340 šeky s energopomocou chodia na kúrenie, nie na elektriku
Zatiaľ nič sme nedostali.
Prišiel mail aj na olyn aj na elektriku, teplo a voda uz prišiel sek, včera som bola vybrať
@anonym_autor
Ano, prislo velke h*vno
Nám už tiež prišla. Ale teda neviem ako to posielajú, keď niektorí susedia ju mali už pár týždňov, ale my až teraz...
ludia, vy nechapate ze nie kazdy ma na to narok? dokedy tato tema?
Mali to vsetkym zohladnit vo fakture,takto mnoho ludi tie peniaze pomina na uplne ine veci ako boli urcene.
@anonym_autor
Ano, prislo velke h*vno
@anonym_e7a15f áno, aj si so ho bola zobrať na pošte?
@anonym_8827cf ved pisem ze na to narok mame. Vse a spp mi prisiel mail ze bude zohladnene vo vyuctovani. Za teplo este nic.
neprišlo nič. ani žiadna správa, ani eurá.
Utešujem sa tým že sme rod. dom tak MOŽNO vo výučtovaní . Jedno je v máji, druhé v oktobri.
Mne napísali, že nárok mám a neprišlo nič. Nakoľko mám byt prenajaty, tak podľa mňa vôbec nárok nemám, takže ani ďalej riešiť nebudem.
@vroni my vraj tiez mame narok. A ze nemame robit nic, ze to bude poslane dodavatelovi - zse
@anonym_8827cf
Nam ZSE davno napisala ze mame narok aj tak nic neprislo
@anonym_8827cf
Nam ZSE davno napisala ze mame narok aj tak nic neprislo
@anonym_e7a15f vazne? este raz a asi 10 x , elektrina aj plyn BUDU ZOHLADNENE VO FAKTURE ( mozno mesacna, mozno koncorocna, neviem) a na to ziaden sek ani nema prist. sek chodi na TEPLO pri Centralnom kureni. 🙏
@anonym_8827cf ved pisem ze na to narok mame. Vse a spp mi prisiel mail ze bude zohladnene vo vyuctovani. Za teplo este nic.
@anonym_autor a? ved cakaj do konca mesiaca. Moje nervy .....
@anonym_autor a? ved cakaj do konca mesiaca. Moje nervy .....
@anonym_8827cf co a? Koniec mesiaca je v piatok. Normalne sa pytam….
Mne prišiel mail ze nárok mam, ale nič iné neprišlo.
@anonym_autor Áno, prišiel šek.
Písala som to tu už viackrát. Podľa kalkulačky máme nárok, podľa iných prepočtov nie. Začali sme pátrať, boli sme na úrade a tam sme sa dozvedeli, že ja aj deti bývame v byte u suseda (!) a v našom byte býva iba manžel. Bývame tu už osem rokov. Kvôli úradníckej chybe sme museli všetko prepisovať a posielať na ministerstvo žiadosť s potvrdením o trvalom pobyte celej rodiny. Prešiel už mesiac, stále čakáme na vyjadrenie.
@anonym_autor áno
@anonym_autor ako ako či prišla už pomoc si pozrite dvere baraku alebo poštu.kedze idú rozdávať nové sadzby za plyn, kúrenie....
Písala som to tu už viackrát. Podľa kalkulačky máme nárok, podľa iných prepočtov nie. Začali sme pátrať, boli sme na úrade a tam sme sa dozvedeli, že ja aj deti bývame v byte u suseda (!) a v našom byte býva iba manžel. Bývame tu už osem rokov. Kvôli úradníckej chybe sme museli všetko prepisovať a posielať na ministerstvo žiadosť s potvrdením o trvalom pobyte celej rodiny. Prešiel už mesiac, stále čakáme na vyjadrenie.
@anonym_6cba58 fuuha, a na to ste ako prisli?
@anonym_6cba58 fuuha, a na to ste ako prisli?
@anonym_autor manžel volal na úrad, že podľa výpočtov dostupných na nete sú pre náš byt isté nezrovnalosti a rád by vedel, ako to teda je. Pani mu povedala, že keďže býva v byte sám, skrz príjem mu energopomoc nepatrí. Ostal prekvapený, že sme predsa štyria a bývame tu už osem rokov. Zaujímavé je, že všetky faktúry, poplatky, dane chodia na moje meno. V systéme ale bývam v inom byte - u suseda o poschodie vyššie 🤦🏻♀️ perlička na záver - keďže to museli prepisovať a vystaviť nám nové potvrdenia o trvalom pobyte v našom byte, vyúčtovali nám za to poplatok 😡 vraj to robili na našu žiadosť (!) no ta aha! ja mám platiť za to, že oni urobili chybu? ani náhodou. Hádali sme sa tam s riaditeľom, až nakoniec "prižmúril oko" a poplatok nám "odpustil" 🤦🏻♀️ som zvedavá, čo bude s tou energopomocou......
Ja som bol prekvapený že čo sa deje, keďže žiadnu nehnutelnosť nevlastním, a prišla obálka na moje meno, a tam červený šek (teda že dostanem lóve) a napísané tam energopomoc. Zišli sa mi lebo práve som nemal lóve akurát. To ako často chodí? Len raz za rok? Príde mi ešte? More idem zisťovať len hovorím že to bolo také milé prekvapenie pre mňa.
Ja som bol prekvapený že čo sa deje, keďže žiadnu nehnutelnosť nevlastním, a prišla obálka na moje meno, a tam červený šek (teda že dostanem lóve) a napísané tam energopomoc. Zišli sa mi lebo práve som nemal lóve akurát. To ako často chodí? Len raz za rok? Príde mi ešte? More idem zisťovať len hovorím že to bolo také milé prekvapenie pre mňa.
@unbeholfen ty si podareny, neviem ci to je umysel alebo nie, ale tvoje prispevky ma vzdy rozosmeju. ty nemusis nic vlastnit, ale zijes asi s rodicmi? 🙂 resp mas tam TP? obalka vzdy dojde len na jedno meno 🙂 a ty si bol vyvoleny. a prosim, len ich cele neprejedz !!!! lebo este nevies, o kolko Vam dvihnu za teplo a teplu vodu. 🙂 maju posielat teraz januar a dalsia varka v juli. :D dufam ze som ti zlepsila touto spravou naladu.

áno