Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Čas ,,škaredej,, torty 🥰 #pavlovka

    bykaterina
    22. júl 2020    Čítané 352x

    Moje jedinečné testovanie aplikácie UniGO

    Ahojte 🙂

    Na MK bola zverejnená testovačka #test_unigo na aplikáciu UniGO od Union. Tak som sa prihlásila. Reku skúsim, ale veľa som si od toho nesľubovala. Kočiek, ktoré chceli mať tú možnosť vyskúšať, bolo veľa, a tým šance klesali. Ale čo čert nechcel, vybrali ma a dnes už je koniec testovania a čas na #recenzia. Súčasťou testovania aplikácie boli aj hodinky DELTA (svoje Huaweiky som po 2 rokoch stratila), ktoré mi mali ukázať, aká som hnilá, ako nič nestíham, ako dlho, respektíve krátko, spím, a že mam tep počas pracovného týždňa zlý, ale počas víkendu som bola zrazu v zelených číslach. Cez víkend sa vždy stane zázrak 😀 Podľa meraní mam lepší tep, lepší spánok a viac sa hýbem. Asi by bolo dobré dať návrh našej vláde, že by mali zmeniť pomer pracovných dní ku dňom pracovného pokoja.

    Čo hneď vidím na obrazovke, keď kliknem na apku: 

    • myseľ - cítim sa fantasticky stále, 
    • srdce - no tep nič moc, 
    • spánok - cez víkend spím ako slon a cez týždeň 5h,
    • hmotnosť - po tých IVF no čistá katastrofa, 
    • aktivity - cez týždeň horšie a cez víkend super, lebo neobsedíme doma. 

    Každé jedno meranie má aj svoj graf, zvýraznené farbami červená (celé zlé), oranžová (taký stred) a zelená (super).

    Touto aplikáciou viem, že to nie je žiadna výhra a bolo by dobré to zmeniť. A to nebude všetko, čo treba zmeniť. Ak už si v koncoch a všetko je na prd, otvor si poučné články v apke a ešte viac si uvedomíš, čo všetko zanedbávaš 😀.

    Ja, našťastie, som vďaka tým článkom prišla na to, že poobedná únava je z nedostatku železa, takže som pekne naklusala (obrazne, však by som dušu vyplula) do lekárne a kúpila si železo. Na odporúčanie tety lekárničky som si kúpila také, v ktorom je mega Fe v jednej tablete. No užívam ho týždeň a som ako na gumičke. Doma už protestujú, rodinná rada rozhodla a verdikt znel, aby som ho už vysadila, lebo ešte o 22 hod ma chytá aktivita a podľa nich sa správam, ako keby som mala ADHD 😀 ale ja som spokojná. Podľa článku v apke by som aj vďaka železu mala mať opäť hrivu ako levica Elza a nie vypelichaný mop. Takže uvidíme, či budem mať vlasy ako Peter Nagy alebo Elza po pol roku užívania.

    Súčasťou apky je aj nastavenie EXPERIMENTOV. Je to, ako keby ste si dávali také týždenne predsavzatia, ktoré su však jednoduchšie zvládnuteľné ako tie zo Silvestra. Sem-tam som, samozrejme, zabudla zakliknúť, lebo nechodí nejaké upozornenie, mladosť pochabosť 😀. Veľká škoda, že súčasťou apky nie je aj upozornenie počas dňa na pitný režim, určite by využili tí, čo nie sú zvyknutí na dodržanie pitného režimu.

    Súčasťou apky je aj toto menu, kde si vieš meniť nastavenia. Možno je to aj trošku zložité v tom zmysle, že nie všetci to asi celé preklikajú, ale každý si tam nájde to svoje. Akurát som pozerala na články a ten, kto nevie po anglicky, má smolu a dozvie sa veľké guľové. Alebo iná možnosť, aby človek nezomrel sprostý, dať si to preložiť do translate.

    Plusy apky:

    - 3 kg, to je super ♥, 

    - knižnica: super jednoduché a pritom výstižné články o zdravý,

    - dobré tipy v rámci zdravia,

    - v jednej apke veľa druhov meraní, sledovaných veličín a následne vyhodnotené grafy, ktoré sú zrozumiteľné,

    - núti ma to aj počas týždňa sa hýbať.

    Mínusy apky:

    - niektoré články nepreložené do slovenčiny,

    - neupozornenie na plnenie experimentov počas dňa,

    - nie je možnosť zapisovania potravín ako to je u kalorických tabuliek, nebolo by potrebné mať kvôli tomu ďalšiu apku,

    - zlá synchronizácia hodiniek DELTA s mobilom, nemám odskúšané s inými,

    Ďakujem MK za možnosť testovať apku UniGO, teším sa, že po mesiaci budem vedieť viac porovnať výsledky. Taktiež mám v pláne porovnať meranie hodiniek DELTA s inými hodinkami počas jedného dňa, aby som vedela, ktoré sú presnejšie. 

    Tak a už sme na konci, je noc, zatvára sa moja knižka, zvieratka už idú spať 😀 Stihla som to len tak tak... 

    Pekný deň prajem ♥ a prajem Vám, aby sa Vám v živote darilo.

    Tak testovanie apky pokračuje #test_unigo
    Apka obsahuje aj knižnicu kde chodía články, sú dosť jednoduché a prítom obsahujú to čo je najdôležitejšie. Na základe toho som si dokupila železo. Ráno som bola ako keby som malá adhd a poobede som bola kaput. Železo doplnam posledné 4dni a veru je to o dosť lepšie. 👍

    #test_unigo keď chcem trhať dnes rekordy a zistím že mám vymlatene hodinky 🙈 tak počas sedenia za Pc ich trošku resuscitujem 😂
    Tá apka zo mňa veru nemá radosť ☹️

    #test_unigo vo štvrtok konečne prišli hodiny takže sa začalo ostré testovanie apky 😍 skoro ma slahlo kým prišli 😂 dizajn ok zapínanie super ako klasické hodinky keďže predtým som mala iné zapínanie a vďaka tomu som po 2rokoch prišla o hodinky.

    Pečené s láskou a piesňou na perách 🥰

    Super víkend za nami, škoda že ešte hodinky k apke nemám tá by nestíhala 😂 #test_unigo
    Pestrý víkend Orava a Nezbudská Lucka ( nova atrakcia rozprávkový les)

    (6 fotiek)

    Tak vyhrala som testovacku , ušila som si bič na seba do mačky.. konečne mi prišli dnes údaje na apku UNIGO #test_unigo takže už v nej čiham čo to všetko vie 😂 no od zajtra mám motivačných 5 dní, vypiť viac vody aspoň 6 pohárov po 250 ml a zjesť 3ovocia. To dám s prehľadom,len čo príde potom 😂 , po tých IVF musím konečne zhodiť 🙈 ešte nech čím skôr prídu hodinky na spárovanie ktoré sú súčasťou testovacky, keďže múdra Vasilisa svoje stratila po 2 rokoch. Budem donútená sa aj hýbať viac lebo som ako lekvár.