icon

Prišla vám podpora na zvýšenú splátku hypotéky?

26. jan 2026

Chcem sa opýtať prišiel vám už príspevok k zvýšenej splátke k hypotéke z úradu?Budeme to naďalej poberať?Tento mesiac mi zatiaľ neprišlo inak to poberám každý mesiac.Ci náhodou není nejaká zmena v zákone🙈keď oni to menia každú chvíľku

Strana
z2
autor
27. jan 2026

Ako sa tu len rozculujete nad tým musím sa smiať 😃😃táto moja otázka či prisiel príspevok vám teda zdvihol tlak niektorým 🤣🤣 bože vláda koľko zbytočných príspevkov dáva a tam kde treba nedava ja za to nemôžem a keď dáva mne prečo by som to nevyužila lebo vy ľudia by ste to určite odmietali lebo vy na to máte 😃😃

autor
27. jan 2026
@anonym_f8f676

@ekira1 a my si tiež vieme predstaviť míňať peniaze na niečo lepšie ako vaše max.materske, ktoré si vylepšujete, ako sa len dá ako aj max.podpory, lebo vsak peniažky sa zídu. Nehovoriac o tom, ze to sú úplne iné sumy. Tak fakt nezavid tých par euro. Nielen ty, ale aj my platíme dane, predstav si. A ked mas problémy s črevami, navštív gastro. Snáď ti tam pomôžu.

@anonym_f8f676 🤣🤣🤣 to posledné bolo dobré

anonym_421286
27. jan 2026
@anonym_autor

Ako sa tu len rozculujete nad tým musím sa smiať 😃😃táto moja otázka či prisiel príspevok vám teda zdvihol tlak niektorým 🤣🤣 bože vláda koľko zbytočných príspevkov dáva a tam kde treba nedava ja za to nemôžem a keď dáva mne prečo by som to nevyužila lebo vy ľudia by ste to určite odmietali lebo vy na to máte 😃😃

@anonym_autor presne. Tam za nase dane zivime cele dediny opalenych, ktori nikdy do systemu neprispievali. A tam im nikto nepovie zle ste to odhadli mali ste si urobit menej deti. A raz daju nieco aj pracujucemu ludu ,co sa snazi zabezpecit si vlastne byvanie a uz je to strasne trnom v oku. Slovak slovakovi nedopraje

anonym_2bd304
27. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_autor v prvom rade sa tu rozculujes ty uz v uvodnom prispevku /zistujes ci niekto dostal prispevok,lebo tebe este neprisiel/ cize ja sa smejem tebe , ze si nebola schopna si hypo refinancovat aspon na 10 rokov na 0,99% urok, aby si tu nemusela vyplakavat, ze ti prestal chodit a ze uz ti neprisievame na TVOJU nehnutelnost. My co sme rozmyslali dopredu sme si to zabezpecili

katkaseiner
27. jan 2026
@anonym_autor

@katkaseiner keď som brala hypo áno správne vedela som aký bol aktuálny úrok bol 1 percento ale asi nič nesledujes keď nevieš ako tie úroky narástli,ty mi na to nedávas nam závidite aj tie drobné čo nam poskytovali

@anonym_autor vidim do tejto problematiky, je len smutne ze niekto dostane vsetko a kto sa snaží, len mu zoberú...a nie, nezavidim ti. Ja sa snazim zit lepsie bez omrviniek ktore hadze tato vlada

anonym_f8f676
27. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_autor a príspevky typu prišiel už rodicak, materska, PN sú aké ze uplne ok. Co sa nevedia postarat o deti bez peňazí štátu?

anonym_f8f676
27. jan 2026
@katkaseiner

@anonym_autor vidim do tejto problematiky, je len smutne ze niekto dostane vsetko a kto sa snaží, len mu zoberú...a nie, nezavidim ti. Ja sa snazim zit lepsie bez omrviniek ktore hadze tato vlada

@katkaseiner no vidis, ty sa máš fajn aj bez tých ako pises omrviniek, iný tu vypisuju, aby ste mu trikmi poradili, ako sa dostane k celému chlebu. Ale to už je ok, lebo vsak neskladate sa mu na bývanie, iba na život, ze?

ekira1
27. jan 2026
@anonym_4e4487

@ekira1 Zrejme tie väčšie problémy sú 2 pohlavia v ústave, podľa mňa tam ešte mohli dať, že človek potrebuje vodu na prežitie.

Ak dlhodobo ponecháme všetky tie nezmysly: 13 dôchodky, vlaky/obedy zadarmo, pól milióna štátnych zamestnancov (extrém), "adresná" energepomoc až 90% domácnostiam (asi je 90% na hrane chudoby), zbytočné ministerstvo športu, predražené nákupy (videl som zmluvu, kde nakupovali horalky za 4 eurá/kus).

Ak toto všetko ponecháme, deficit nebude klesať, to znamená, že nám rantingové spoločnosti znížia rating a budeme si požičiavať za ešte väčšie úroky, takže sa budeme zadlžovať ešte viac exponenciálne.

@anonym_4e4487 no skôr som myslela školstvo, zdravotníctvo, starostlivosť o seniorov, diaľnice čo sa stavajú desaťročia, že máme milión elektrární a najdrahšiu elektrinu atď. atď. atď. Ale každý podľa seba, keď potrebuješ riešiť v ústave dve pohlavia, tvoje rozhodnutie..

autor
27. jan 2026
@anonym_421286

@anonym_autor presne. Tam za nase dane zivime cele dediny opalenych, ktori nikdy do systemu neprispievali. A tam im nikto nepovie zle ste to odhadli mali ste si urobit menej deti. A raz daju nieco aj pracujucemu ludu ,co sa snazi zabezpecit si vlastne byvanie a uz je to strasne trnom v oku. Slovak slovakovi nedopraje

@anonym_421286 ešte raz si prečítaj príspevok a teraz tvoju odpoveď ..aaa kto sa rozčuľuje ??si to ty✌️

tiezjedna
27. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_autor ako jediná finančne negramotná si sa tu vyfarbila ty, tak prestaň kopať nožičkami. Máš hypotéku, berieš príspevok a ani nevieš, že skončil... 😉

autor
27. jan 2026
@tiezjedna

@anonym_autor ako jediná finančne negramotná si sa tu vyfarbila ty, tak prestaň kopať nožičkami. Máš hypotéku, berieš príspevok a ani nevieš, že skončil... 😉

@tiezjedna ja som finančné gramotna a keď niečo dávajú tak beriem.. to vás na tom štve ale ...ďakujem vám určite niečo málinko mi to pomohlo splacat úver 😃 veľká skoda že to ukončili 😂

ekira1
28. jan 2026
@tiezjedna

@tiezjedna škoda reagovať, ale hlavne, že je jej k smiechu jej postoj.. no nič, už sa dosmiala, teraz sa môže tešiť na "adresnú" energopomoc.

autor
28. jan 2026
@ekira1

@tiezjedna škoda reagovať, ale hlavne, že je jej k smiechu jej postoj.. no nič, už sa dosmiala, teraz sa môže tešiť na "adresnú" energopomoc.

@ekira1 áno už som dostala šek ďakujem že sa zaujímas aj o to

autor
28. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_autor vychádza mi to 170€ za rok ak chceš vedieť...super mi prispievate z vašich daní len tak ďalej😂

anonym_48a52c
28. jan 2026

Ten nazor. Ja som nemala narok na nic. Preco ma dostat niekto iny? Nedoprajete si.
A nie. Ziaden prispevok som nedostala ani ja. Ale ak je taka moznost preco nevyuzit? Lebo som ja nedostala?
Ci je lepsie ak politici si "beru" to co im nepatri ako pomoct obyvatelom co pracuju castokrat manualne?

lenkajurgova
28. jan 2026

Prispevok ako taky stat zrusil a nechal na banky, ci v nom budu pokracovat. Zatial k nemu pristupila slps, tb, vub a čsob s tym, ze do 30.4.2026 daju vediet za akych podmienok. Treba len pockat

ekira1
28. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_autor super, nemusíš zakladať diskusiu či iným prišlo.

aurora33
28. jan 2026

@anonym_autor juchuuu som šťastná, že to konečne stopli.

anonym_dc7de4
28. jan 2026

Teraz tie seky ludia vyberu ale nepouziju to na energie,ci na plyn ale minu uplne na ine blbosti a potom budu nariekat ako vsetko islo hore,elektrina,plyn,ako to pomaly nemaju z coho platit.

anonym_0bef5f
28. jan 2026

@anonym_autor mne v banke povedali, ze len do konca 2025..od nového roka to vraj rušia kvoli konsolidácii

ekira1
28. jan 2026
@anonym_dc7de4

Teraz tie seky ludia vyberu ale nepouziju to na energie,ci na plyn ale minu uplne na ine blbosti a potom budu nariekat ako vsetko islo hore,elektrina,plyn,ako to pomaly nemaju z coho platit.

@anonym_dc7de4 keď pozerám finančnú gramotnosť, čo i len tu na fóre, napadlo mi to ako prvé. To bude ešte len veselo, keď bude treba platiť vyúčtovanie..

anonym_dc7de4
28. jan 2026
@ekira1

@anonym_dc7de4 keď pozerám finančnú gramotnosť, čo i len tu na fóre, napadlo mi to ako prvé. To bude ešte len veselo, keď bude treba platiť vyúčtovanie..

@ekira1 veru bude im do placu

jakkubova
28. jan 2026

Prispevok nepoberam, tak ma opravte, ak sa myslim, ale bol obmedzeny vyskou platu a maximalna suma bola max 150€. Cize ti, ktori dobre zarabaju a maju hypo na luxusne byvanie tu pomoc aj tak nedostali, kvalifikovali sa na nu ludia s nizsim prijmom. Co je podla mna rozumne. Ja som rada, ze peniaze isli radsej pracujucim ludom a nie na vselijake max.materke, falosne pnky, podpory v nezamestnanosti ludom co "za menej ako 2000 v cistom robit nepojdu" a pod.
Okrem toho, autorka sa len normalne a slusne opytala na ten prispevok a ci sa nieco zmenilo. Preco sa tu strazkyne moralky musia hned rozhorcovat a utocit fakt nepochopim. Clovek aby sa bal nieco spytat, lebo rasple z MK ho zozeru.🤦🏻‍♀️

autor
28. jan 2026
@jakkubova

Prispevok nepoberam, tak ma opravte, ak sa myslim, ale bol obmedzeny vyskou platu a maximalna suma bola max 150€. Cize ti, ktori dobre zarabaju a maju hypo na luxusne byvanie tu pomoc aj tak nedostali, kvalifikovali sa na nu ludia s nizsim prijmom. Co je podla mna rozumne. Ja som rada, ze peniaze isli radsej pracujucim ludom a nie na vselijake max.materke, falosne pnky, podpory v nezamestnanosti ludom co "za menej ako 2000 v cistom robit nepojdu" a pod.
Okrem toho, autorka sa len normalne a slusne opytala na ten prispevok a ci sa nieco zmenilo. Preco sa tu strazkyne moralky musia hned rozhorcovat a utocit fakt nepochopim. Clovek aby sa bal nieco spytat, lebo rasple z MK ho zozeru.🤦🏻‍♀️

@jakkubova ďakujem konečne normálna odpoveď aspoň som není na tie " rasple" sama😃...presne tu na MK aby sme sa už nič nepýtali lebo nás tu zožerú

anonym_f8f676
28. jan 2026
@anonym_autor

@jakkubova ďakujem konečne normálna odpoveď aspoň som není na tie " rasple" sama😃...presne tu na MK aby sme sa už nič nepýtali lebo nás tu zožerú

@anonym_autor neboj, nie si tu sama, je nas tu viac. To len tie, ktoré na príspevok nemali narok sa tu hrajú na etalon čistoty a morálky 👌

autor
29. jan 2026
@anonym_f8f676

@anonym_autor neboj, nie si tu sama, je nas tu viac. To len tie, ktoré na príspevok nemali narok sa tu hrajú na etalon čistoty a morálky 👌

@anonym_f8f676 👏👏

Strana
z2