Prišli vám peniaze za máj, keď ste dobrovoľne nemocensky poistení?
Ahojte najde sa tu nejaka mamicka co je DPO a uz aspon raz odkedy ma babo dostala matersku? Vzdy mi chodi 15 den v mesiaci a cakam a cakam a stale nic? Vam materska dosla, ci co sa deje? Dakujem za odpovede a pekny dnik vsetkym. 🙂
ja tiež premýšlam nad tou skratkou... väčšinou sa mi to spája DPO - deň po oplodnení .... ale potom tomu teda nerozumiem 🙂
@denisafono jj dobrovolne nemocensky poistena...
@jarmilka1985 a kolko mesiacov ma tvoje babo? aj pri DNP sa po materskej prechadza na rodicak, tak ja len, ci ti nahodou uz materska neskoncila
@ela2710 nie neskoncila ma prist teraz 4 krat...
@jarmilka1985
odniesla si kopiu rodného listu na sociálku? na odd. nem.poistenie či dávok (neviem ako sa volá)
@jarmilka1985 a pred tym ti chodila normalne? tak tam zavolaj....
@gapa neodniesla lebo nam to na ambasade zdrzali a chcu dalsi papier a robia to ako slimaci...a kym to poslu do blavy tak im to trva neskutocne dlho...Ale do 2 tyzdnov by to uz konecne malo byt. Som si aj myslela ze mozno preto pozastavili...
@jarmilka1985
ale sa čudujem, že ti žiaden papier neposlali, lebo mne prišie, že ak nepošlem RL, tak pozastavia.
@gapa Lebo my rodny list este nemame a vedia o tom kedze sa to vybavuje cez ambasadu a specialnu matriku v Blave...preto...

co je DPO? je to dobrovolne nemocensky poistena ciže DNP? či?