Prišli vám už peniaze - preplatok z daňového priznania?
Ahoj,je tu niekto kto je na rodičovskej a manžel si robil sám daňové priznanie?Ak ano ,došli vám už peniaze na účet ?Manžel podával 9.3 a zatiaľ nič 😒,kedy asi dojdu,ďakujem 😵
Ja som okres Svidnik a dnes nabehli
A Kosice ma niekto?Aj na ucte aj postovou poukazkou?
Ahojte, vie mi niekto poradiť? Chcem sa opýtať, či sa daňový preplatok a daňový bonus vyplácajú spolu a naraz? Pretože som si myslela, že áno.. Ale dnes mi prišli na účet len peniaze z preplatku a daňový bonus nič 😠 Viete mi niekto poradiť? Vopred ďakujem.. 😉
@ninatinko prídu pravdepodobne zajtra , aspon nám to tak
@ninatinko mne to vzdy prislo oddelene,ale v jeden den a tento rok mi zasa prisiel iba bonus a preplatok este cakam...
@janula2063 aha, no zvláštne..tak budem čakať a uvidím, dúfam, že to príde a nebudem musieť nikam chodiť alebo volať 😀 ale ďakujem krásne za odpoveď.. 😉
@ramzes1980
@thinka1 Booože, baby, posledný krát - teda dúfam 🙂 - čítajte poriadne všetky príspevky. Podľa zákona ma DU čas do 10.5.2015 - 🙂 čiže 40 dní po poslednom možnom dátume podania DP - t.j. 31.3.2015. A potom už len záleží od pracovníčky, ktorá to zpracováva či pošle skôr alebo až na posledný možný termín.
Postovou poukazkou neviete kedy budu?
@ramzes1980 prečítaj si vyššie čo som písala,
Ja dufam veľmi preveľmi že dneska dôjdu tie € konečne 😀 😀 😀
Tak to dufam ze dnes tie eura uz pridu
to asi uz kazdy dufa ze pridu tie ecka 😀 😀 😀
Každému dôjdu, skôr či neskôr. Môj manžel podával v jeden deň s kolegom, čiže v rovnaký deň, rovnaká práca, rovnaká banka aj mesto. Kolega už dávno má a manželovi ešte nenabehlo.....
@ramzes1980 no neviem kde začali tento týždeň, ale on ich dostal už pred dvoma ....
nam dnes prisli
@ramzes1980 som z Lucenca a priezvisko zacina na R
Nove mesto nad vahom uz niekto dnes mal?
a došlo aj na nás, práve nabehli
@martinella1 aky si okres
Galanta este nikto nem? ( šekom)
No my ešte stále nic
V Kosice ma niekto?
Galanta ešte stále nič 😌
Namestovo,vub prave nabehli 😀
@zavod Michalovce
BB Prima banka a nabehli mi uz minuly pondelok
Ja mam info z DU ZA pismeno Č,ze splatnost maju na 7.5.

z PO už niekto má?