Prišli vám už peniaze - preplatok z daňového priznania?
Ahoj,je tu niekto kto je na rodičovskej a manžel si robil sám daňové priznanie?Ak ano ,došli vám už peniaze na účet ?Manžel podával 9.3 a zatiaľ nič 😒,kedy asi dojdu,ďakujem 😵
@evamarek77 my mame na ucet a este nic ☹
Poprad - Tatrabanka, mate uz?
@evamarek77 no, skor zajtra, ale aj tak maju v tom divny system, ak vobec nejaky system maju 😠
Prešov -VUB pred chvílkou nabehli 😉
ma niekto Otp banku a ci uz mal dane?????dakujem 😒
my este nie mame otp 😠
kočky slsp okres Šaľa?
Sala este nic, TB :/
Ani sered este nic
ani ja nic..
@ramzes1980 to je asi jedno, veď každému príde. Vyššie som písla toto: Som na písmeno A a moja sestra na G. Sme z rovnakej obce, máme rovnakú banku a ona má bonus na 3 deti ja na 2. Jej prišiel minulý týždeň, mne dnes. Takže akákoľvek postupnosť neplatí. 😀 😝
@moonniikkaa súhlasím
podľa mňa ide o to aká šikovná je tá daná spravkyňa daňovom úrade. Moja správkyňa, dobrá kamarátka minulý týždeň bola na PNke takže celá jej agenda bude vyplatená tento týždeň a k tomu majú nejaký nový softwer, ktorý im každú chvíľu blbne 🙂 🙂 🙂 🙂
prisli peniaze niekomu v Seredi?
mne prisli dnes.
Sered komu prisli ??? Postovou alebo na ucet ??
Sereď ešte nám neprišli,dúfajme už zajtra budú 😔
Vub vranov este nemam
No muž volal na danove a že to posielali 24.4. A dnes je 5.5 a nič zatial neprišlo. No nechapem kde to tak dlho je.
@mamulka211 ahoj a odkiaľ si ked ti uz prišiel preplatok a ake mas zaciatocne písmeno dakujem ja mam na ucet aj na deti este nic ani preplatok nic
Prievidza vyplatili niekomu uz?
@skaredekacatko niektrorym ano a niektorym nie

V Kosiciach jak je uz?