Prišli vám už peniaze - preplatok z daňového priznania?
Ahoj,je tu niekto kto je na rodičovskej a manžel si robil sám daňové priznanie?Ak ano ,došli vám už peniaze na účet ?Manžel podával 9.3 a zatiaľ nič 😒,kedy asi dojdu,ďakujem 😵
@skaredekacatko niet zac 🙂
neviem kto tie peniaze zasiela, ci to kazdy danovy urad sam si svoju agendu riesi.
Ano prisli, v stvrtok 😊
Bardejov ako??
trnava stale nic??
Sered je ako na tom ???
Sereď stále čakáme 😞
Ma už niekto otp šala?
Ja mám v otp učet z okr.Dunajska Streda ale ešte nič.Až po 10:30 nabehavaju v otp na učet peniaze
Topoľčany - konečne prišiel preplatok na účet
Niekto okres Galanta?
bratislava petrzalka uz mate niekto?
@eliska1501 kedy? dnes?
Pýtala som sa ráno poštárky, takže dnes začali rozdávať prvú várku šekov daňových bonusov.Ale ja SB a nič :(
Ja som včera volala na daňoví a vravela tá pani že nám to už poslali 24.4 no dnes je 6.5 a stále nič. Ako je to možne kde to je tolko??
@ramzes1980 3-4 týzdne šekom?? To si kde počula to kade by ten šek chodil a keby to malo byt 3-4 tyždne tak by mi to prišlo koncom mája a to už je po lehote poriadne neskoro.
Michalovce nikto nic?
zajtra je posledny den na vratenie dani a danoveho bonusu...este stale nic neprislo na ucet...Trencin ☹
Ja som dnes volala na danovy urad a ze do 15,5 mozu prist peniaze, max. do 20,5
Aj ja tak viem, ze do 20.5.
@ramzes1980 sorry ze sa vam do toho pletiem ale nemas pravdu kazda pani na DU ti povie ze preplatok,danovy bonus musis mat na ucte do 7,5.2015..a zalezi uz len na narodnej banke kedy peniaze poslu.
@ramzes1980 nemas mi k comu gratulovat ja tiez cakam ale komunikujem aj s DU tak viem co mi odpisali.

@milanw86 vdaka