Prišli vám už peniaze - preplatok z daňového priznania?
Ahoj,je tu niekto kto je na rodičovskej a manžel si robil sám daňové priznanie?Ak ano ,došli vám už peniaze na účet ?Manžel podával 9.3 a zatiaľ nič 😒,kedy asi dojdu,ďakujem 😵
@butterfly333 aj my cakame na ucet a stale nic. Mozno este zajtra alebo mozno poobede by este mohli nabehnut.uvidime.
mne v BA povedali ze budu posielat peniaze 7.5
@munkase už včera
my stale nic 😒
Trnava na ucet mal niekto???
Aj Galanta stále čaká ☺
Aj mne v ba povedali že budú posielať 7.5 a ked mám slsp bude to pripísané hneď?
LC VUB sme mali minuly tyzden a danove sme davali 30.marca
TOpolcany,stale nic ☹ mne povedali ze 7.5.ich budem mat na ucte ..
Poprad - SLSP vcera a TB este nic
Kežmarok už začina vyplacať mne dosiel vcera,susede dnes...Tatra banka
OTP STALE NIC ☹ 😢
Ani nam este nic neprislo Rimavska Sobota,ale priamo od pracovnika nam bolo povedana ze 7.5 urcite budu na ucte,kedze sme podali posledny den,tak nam to bolo vysvetlene
no dufam 😉 tak povedli ze 7.5 je posledny termin ked musia kazdemu prist kto este nemal,tvrdili ze vsetko mame v poriadku ze mame len cakat 😒
Baby mne prisli vcera raaano. Banku mam VUB
no my tiez cAKAMe a nic..to je otras ako preco to musia posielat na poslednu chvilu nechapem.. a ked mi to ma prist šekom tak to dostanem urcite až buduci týždeň , lebo pre nich je podstatné kedy posielajú a nie že to do dátumu to musí byť...
Včera do ČSOB mi prišli.... Okres KK
na účet mal niekto okres Senica
a Prešov? ja nic ☹
my sme este nedostali ☹ ☹ ☹
trnava nic este stale??
Kocky,dnes by mali prist vsetkym na ucet..tak uvidiiiiime 🙂
ani PD stále nič,minulý rok prišli 30.04.,rok pred tým 10.05..Má už niekto z PD?
Nám minulí rok prišli poštovou poukážkou 28.4 no tento rok stále nič hoci na daňovom nám vraveli že to 25.4 odoslali.
@patricia2120 nam bolo povedane ze 5teho budu posielat a stale nic 😒