Prišli vám už peniaze - preplatok z daňového priznania?
Ahoj,je tu niekto kto je na rodičovskej a manžel si robil sám daňové priznanie?Ak ano ,došli vám už peniaze na účet ?Manžel podával 9.3 a zatiaľ nič 😒,kedy asi dojdu,ďakujem 😵
melinda79 Komárno. Do OTP banky nabehli teraz o 15.30 hod. Aj a som čudovala, výplata a ostatné príjmy nabehnú vždy okolo 10.30 hod.
Priezvisko Z.
Aktualizácia: Trnava, priezvisko na Š, včera (7.5.) doobeda prišli na účet SLSP
@anjelik2509 aj my mame priezvisko na Š a stale nic nam neprislo.ja tomu absolutne nerozumiem
@butterfly333 pockajte na poobedie, ja bezne v urceny termin peniaze rano nemam a poobede uz tam su. dnes je posledny termin na vyplatu ak vam to rano dali, poobede mozete mat.
@jolinka no dufam že to poštarka dnes prinesie volali sme na daňove a že to posielali 24.4 no zatial nič.
@butterfly333 ja o kusok dalej, ale nechapem ako mohli povedat, ze to posielali uz 24.4 😈
@3mickova3 ano volali sme tam a že to už toho 24.4 poslali. Minuly rok sme mali šekom už 28.4 a tento rok zatial nič. Ja to už nechápem
Dnes maju posledny den na platbu? Ja som tam aj mail pisala aj volala dvakrat a nic! Som z toho trosku dost nesvoja 😒
Akurat som sa im dovolala a pani ma ubezpecila, ze v najblizsich dnoch bude kazdemu vyplatene. Vraj je to kvoli novemu systemu, ktory stale pada a tak to robia vsetko oneskorene a po castiach. Tak budeme musiet uz len cakat
@butterfly333 teraz som tam volala a povedala mi ze 7.5 boli odpisane z ich uctu, takze mame cakat tento tyzden☺
No nám poštárka nič nedoniesla. Ty kokos ja to je.... ako oni maju čas???? 😡😡😡😡

Písmeno P ,Lipany poštová poukážka a stále nič 😒