Prišli vám už peniaze - preplatok z daňového priznania?
Ahoj,je tu niekto kto je na rodičovskej a manžel si robil sám daňové priznanie?Ak ano ,došli vám už peniaze na účet ?Manžel podával 9.3 a zatiaľ nič 😒,kedy asi dojdu,ďakujem 😵
@ataz
@vikusik Nechcem tu nikoho obhajovat,ale kočky,nic o tom systeme neviete a kritizujete. Oni ho stale menia,nakolko musia lebo vlada meni a novelizuje zakony,takze to do toho systrmu nejak dostat musia😉. A tiez na DU sedia len normalni obycajni ludia,ktori len robia co maju. A inak prekvapivo ten system od min.roku dost dobre funguje.🙂
mne pred par rokmi doslo v maji...tento rok mi uctovnicka narobila galibu...mam nedoplatok 😒 viedla mi danove ulavy v obboch pracach..hoci som podpisala len jednu danovu ulavu v jednej...no..skvele
caute baby napisem dobru spravu vcera my nabehli peniazky DU a velmo potesili ani som necakala tak skoro ja som osobne podavala na DU 2.3 a som z KN tak uz hadam aj vam pomali dojdu
Ja som riez cakala po 15.4 lebo v minulosti v dubnici chodil tak 3 roky a raz prisiel 26.4. No ale teraz tiez este nic a o tyzden mame birmovku takze idem cakat sms ako zazrak
@andreadob76 tak si mi normálne dala nádej že to stiha dôjsť do prijmania 😊,dúfam že aj ja tento týždeň napíšem že došli 😊😊😊
taaak, aspoň manželovi už prišli z Čiech 🙂 zo slovenského daňového si ešte počkáme asi všetci---
@ulzana Ahoj prosím ťa už ty prišlo daňové ,ja som tiež s Dca a čakám .Ďakujem za odpoveď 🙂
nam tiez este neprisiel akurat som pozerala z min.roka vypisy a vtedy dosiel az 14.5. Takze ani tento rok necakam,zeby prisiel skorej.
@zlatka1981 este nie ale vcera to nahadzovali do systemu tak hadam uz uvolnia peniazky.mne volala ze mi tam chyba nejaky krizik
@evittam
konecne normalny nazor, boze ved tie zeny tam robia od vidim do nevidim za par drobnych, naozaj
nezastavia sa a ten system to je jedna katastrofa, stale vypadava, stale sa nieco meni, ti chudaci co tam robia si vsetko zliznu a preto oni sa s tym tiez len sami natrapia, nie je to ich vymysel

@janka146 skúšala som dnes volať na daňové u nás v PO, či nevedia aspoň približne kedy..povedala, že sa k nim ešte vôbec nedostali, že majú nový "systém" ( akože každý rok iný???? 😀 ) najskôr 7-meho mája, tzn, že okolo 9.5. by sme ich mali mať na účte, poštou o 3-4 dni neskôr....parada 😒