icon

Prišli vám už peniaze - preplatok z daňového priznania?

vikusik
13. apr 2015

Ahoj,je tu niekto kto je na rodičovskej a manžel si robil sám daňové priznanie?Ak ano ,došli vám už peniaze na účet ?Manžel podával 9.3 a zatiaľ nič 😒,kedy asi dojdu,ďakujem 😵

ataz
16. apr 2015

@janka146 skúšala som dnes volať na daňové u nás v PO, či nevedia aspoň približne kedy..povedala, že sa k nim ešte vôbec nedostali, že majú nový "systém" ( akože každý rok iný???? 😀 ) najskôr 7-meho mája, tzn, že okolo 9.5. by sme ich mali mať na účte, poštou o 3-4 dni neskôr....parada 😒

janka146
Odpoveď bola odstránená
janka146
16. apr 2015

@vikusik ved to keby to dali koncom mesiaca po vyplatach ☹

janka146
16. apr 2015

@ataz tak máme smolu ☹ to az po prijmani nám dojdu peniaze..

vikusik
autor
17. apr 2015

@ataz ta šak jak,oni menia ten systém jak ponožky,ale keby trebalo platiť im tak hneď lebo ti napália penale 😐,v tejto našej republike je všetko na hlavu,len nech pracuješ,aby ti mohli čo najviac posťahovať a keď sa dačo stane vtedy vás nepoznajú 😒

ataz
17. apr 2015

@vikusik presne tak! Celý systém je o ničom...

evittam
17. apr 2015

@ataz
@vikusik Nechcem tu nikoho obhajovat,ale kočky,nic o tom systeme neviete a kritizujete. Oni ho stale menia,nakolko musia lebo vlada meni a novelizuje zakony,takze to do toho systrmu nejak dostat musia😉. A tiez na DU sedia len normalni obycajni ludia,ktori len robia co maju. A inak prekvapivo ten system od min.roku dost dobre funguje.🙂

svetka66
17. apr 2015

nie, nie,este nic neprislo

vikusik
autor
17. apr 2015

@evittam neviem či dosť dobre,keď ukazovali že zasa im to vypadlo ale šak dobre,svoj názor si môžem povedať pokiaľ viem je demokracia a ja som to myslela vo všeobecnosti nie len na daňovakoch ale na celý socia.systém 😊 a viem že zamestnanci zákony nerobia 😊,tak len toľko 😊😊😊😞

ataz
17. apr 2015

@evittam ja som kritizovala celý systém na Slovensku. Chápem, že tam robia len ľudia, ktorých riadia ďalší ľudia atd. Mne bolo povedané, že tento rok majú ďalší nový systém, nie od minulého roku

dusika11
17. apr 2015

mne pred par rokmi doslo v maji...tento rok mi uctovnicka narobila galibu...mam nedoplatok 😒 viedla mi danove ulavy v obboch pracach..hoci som podpisala len jednu danovu ulavu v jednej...no..skvele

lilijessica
17. apr 2015

Kokos ja stale cakam aj exmanzel..

andreadob76
18. apr 2015

caute baby napisem dobru spravu vcera my nabehli peniazky DU a velmo potesili ani som necakala tak skoro ja som osobne podavala na DU 2.3 a som z KN tak uz hadam aj vam pomali dojdu

ataz
18. apr 2015

@andreadob76 waw, tak to je super!!!! dúfajme, že nás za chvílku bude viac 🙂

ulzana
18. apr 2015

Ja som riez cakala po 15.4 lebo v minulosti v dubnici chodil tak 3 roky a raz prisiel 26.4. No ale teraz tiez este nic a o tyzden mame birmovku takze idem cakat sms ako zazrak

vikusik
autor
20. apr 2015

@andreadob76 tak si mi normálne dala nádej že to stiha dôjsť do prijmania 😊,dúfam že aj ja tento týždeň napíšem že došli 😊😊😊

janka146
20. apr 2015

@vikusik napodobne 🙂

ataz
20. apr 2015

taaak, aspoň manželovi už prišli z Čiech 🙂 zo slovenského daňového si ešte počkáme asi všetci---

zlatka1981
21. apr 2015

@ulzana Ahoj prosím ťa už ty prišlo daňové ,ja som tiež s Dca a čakám .Ďakujem za odpoveď 🙂

anucha27
21. apr 2015

Mne doslo v marcovej vyplate

montinka
21. apr 2015

nam tiez este neprisiel akurat som pozerala z min.roka vypisy a vtedy dosiel az 14.5. Takze ani tento rok necakam,zeby prisiel skorej.

lila77
21. apr 2015

neviem mne sa volaco mari tiez ze to chodi az v maji

ulzana
21. apr 2015

@zlatka1981 este nie ale vcera to nahadzovali do systemu tak hadam uz uvolnia peniazky.mne volala ze mi tam chyba nejaky krizik

zlatka1981
21. apr 2015

@ulzana Ďakujem dúfam ,že už budú tento rok si dávajú na čas

peneloppe
21. apr 2015

@evittam
konecne normalny nazor, boze ved tie zeny tam robia od vidim do nevidim za par drobnych, naozaj
nezastavia sa a ten system to je jedna katastrofa, stale vypadava, stale sa nieco meni, ti chudaci co tam robia si vsetko zliznu a preto oni sa s tym tiez len sami natrapia, nie je to ich vymysel

kibuk
21. apr 2015

Preplatky z danoveho chodia do konca maja

diablikovci
21. apr 2015

Manzel mal tento mesiac, cize v marcovej vyplate.

mi77
22. apr 2015

Ahojte neviete kedy začnú posielať preplatky v PO

mi77
22. apr 2015

Tak uz som zistila 😞 este to nemajú spracované tak skoro to asi nebude 😔

lilijessica
22. apr 2015

Akurat nabehnli dane